or Connect
New Posts  All Forums:

Posts by jlpowell84

3010 still for sale?
unit has worked flawless for about a year. Never once have I been dis satisfied Will be shipped in original box with manual and remote. I will go in half on shipping price.
yea that is also a viable option. here is one...http://www.amazon.com/Onkyo-TX-NR3010-9-2-Channel-Certified-Receiver/dp/B008J834YYhttp://www.avsforum.com/t/1500202/onkyo-3010#post_24619861or this one here looks to be nearly the samehttp://www.amazon.com/Onkyo-TX-NR929-9-2-Channel-Receiver-Electronics/dp/B00CO07C6E/ref=sr_1_8?s=electronics&ie=UTF8&qid=1397807668&sr=1-8&keywords=onkyoIt seems though the Denon 4520 is the only 4 ohm "certified" AVR if that actually means...
Well Gentlemen, today might have been the most epic fail I have ever had in my audio hobby. Everything I had envisioned accomplishing didn't happen. And in fact it seemed every thing I did had some random malfunction that I can't explain. Whether it was REW randomly dropping my CC from the list, then my mic not being recognized, to re-installing software, then my mini dsp filters causing wacky FR response changes I have never seen (likened to inverting polarity!), to...
Very interesting! I am sure there have been many accidental positive influences of acoustics over the years.
I may spring for the 4520...
And now I got no channels that work, zero, zilch...REW won't even pic up the mic now. In the past I would always open up REW then open sound flower and select HDMI and test the REW spl meter to make sure sound is coming in and being picked up. Now I cannot get REW to pick up the sound. I have gone from at least setting up my treatments with LCR measurements to just using LR an hour ago and now nothing!!! REW has taken a complete dump on me. I guess I will unistall...
Is JPA still active member? Basically I think my issue lies in that he says to select HDMI 1-6 for his speakers for L, C, R, and so on. And 1-5 or 1-7 for whatever your setup is. In his picture there is 1-8 total HDMI options and mine is only showing 2 options. It is strictly a MAC issue
I am going over JPA's setup again now in hopes of figuring it out. My UMM-6 also all of the sudden is not picking up any sound as well. It's like it all just took a day off lol!
My apologies Jerry I don't understand. Are you thinking I have a PC? I am wondering if my Mac's audio settings need tweaked or something.
New Posts  All Forums: