or Connect
AVS › AVS Forum › Audio › Home Theater In A Box › Cant Get 5.1 to Work with LG LHB977...HELP PLEASE!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Cant Get 5.1 to Work with LG LHB977...HELP PLEASE!

post #1 of 2
Thread Starter 
Hello, I just purchased this system as a secondary entertainment area in house. My set up as far as audio is all thru HDMI. Well I'm testing it right now (I've tested Ipod Mode, Regular Cable, Netflix and now BluRay) and for the life of me I cant figure out how to get this thing to actually play in 5.1. The BluRay Im playing is The Dark Knight and it does have 5.1 capabilities but from playing regular TV, Netflix, Ipod and BluRay the only speakers that play are the 2 front speakers and the sub.....The center speaker and 2 rears will not play a sound.


I tried hitting the "Sound" button but all the threater displays says is "Bypass" and from what the manual says is that bypass made is something that is default for particular media but if that is true then this Bluray should be putting out 5.1.


Is it that I cant get 5.1 sound with just a HDMI cable? My Klipsch system in my living roon with play 5.1 with anything I throw at it so this system is really frustrating me. Any help will be greatly appreciated. Thank you and happy holidays.
post #2 of 2
Try setting HDMI Audio to OFF per page 26 of the manual.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Home Theater In A Box
AVS › AVS Forum › Audio › Home Theater In A Box › Cant Get 5.1 to Work with LG LHB977...HELP PLEASE!