or Connect
AVS › AVS Forum › Display Devices › Plasma Flat Panel Displays › The Official Pioneer 9G non-Elite KURO Owner's Discussion Thread
New Posts  All Forums:Forum Nav:

The Official Pioneer 9G non-Elite KURO Owner's Discussion Thread - Page 6

post #151 of 14941
More thoughts. There is a buzz from the back but I can only hear it when I put my head behind the TV. I'm 27 years old so my hearing is still 90% there. The power button or on switch was tricky to find, lower left corner. I thought you just hit the on button on the side, I was freaking out for a sec when nothing happened, then I read the manual.
HD pictures are stretched and I can't seem to get them to normal size. I think I tried everything on the Pinoneer. When I have Discovery HD on, the logo in the lower left is cut off. I have a few other HD channels with the logo cut off and you can tell the image is off the screen. I have an SA 8300 DVR cable box, is there anything I can do to fix this? My old set didn't have an issue with this. Everything was displayed in HD.
post #152 of 14941
its the settings between your 9g and cable box, try putting ova and have you tried adjusting it via the remote? try watching dvd or something else, fianly you could get a picture thing that determines if its overscan issue although its HIGHLY UNLIKELY lol its just a settings adjustments


btw it looks to me you used flash mode, would you try iso mode?
post #153 of 14941
Nice. What stand is that? Are the shine from the bezel or the screen distractive? Pics of the wife in summer clothing.
post #154 of 14941
Quote:
Originally Posted by sailwind View Post

Nice. What stand is that? Are the shine from the bezel or the screen distractive? Pics of the wife in summer clothing.

The Stand is from Z-line Designs.
http://reviews.digitaltrends.com/gui...anel-furniture

The bezel is very reflective but the screen isn't. I'm not viewing in daylight so I will know better tomorrow.

-kkgsxr
post #155 of 14941
[quote=kkgsxr;14000197]More thoughts. There is a buzz from the back but I can only hear it when I put my head behind the TV.

Then don't put your head there anymore!! LOL

Congrats......Can't wait till tomorrow for mine!!
post #156 of 14941
Great pics, kkgsxr! Makes me more giddy about receiving my 151!

The size of the set is deceiving in the pictures all except for the pictures with your girlfriend (?) in the picture.
post #157 of 14941
So, I looked everywhere and I can't find a solution. This is going to drive me nuts. The SA 8300 on HD channels definitely has an overscan issue some how. The Pioneer displays a little more of the right side logo but not all of it in dot by dot picture mode. Anyone else have a Pioneer with an SA 8300 connected via HDMI?

Thanks,
kkgsxr
post #158 of 14941
Thanks for the pics man. I think you need a BD player just for some 1080p goodness! The guys in the BD forum have a good sticky of reference-quality discs.
post #159 of 14941
Quote:
Originally Posted by kkgsxr View Post

So, I looked everywhere and I can't find a solution. This is going to drive me nuts. The SA 8300 on HD channels definitely has an overscan issue some how. The Pioneer displays a little more of the right side logo but not all of it in dot by dot picture mode. Anyone else have a Pioneer with an SA 8300 connected via HDMI?

Thanks,
kkgsxr

I have never had a SA box, but on the motorola set top boxes, you press menu when it is powered off and it brings up a menu that will let you adjust screen resolution and format. I'll look online to see if I can help you.
post #160 of 14941
Quote:
Originally Posted by DFul4d View Post

I have never had a SA box, but on the motorola set top boxes, you press menu when it is powered off and it brings up a menu that will let you adjust screen resolution and format. I'll look online to see if I can help you.

Thanks, I tried that as well. I have 1080i for HD and 480p for SD enabled. I also tried enabling all of them, 720p and 480i, with no luck.
post #161 of 14941
have you tried other source like i suggested? if this is an idication of the cable box then well atleast its not your tv

sorry cant seem to help i have Directv and would never get cable sigh i only have cable internet because i have no choice for dsl and despite of the contesnt drop off and techs visit cable blows...

anyways if settings didnt work under the box and other source work then did the box just took a crap? try the box same settings as kuro but on the other tv
post #162 of 14941
kkgsxr it sounds like you have youre cable box or tv set to zoom or stretch

maybe setting youre cable box picture size to normal and if the 5020 has similar settings to the 5080 it should be set to FULL format

hope its as simple a problem as this ..
post #163 of 14941
Quote:
Originally Posted by kkgsxr View Post

Thanks, I tried that as well. I have 1080i for HD and 480p for SD enabled. I also tried enabling all of them, 720p and 480i, with no luck.

