or Connect
AVS › AVS Forum › Audio › Receivers, Amps, and Processors › Need help with Denon AVR-X2000
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need help with Denon AVR-X2000

post #1 of 2
Thread Starter 
I recently purchase a new Samsung LED HDTV and a Denon AVR-X2000 receiver at Bestbuy. The geeksquad installed the home theater connection for me since I don't know a thing about it.

Everything works fine, until I plug my Iphone 4S into the USB cable in front of the receiver. I can see the song is playing on the screen but no sound came out. Sound works fine on
CBL/SAT, Tuner, WII game, DVD etc, but no sound on iphone. Tried another Iphone 5, still no sound. I call Denon support, they walked me thru on the phone, but could not understand why no sound from USB/Ipod input.

I call the Geeksquad for another visit, but nothing is available until 2 weeks from today. In the meantime, every thing works fine, but no sound from iphone.

Anyone has the same problem and can offer help? Thank so much.

Christine
post #2 of 2
Ensure you have the ipod/USB source selected as well as the volume raised on the iphone itself.

Also note there is a dedicate thread for the new Denon E/X models to include the X2000 linked below. Review posts #3-6 for more additional helpful information.

http://www.avsforum.com/t/1465528/the-official-2013-denon-e-series-x-series-avr-model-owners-thread-faq/0_100#post_23134210
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Receivers, Amps, and Processors
AVS › AVS Forum › Audio › Receivers, Amps, and Processors › Need help with Denon AVR-X2000