or Connect
AVS › AVS Forum › HDTV › Local HDTV Info and Reception › External Antenna - Lost WESH a couple days ago?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

External Antenna - Lost WESH a couple days ago?

post #1 of 2
Thread Starter 
I am in Deltona and have an external antenna 20 ft in the air. It is aimed correctly according to TVFOOL and locked into position. I have been getting channel 2-1 and 2-2 without any problems up until a couple days ago. The signal goes from 55 to 0? I just tried rotating the antenna a few degrees left and right without any difference. All the rest of the UHF channels are 98-100. Is wesh still broadcasting on VHF or is there something else going on?

thanks
JD
post #2 of 2
Quote:
Originally Posted by cwvega76 View Post

I am in Deltona and have an external antenna 20 ft in the air. It is aimed correctly according to TVFOOL and locked into position. I have been getting channel 2-1 and 2-2 without any problems up until a couple days ago. The signal goes from 55 to 0? I just tried rotating the antenna a few degrees left and right without any difference. All the rest of the UHF channels are 98-100. Is wesh still broadcasting on VHF or is there something else going on?

thanks
JD

You would get better answers in your local OTA thread...

http://www.avsforum.com/t/406377/orlando-fl-ota
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Local HDTV Info and Reception
AVS › AVS Forum › HDTV › Local HDTV Info and Reception › External Antenna - Lost WESH a couple days ago?