or Connect
AVS › AVS Forum › Audio › Receivers, Amps, and Processors › No sound from Pioneer 1120-K
New Posts  All Forums:Forum Nav:

No sound from Pioneer 1120-K

post #1 of 5
Thread Starter 
It's been a while since I posted something in here. A few years ago a purchased a Pioneer 1120-K and it had been working flawlessly until 2 days ago.
I get home from a long weekend and after turning my setup on I realized no audio was being outputted from any of the inputs, including tuner, internet radio and even ipod/usb.
I checked everything by the book and even did a hard reset a while ago and stil nothing. I'm concern something may have broken internally that would require fixing and more importantly $$$$.mad.gif

Any advice? I'm really annoyed about it right now.

Thank you all in advance.
post #2 of 5
Thread Starter 
Anyone?
post #3 of 5
Did someone else use the setup while you were gone..? Receivers usually don't just spontaneously die, especially a 3 year one.
post #4 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by GaryWA View Post

Did someone else use the setup while you were gone..? Receivers usually don't just spontaneously die, especially a 3 year one.
No, we were all gone.
post #5 of 5
I thought there is a dedicated owner thread for this avr, that you may get more attention?
http://www.avsforum.com/t/1254047/pioneer-vsx-1120-txh-hdmi-v1-4-receiver-owners-thread
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Receivers, Amps, and Processors
AVS › AVS Forum › Audio › Receivers, Amps, and Processors › No sound from Pioneer 1120-K