or Connect
AVS › AVS Forum › AVS Forum Information › Forum Operations Center › Forum Search function specific user not working Properly??
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Forum Search function specific user not working Properly??

post #1 of 7
Thread Starter 
Hi AVS,

I was trying to find posts made by myself and when I input my user name in the search functiuon undr advanced option I only get 1 post to show up and it is not even my post??

I think it is broke??
post #2 of 7
What do you see here?

http://www.avsforum.com/forums/posts/by_user/id/7578527
post #3 of 7
Thank you Mike,that shows me every POST i made on every base but its kinda confusing....

Is there a way to do a search and have it show you ALL THREADS you posted in?? (Like we could do on VBB)

I tried this but it doesnt work

http://www.avsforum.com/forums/threads/by_user/id/8220094 (threads instead of posts)
post #4 of 7
post #5 of 7
Yes thats exactly what i mean!!!

You should add a link on top that says YOUR POSTS and if you click that,it executes that link!!


Quite useful smile.gif


MERCI BEAUCOUP!!!!!!!
post #6 of 7
That's already been one of many useful links at the top of every page. cool.gif

post #7 of 7
Ah ok it IS there its just part of a javascript menu (Not listed right out)


Thank you buddy.... I have saved the direct link you posted above.. (Since i have scripts disabled and all)
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Forum Operations Center
AVS › AVS Forum › AVS Forum Information › Forum Operations Center › Forum Search function specific user not working Properly??