Have you cycled through the 6020's different zoom modes?
post #164 of 14941
Did you try pressing # on the 8300 remote?
post #165 of 14941
Doesn't the panel have a 1:1 Mode? There shouldn't ever be any stretching if the view mode is set to 1:1 with HD 1080 source aka Dot Mode in a Sharp.

I forget what Pio calls their 1:1 view mode.
post #166 of 14941
Quote:
Originally Posted by DFul4d View Post

Have you cycled through the 6020's different zoom modes?

The strange thing is when I hit the # key it does nothing. It did before, now it doesn't do anything. I now think this is my problem. I tried looking at a dvd but it is hard to tell if it is overscaning. It is much easier to tell on the cable box. Any way to cycle thought the stretches on the box it self?
post #167 of 14941
Press Settings and go to Picture size to change zoom.
post #168 of 14941
Quote:
Originally Posted by avssa View Post

Press Settings and go to Picture size to change zoom.

I don't have picture size as a setting.
post #169 of 14941
Quote:
Originally Posted by westa6969 View Post

Doesn't the panel have a 1:1 Mode? There shouldn't ever be any stretching if the view mode is set to 1:1 with HD 1080 source aka Dot Mode in a Sharp.

I forget what Pio calls their 1:1 view mode.

Tried that and no luck, only get a few pixels back.

-kkgsxr
post #170 of 14941
Quote:
Originally Posted by kkgsxr View Post

The power button or on switch was tricky to find, lower left corner. I thought you just hit the on button on the side, I was freaking out for a sec when nothing happened, then I read the manual.

Same happened to me. new owners, please pay attention to avoid heart attack
post #171 of 14941
press Settings twice to go in General settings and go to Set Picture format, then select Pass-Through.
post #172 of 14941
Quote:
Originally Posted by Locastor View Post

Thanks for the pics man. I think you need a BD player just for some 1080p goodness! The guys in the BD forum have a good sticky of reference-quality discs.

+1
You need a Blu-ray player dude!!
If you think that upconverted DVD's to 1080i looks good, Just wait until you see blu-ray on that baby. Its a whole other level. Get a PS3 and enjoy blu-ray, HD games (COD4), and web-browsing.
post #173 of 14941
Quote:
Originally Posted by sailwind View Post

Pics of the wife in summer clothing.

Quote:
Originally Posted by Aetherhole View Post

The size of the set is deceiving in the pictures all except for the pictures with your girlfriend (?) in the picture.

There are some assumptions being made here. There is a third possibility, right? Those could be pics of kkgsxr with her new plasma.
post #174 of 14941
Quote:
Originally Posted by Vashti View Post

There are some assumptions being made here. There is a third possibility, right? Those could be pics of kkgsxr with her new plasma.

For the record, kkgsxr is male. That would be the wife in the pics
post #175 of 14941
Man, If I could only find a woman near me that owns a kuro. It would be a match made in heaven.
post #176 of 14941
It was an easier assumption, not many women ride gsxr's and even less will have a gsxr and a brand new Pioneer.

Regardless, Lucky man! Enjoy the new toy!
post #177 of 14941
Quote:
Originally Posted by kkgsxr View Post

For the record, kkgsxr is male. That would be the wife in the pics

Well she doesn't look happy with the new plasma, but at least she does not look angry.
post #178 of 14941
Quote:
Originally Posted by Vashti View Post

There are some assumptions being made here. There is a third possibility, right? Those could be pics of kkgsxr with her new plasma.

Sorry Vashti, no such luck. You're still the only girl on the AVS Forum.
post #179 of 14941
Thanks for those pics, kkgsxr. Looking forward to seeing more from people who are getting their 6020s this week.
post #180 of 14941
Quote:
Originally Posted by kkgsxr View Post

So, I looked everywhere and I can't find a solution. This is going to drive me nuts. The SA 8300 on HD channels definitely has an overscan issue some how. The Pioneer displays a little more of the right side logo but not all of it in dot by dot picture mode. Anyone else have a Pioneer with an SA 8300 connected via HDMI?

Thanks,
kkgsxr

I would trying connecting your SA 8300 directly to the 6020, if you're connecting through a receiver. It may be an issue with the receiver (maybe a setting).
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Plasma Flat Panel Displays
AVS › AVS Forum › Display Devices › Plasma Flat Panel Displays › The Official Pioneer 9G non-Elite KURO Owner's Discussion Thread