or Connect
AVS › AVS Forum › Audio › Receivers, Amps, and Processors › I am New and need some help. Onkyo tx-sr707 dropping left rear channel
New Posts  All Forums:Forum Nav:

I am New and need some help. Onkyo tx-sr707 dropping left rear channel

post #1 of 3
Thread Starter 
I have a Onkyo TX-SR707 and i am having problem with the left rear channels dropping audio. I get static some times, but then sometimes i hear very little sound, and then sometimes i get nothing. Also when i lisen to music , i.e. aux ipod hook up 3.5mm to left and right audio inputs to front of the reciever i use 5 ch audio and i can get audio out of the left rear. I have done a master reset several times and it doesn't work. also i can't use my set up mic to calibrate any audio settings. If someone can help me out that would be awesome. i am trying to fix this myself and also if someone has a wireing diagram maybe i can use that. HELP!!!!!!!!!

Gear mentioned in this thread:

post #2 of 3
I have an Onkyo 906 and have the exact same problem. The left surround channel is completely dead. I measured the resistance and it's 40 mega Ohms while the other channels are all around 30-40 Ohms. It appears the circuit in the receiver is pretty much open. I think we are screwed....
post #3 of 3
Thread Starter 
so did you end up getting it fixed or did yo just go ahead and buy a new one?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Receivers, Amps, and Processors

Gear mentioned in this thread:

AVS › AVS Forum › Audio › Receivers, Amps, and Processors › I am New and need some help. Onkyo tx-sr707 dropping left rear channel