or Connect
AVS › AVS Forum › Display Devices › Plasma Flat Panel Displays › ST50 Can't connect to Viera Server
New Posts  All Forums:Forum Nav:

ST50 Can't connect to Viera Server

post #1 of 5
Thread Starter 
Hey all,

Sorry to start a new thread but I posted this on the ST50 Owner's thread and didn't receive a response and didn't find anything from a search either.

My 50ST50 connects to my wifi just fine but it has never been able to connect to the VIERA server. If you do the connection test, it passes all the tests quickly until it reaches the final test, connecting to the VIERA server, at which point it takes a while and ultimately fails. As such, I've never been able to use any of the smart TV functionality. Any help on this?

Thanks.
post #2 of 5
Same problem with my 55ST50. I did a firmware update and since then nothing outside the home network works.
post #3 of 5
Quote:
Originally Posted by BassLake View Post

Same problem with my 55ST50. I did a firmware update and since then nothing outside the home network works.
I am wired and just connected with no issues. Firmware 1230-1030. 60ST50.
post #4 of 5
Quote:
Originally Posted by Bond 007 View Post

Quote:
Originally Posted by BassLake View Post

Same problem with my 55ST50. I did a firmware update and since then nothing outside the home network works.
I am wired and just connected with no issues. Firmware 1230-1030. 60ST50.

Firmware 1190-1030. Wired doesn't work either.
post #5 of 5
I cant connect either.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Plasma Flat Panel Displays
AVS › AVS Forum › Display Devices › Plasma Flat Panel Displays › ST50 Can't connect to Viera Server