or Connect
AVS › AVS Forum › HDTV › HDTV Technical › Samsung 56" DLP (720p) issues - help
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Samsung 56" DLP (720p) issues - help

post #1 of 3
Thread Starter 
I am having some severe issues with my Sammy DLP. This may have been discussed at length but I can't seem to find the answer. It has been giving me trouble for a while. I can get it to come up but always with an effort. When I power it off at night and then come back the next night or even after an hour or so it will flash the green "bulb" led on the front and do that for a minute or two and then I will hear a click it will flash another minute(shorter period than first) and then all three lights on the front will start flashing, 2 green and 1 red. I can then hit the power button again and it will do this again, but will eventually come on after I go through this process anywhere from 2 to 7 times. I have replaced the bulb with a brand new one from samsungparts.com and a brand new ballast from the same store. This did not seem to help. I do not have my exact model number as I am at work and I will post it tonight. I was hoping some might have the answer to my problem. This is very frustrating to go through especially when it takes more than twice to get it up because then you are talking 15 minutes or more before the thing comes on.

Please help out a guy who is ready to throw this thing off a bridge!


Thanks
post #2 of 3
You'll get the best results posting in the Rear Projection section under Display Devices, this area isn't for display related questions. Good luck with your problem.

http://www.avsforum.com/avs-vb/forumdisplay.php?f=63
post #3 of 3
Thread Starter 
thank you, I will post it there.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: HDTV Technical
AVS › AVS Forum › HDTV › HDTV Technical › Samsung 56" DLP (720p) issues - help