or Connect
AVS › AVS Forum › Gaming & Content Streaming › ReplayTV & Showstopper PVRs › Replaytv 5080 series Need Help
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Replaytv 5080 series Need Help

post #1 of 3
Thread Starter 
Hello to all,

I am new to the forum, I have had my replaytv 5080 series for over 7 years. Recently I lost my signal due to my cable provider going digital. I was in the process of setting up my new video input/ outputs and I accidentally selected none on the output source. I now have nothing at all, I can't get to my menu page. Need help please.

Thanks in advance
post #2 of 3
Quote:
Originally Posted by wuz-upp View Post

...I was in the process of setting up my new video input/ outputs and I accidentally selected none on the output source. I now have nothing at all, I can't get to my menu page. Need help please...

AFAIK, "NONE" only affects the Progressive Output - you should still have RF (3 or 4) and Composite / S-Video.

Did you check them?
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by ClearToLand View Post

AFAIK, "NONE" only affects the Progressive Output - you should still have RF (3 or 4) and Composite / S-Video.

Did you check them?

I tried the direct RF in-put to replay and RF output to tv, no help. I will try the composite/ S-video today.

I believe my internal tuner went bad about two years ago. I originally had the replay updates done through the phone jack and that stopped working. I then switched to the ethernet jack and it was working fine.

The possibility that my tuner is out might add to my problem. I realize that it looks like like my replay tv days are over, I would just like to see the saved recorded shows.

My question to all is, is there a way to regain my menu screen back.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: ReplayTV & Showstopper PVRs
AVS › AVS Forum › Gaming & Content Streaming › ReplayTV & Showstopper PVRs › Replaytv 5080 series Need Help