or Connect
AVS › AVS Forum › Display Devices › Direct View (single tube) CRT Displays › Need Help KV-36XBR450 Component Trouble
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need Help KV-36XBR450 Component Trouble

post #1 of 5
Thread Starter 
Well, my 27" Sony died two days ago and I just scored a Sony KV-36XBR450 with the stand locally for only $350.

Now, I seem to be having trouble hooking up everything via component. My system is made up of:

Sony KV-36XBR450
Motorola DVR Cable Box
Panasonic HTIB

When I run component directly from the cable box to the TV, the picture is nothing but a bunch of diagonal flashing lines.

Can anybody suggest what I may be doing wrong?
post #2 of 5
Is this happening on SD and HD inputs? Is your DVR an HD or SD DVR? What resolution are you sending the set? FWIW, a few of the early XBRs may not have accepted 720p as an HD input.
post #3 of 5
Thread Starter 
Right now I only have an SD signal. The box itself is an HD box, but I have not added access to the HD channels yet.

Pretty sure my TV accepts everything up to 1080i.

Also, I don't know if I can change the resolution?
post #4 of 5
the previous owner probably screwed up the mid settings in the service menu you can try the following service manual:
http://rapidshare.com/files/136690342/xbr450.pdf.html good luck buddy your gonna need it
post #5 of 5
That set does not accept 720p as an input.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
AVS › AVS Forum › Display Devices › Direct View (single tube) CRT Displays › Need Help KV-36XBR450 Component Trouble