or Connect
AVS › AVS Forum › HDTV › HDTV Recorders › SageTV forums down - just temporary?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

SageTV forums down - just temporary?

post #1 of 9
Thread Starter 
since yesterday (11-12-2) the SageTV forums seem be down - forums.sagetv.com

anyone have any idea what's going on? temporary? has google finally pulled the plug on support?

please report here if you hear anything
post #2 of 9
The entire sagetv.com domain is down. Hopefully temporary, perhaps doing some google-related re-branding, but I have no idea. If it does come back, it's a good idea to approach Google in hopes of securing a copy of the forum database and attempt setting up a mirror, or replacement, on a different domain, controlled by the community.
post #3 of 9
Thread Starter 
I posted that question a year ago - aka can someone get hold of all this data and make a mirror, but the responses were essentially..."oh, there's nothing to worry about"...except for losing 10 years of support data.
Hopefully this won't last long. on the other hand - is there another forum, somewhere, that you know of where SageTV info is traded?
post #4 of 9
I just did a clean install on my server yesterday (Server 2012), only to find that I can't download any plugins. This is frustrating.
post #5 of 9
I attempted to update Phoenix Core Services last night, only to have the install fail and destroy my Phoenix UI. If the plug has been pulled on Sage, is there anyway to get the Phoenix Core Service plugin and fix what I had?
post #6 of 9
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by SCM View Post

I attempted to update Phoenix Core Services last night, only to have the install fail and destroy my Phoenix UI. If the plug has been pulled on Sage, is there anyway to get the Phoenix Core Service plugin and fix what I had?

My system is working, and EPG data goes up to Dec 14, but I have noticed the circling ring has popped up depending on what function I am selecting. any idea why that would be?
post #7 of 9
Thread Starter 
It's Alive! whew
post #8 of 9
I'm finding response times on the SageTV forum still very very slow. And no, I don't know of any other forum where SageTV is discussed with any regularity.
post #9 of 9
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by SCM View Post

I attempted to update Phoenix Core Services last night, only to have the install fail and destroy my Phoenix UI. If the plug has been pulled on Sage, is there anyway to get the Phoenix Core Service plugin and fix what I had?

is this what you're looking for: http://code.google.com/p/sagephoenix/downloads/list
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: HDTV Recorders
AVS › AVS Forum › HDTV › HDTV Recorders › SageTV forums down - just temporary?