or Connect
AVS › AVS Forum › Video Components › Home Theater Computers › Help Please Have a event error....
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help Please Have a event error....

post #1 of 3
Thread Starter 
I have a win7 event error which is in reference to a vidio directory...

The description for Event ID 0 from source Application cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer.

If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event.

The following information was included with the event:

ProcessWorkItem

M:\Video\2012 (2009)

Nullable object must have a value.

the message resource is present but the message is not found in the string/message table



I have searched web but found nothing. Does anyone recognize having this error and or found a cure for it??


Thanks for your help!

Rew
post #2 of 3
What application is causing the error? If you don't know, then look at the current running processes and compare them to the event log entries. Speaking of which, how often do you get these event log entries? Is it all the time (every x seconds/minutes/etc)? Do you know when this started? Have you checked to see if you uninstalled or relocated an application that is attempting to access that particular directory?
Edited by kegobeer - 12/22/12 at 12:44pm
post #3 of 3
Thread Starter 
That's the big question. Need to find out then maybe I can clear it.



Rew
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Home Theater Computers
AVS › AVS Forum › Video Components › Home Theater Computers › Help Please Have a event error....