or Connect
AVS › AVS Forum › Blu-ray & HD DVD › Blu-ray Players › Bd-35 U73 error with onkyo 606 to projector
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Bd-35 U73 error with onkyo 606 to projector  

post #1 of 4
Thread Starter 
I have been going crazy trying to get my Panasonic BD-35 player to work with my Infocus projector running through my Onkyo 606. With the 1.3a HDMI cable from the BD-35 to the Onkyo 606- then another HDMI to the Infocus Projector. This leads to a U73 error on the projector.

With same configuration- except changing the projector to HDTV- everything works fine. Also, If I just connect the BD-35 to the projector- connection works (of course no audio). I have the Onkyo 606 HDMI settings to "Auto" or "Through", but has not helped me avoid the error. The "HDMI" light on the 606 display goes off/on as if it is searching, but not finding continued signal for several seconds before the Blu-ray displays U73. I also have tried turning all the components on in different order, but to no avail.

Any ideas! Thx.
post #2 of 4
Quote:
Originally Posted by cohkr View Post

I have been going crazy trying to get my Panasonic BD-35 player to work with my Infocus projector running through my Onkyo 606. With the 1.3a HDMI cable from the BD-35 to the Onkyo 606- then another HDMI to the Infocus Projector. This leads to a U73 error on the projector.

With same configuration- except changing the projector to HDTV- everything works fine. Also, If I just connect the BD-35 to the projector- connection works (of course no audio). I have the Onkyo 606 HDMI settings to "Auto" or "Through", but has not helped me avoid the error. The "HDMI" light on the 606 display goes off/on as if it is searching, but not finding continued signal for several seconds before the Blu-ray displays U73. I also have tried turning all the components on in different order, but to no avail.

Any ideas! Thx.

What projector model do you own? Have you tried forcing 720p or 1080i on the BD35?
post #3 of 4
Quote:
Originally Posted by cohkr View Post

I have been going crazy trying to get my Panasonic BD-35 player to work with my Infocus projector running through my Onkyo 606. With the 1.3a HDMI cable from the BD-35 to the Onkyo 606- then another HDMI to the Infocus Projector. This leads to a U73 error on the projector.

With same configuration- except changing the projector to HDTV- everything works fine. Also, If I just connect the BD-35 to the projector- connection works (of course no audio). I have the Onkyo 606 HDMI settings to "Auto" or "Through", but has not helped me avoid the error. The "HDMI" light on the 606 display goes off/on as if it is searching, but not finding continued signal for several seconds before the Blu-ray displays U73. I also have tried turning all the components on in different order, but to no avail.

Any ideas! Thx.

Welcome to the forum. Please post your question and any additional details in the Master BD35/BD55 thread. LINK
post #4 of 4
^^^
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Blu-ray Players
This thread is locked  
AVS › AVS Forum › Blu-ray & HD DVD › Blu-ray Players › Bd-35 U73 error with onkyo 606 to projector