or Connect
AVS › AVS Forum › A/V Control & Automation › Remote Control Area › Onkyo TX SR608 IR problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Onkyo TX SR608 IR problems

post #1 of 6
Thread Starter 
I installed a IR repeater system and everything works through it except the Onkyo reciever. I can not get the remote to work through the repeater, it is a Xantech system. How can I get it to work?
post #2 of 6
I'm using a Xantech system with the 607 with no issues ... Are you sure your it blaster is working and is mounted over the "sweet spot" on your Onkyo?

There's a circle to the left of the LCD display. Hit it with a flashlight and you shod be able to make out where it is.
post #3 of 6
Thread Starter 
Yep, I placed the emitter over that and covered it, it still does not work.
post #4 of 6
Do your blasters include the visible red confirmation light? If so, do they flash in response to the remote? Or o you see or activity (view through a phone camera and IR should show up).

Any other devices being controlled by the blasters? Do they work?
post #5 of 6
Quote:
Originally Posted by senormano View Post

Any other devices being controlled by the blasters? Do they work?

Sorry ... Intended to ask whether that blaster was confirmed working with another device.
post #6 of 6
Thread Starter 
It has a confirmation light that lights up when you use the remote. A cable box and a blue ray player are on the same block and both of those work. Yes I confirmed that the blaster works.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Remote Control Area
AVS › AVS Forum › A/V Control & Automation › Remote Control Area › Onkyo TX SR608 IR problems