or Connect
AVS › AVS Forum › Video Components › Home Theater Computers › Logitech K400 media keys not working in WMC
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Logitech K400 media keys not working in WMC

post #1 of 6
Thread Starter 
I recently purchased the k400 as my htc controller. i initially installed the drivers and software and the keyboard /mouse settings were not showing up in the software. After searching online I found out that unpairing and repairing resolved the issue.Before I had this problem, the media keys (pause, play, skip forward/back) were working just fine when watching recorded TV in WMC. Now it does not work at all. I have no idea what is going on. I also use media browser to manage my ripped movies and MPC-HC as the media player. When MPC is launched by media browser, the media keys do not work. When I press it, I just see a display and icon on screen confirming what I just pressed. But it does not work. However, when I close WMC and launch MPC independently, the media hot keys work. Any help appreciated
post #2 of 6
Where did you get the drivers?
post #3 of 6
Thread Starter 
logitech's website
post #4 of 6
Quote:
Originally Posted by Plasdom View Post

I recently purchased the k400 as my htc controller. i initially installed the drivers and software and the keyboard /mouse settings were not showing up in the software. After searching online I found out that unpairing and repairing resolved the issue.Before I had this problem, the media keys (pause, play, skip forward/back) were working just fine when watching recorded TV in WMC. Now it does not work at all. I have no idea what is going on. I also use media browser to manage my ripped movies and MPC-HC as the media player. When MPC is launched by media browser, the media keys do not work. When I press it, I just see a display and icon on screen confirming what I just pressed. But it does not work. However, when I close WMC and launch MPC independently, the media hot keys work. Any help appreciated

Why not just use a Logitech Remote?
post #5 of 6
Quote:
Originally Posted by Plasdom View Post

I recently purchased the k400 as my htc controller. i initially installed the drivers and software and the keyboard /mouse settings were not showing up in the software. After searching online I found out that unpairing and repairing resolved the issue.Before I had this problem, the media keys (pause, play, skip forward/back) were working just fine when watching recorded TV in WMC. Now it does not work at all. I have no idea what is going on. I also use media browser to manage my ripped movies and MPC-HC as the media player. When MPC is launched by media browser, the media keys do not work. When I press it, I just see a display and icon on screen confirming what I just pressed. But it does not work. However, when I close WMC and launch MPC independently, the media hot keys work. Any help appreciated
My k400 only has volume keys...???
post #6 of 6
Thread Starter 
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Home Theater Computers
AVS › AVS Forum › Video Components › Home Theater Computers › Logitech K400 media keys not working in WMC