or Connect
AVS › AVS Forum › A/V Control & Automation › Home Automation › Cresnet and CAEN-BLOCK
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Cresnet and CAEN-BLOCK

post #1 of 6
Thread Starter 
Anyone have suggestions on how to test a CAEN-BLOCK? My lighting modules, CLX-1DIM4/8, are not responding and the NET light is off. Other cresnet devices are working. The CAEN-BLOCK is connected to the CNT-BLOCK. The diagnostic lights on the CNT-BLOCK are correct. Could I connect my C2N-TXM to the CAEN-BLOCK and test to see if it keeps its cresnet connection? The lights work when locally cycling using the setup on the dimmer modules.

Thanks for suggestions.
post #2 of 6
Yes, you should be able to plug any Cresnet device in place of the CAEN-BLOCK and it should function as normal.
post #3 of 6
Thread Starter 
Great thanks. I will try that. Are my connections appropriate? PRO2--->CNT-BLOCK--->Cresnet devices and CAEN-BLOCK--->CLX-1DIM4/8
post #4 of 6
Yes. Do you have Toolbox? Use the Network Analyzer app to test the connection between the Pro2 and one of the other devices that is working, then do the same to the xDIMx devices. Then move the working device in place of the CAEN-BLOCK and run the analyzer again. That will confirm you've got a good link to that location. Not sure of a way to test the connections from CAEN-BLOCK to xDIMx units without a second BLOCK...
post #5 of 6
Thread Starter 
Looks like the CAEN-BLOCK is good. Lighting control works good when I disconnect the C2N-TXM. Maybe I am over powering the CNT-BLOCK? It has 3 LC1000's, a PAD8a, C2N-TXM, and the CAEN-BLOCK to DIM units.
post #6 of 6
Round 2 of reconnect the dots
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Home Automation
AVS › AVS Forum › A/V Control & Automation › Home Automation › Cresnet and CAEN-BLOCK