or Connect
AVS › AVS Forum › 3D Central › 3D Tech Talk › first post, and I've got a question.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

first post, and I've got a question.

post #1 of 3
Thread Starter 
What's going on guys! So I've got a 3D set up. I've only used the 3D occasionay, but I was watching The Avengers, and at the beginning of the movie I was getting a lot of ghosting, then about 1/3-1/2 way through, my glasses flickered a little, and all of a sudden the ghosting was just about gone, and it looked as smooth as a regular disk. I'm just wondering if the glasses finally got broken in completely or does it have more to do worth the movie itself?? Also, I've noticed that every once in a while the glasses flicker into a brighter color, is this normal?? Thanks so much everyone, and I appreciate all comments and information.
post #2 of 3
I have heard of some sets having 10-20 minutes of use before finally syncronizing completely with the glasses. This presumes we are talking "active" not "passive" glasses. Any similar experiences with other discs besides Avengers? You might "warm up the glasses" with some other 3D media, and then try Avengers from the beginning to see if there is a difference.
post #3 of 3
Thread Starter 
Interesting, I hadn't thought of that, but I did watch transformers 3 yesterday, and there wad definite ghosting, so I guess my theory was wrong, lol.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: 3D Tech Talk
AVS › AVS Forum › 3D Central › 3D Tech Talk › first post, and I've got a question.