or Connect
AVS › AVS Forum › AVS Forum Information › Forum Operations Center › Search This forum or Search this thread function doesn't work Shows Javascript void at the bottom of browser information bar
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Search This forum or Search this thread function doesn't work Shows Javascript void at the...

post #1 of 5
Thread Starter 
Seach thread and forum buttons don't work.
post #2 of 5
Hmm, I just tried both buttons in Firefox, Chrome, & IE and they all worked.
post #3 of 5
I have been having this problem since the end of July.

When pressing the "search" function, nothing happens. The problem seems to be Windows XP. I usually use a laptop that is running XP to view AVS. When I use a machine running Windows 7, everything works as it should.
However, with XP, the search function is not operational and things like mouse hover to view hidden text (such as hovering over a thread title to reveal the full title, etc) no longer works.

I've tried both firefox and IE with the same results.

Again, the issues started toward the end of July. Was there an update to AVS at that time that would explain the issues? I do not have any of these usability issues on other websites/forums/etc.

Thanks
post #4 of 5
Thread Starter 
I switched to chrome and it works fine.

It must be something with Internet explorer settings on my work PC.
post #5 of 5
Glad to see you got it worked out!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Forum Operations Center
AVS › AVS Forum › AVS Forum Information › Forum Operations Center › Search This forum or Search this thread function doesn't work Shows Javascript void at the bottom of browser information bar