or Connect
AVS › AVS Forum › Blu-ray & HD DVD › Blu-ray Players › no analog audio
New Posts  All Forums:Forum Nav:

no analog audio  

post #1 of 4
Thread Starter 
Really am puzzled. I just installed my 105 into my system. Everything is working well....HDMI, streaming via my network. However, i cannot get analogue PCM to work properly. Only can get L/R channels.

My stuff;

- Lexicon MC12HD. - Bel Canto Universal Player for SACD / DVD-A - B&W 800 Diamonds - Oppo 105

I have HDMI from 105 to MC12

Using the stereo RCA outs of 105, plus sub, side surround & side rear channels.

I have the multi channel selected in the 105 & am NOT using DSD....I'm converting in the player to send to the Lexicon.

I'm sure it is something simple but I have double checked everything and cannot find an error in the setup configuration.

I'm get no signal from any of the surrounds or the sub. Just the L/R channels. And, by the way, it sounds terrible.

Ny Bel Canto continues to operate properly when playing hi rez discs.

What am I missing?

ThxZ
post #2 of 4
Quote:
Originally Posted by JRDiAndrea View Post

I have the multi channel selected in the 105
Are you talking about the downmix mode (p.68)?
Quote:
I'm get no signal from any of the surrounds or the sub. Just the L/R channels.
Are all the speakers enabled? (p.69)

What kind of disc? If it is hybrid Mch SACD, press the "i" display button and see of the player reports it is outputting 5-ch or not. If not, use the audio button to select a different audio track.

Just curious, did you not see this post?
Edited by Roger Dressler - 12/21/12 at 10:04pm
post #3 of 4
Thread Starter 
Thanks for your reply. Will look at what you suggest though all speakers are enabled and the proper 7.1 downmix is selected.

Also...reported in 105 thread....didn't realize I didn't originally.
post #4 of 4
Please post all follow up questions in the OPPO 105 owner's thread or we have a "general" audio sticky thread too
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Blu-ray Players
This thread is locked  
AVS › AVS Forum › Blu-ray & HD DVD › Blu-ray Players › no analog audio