or Connect
AVS › AVS Forum › Gaming & Content Streaming › ReplayTV & Showstopper PVRs › I have a lifetime REPLAYTV 5040 and I can't do a netconnect
New Posts  All Forums:Forum Nav:

I have a lifetime REPLAYTV 5040 and I can't do a netconnect

post #1 of 9
Thread Starter 
Am I missing something? I thought everything was good now.
So confused! I did read around the forum and I must be missing something.

Thanks in Advance.
post #2 of 9
Did you make any modifications to your Replay's network settings or setup DNSmasq in your router?
post #3 of 9
Thread Starter 
No...I did not make any changes to REPALYTV or router.
I did a net connect and 5 minutes or so later, a message pops up to try again in 4 hrs.
I did look at the system info and it shows activated. I remembered before, somewhere a message of lifetime subscription.
I guess I'll keep trying to connect and see.
post #4 of 9
Quote:
Originally Posted by glodino View Post
No...I did not make any changes to REPALYTV or router.
I did a net connect and 5 minutes or so later, a message pops up to try again in 4 hrs.
I did look at the system info and it shows activated. I remembered before, somewhere a message of lifetime subscription.
I guess I'll keep trying to connect and see.
"I did a net connect and 5 minutes or so later, a message pops up to try again in 4 hrs." sounds like what happens when you try to connect from the nag screen that shows up after Zones (the way DNNA left it with the messages). It never worked to try a net connect that way.

Are you connecting to WiRNS or DNNA? Do your provider names start with "WiRNS"?
post #5 of 9
Thread Starter 
Since I never messed with the REPLAYTV, I'm guessing the same way I did before, DNNA.

No, providers names is not WiRNS. I was going to give that a try until they said all is well again.
post #6 of 9
Quote:
Originally Posted by glodino View Post
Since I never messed with the REPLAYTV, I'm guessing the same way I did before, DNNA.

No, providers names is not WiRNS. I was going to give that a try until they said all is well again.
Some people prefer using WiRNS3.

Also, I asked what you were doing to get a net connect. I know I tried it from the "after-Zones" nag a few times, which never helped.
post #7 of 9
Try unplugging replay and modem for 5min then booting them up without Ethernet plugged in. Then connect Ethernet cable directly to modem.

Maybe 243zones clear data first

Make sure this isn't a fluke before you start scratching your head
post #8 of 9
Thread Starter 
Thanks. I'll give that a try. Since I don't see this as a major topic here, maybe it's just me.
post #9 of 9
I used to get that all the time....now that I'm on wirns3, it never happens. Another thing to not bother the wife.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: ReplayTV & Showstopper PVRs
AVS › AVS Forum › Gaming & Content Streaming › ReplayTV & Showstopper PVRs › I have a lifetime REPLAYTV 5040 and I can't do a netconnect