or Connect
AVS › AVS Forum › AVS Forum Information › Forum Operations Center › Submit Not Working In Chrome Updating Classifieds
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Submit Not Working In Chrome Updating Classifieds

post #1 of 5
Thread Starter 
I just tried to update the price on one of my classifieds listings and was unable to do so in Chrome. Clicking on Submit does nothing. I had to load the site in IE which worked fine.
post #2 of 5
Test reply in Chrome...


Test edit existing post in Chrome.
post #3 of 5
Seems fine here. Is it only that one specific post?
post #4 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Mike Lang View Post

Seems fine here. Is it only that one specific post?
Hi Mike,
Yes, it was only on the classifieds edit. I created this thread with Chrome and this reply too. The Submit works fine, but not on the classifieds edit for whatever reason. I did NOT try the other Submit button, I think is labeled Submit and Add Another. I'll see if that one works.
post #5 of 5
Thread Starter 
Good grief, now the Submit IS working on the classifieds. confused.gif I was going to try the other one, but decided to try the Submit again and it worked fine this time. I think it was possibly the order of pages and actions I took previously but I can't recall what those were. I guess the next time it happens, I'll just close Chrome and reopen it. If I remember what I was doing and can replicate, I'll post the steps. Thanks.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Forum Operations Center
AVS › AVS Forum › AVS Forum Information › Forum Operations Center › Submit Not Working In Chrome Updating Classifieds