or Connect
AVS › AVS Forum › Video Components › Home Theater Computers › Help Media Browser unable to launch
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help Media Browser unable to launch

post #1 of 6
Thread Starter 
It was working perfectly this morning. Now all of a sudden, It is saying it is unable to lunch and asks me If I want to disable application. I have unistalled and reinstalled it twice. I also deleted all the cache etc. Can someone please help me with this. What's the problem and whats the fix?

Thanks.
post #2 of 6
Install them remove it with Revo uninstaller on aggressive setting.

Make sure Revo removes the program data folder and registry key
post #3 of 6
Quote:
Originally Posted by Mfusick View Post

Install them remove it with Revo uninstaller on aggressive setting.
Make sure Revo removes the program data folder and registry key

How did you glean all that out of the original post lol - you 'The Mentalist' in your spare time wink.gif
post #4 of 6
Then reinstall of coarse smile.gif
post #5 of 6
I have just started having a problem with MPC-HC launching a .mkv out of media browser. The MPC-HC logo shows but then the screen goes grey and the movie does not play. So, please post you results with the Revo uninstaller.

MPC-HC works fine on its own.
post #6 of 6
Thread Starter 
Thanks, i cleared the cache and eliminated all the plugins and it open right up.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Home Theater Computers
AVS › AVS Forum › Video Components › Home Theater Computers › Help Media Browser unable to launch