or Connect
AVS › AVS Forum › AVS Forum Information › Forum Operations Center › 'A temporary error occurred. Please retry your request.'
New Posts  All Forums:Forum Nav:

'A temporary error occurred. Please retry your request.'

post #1 of 8
Thread Starter 

When attempting to (over the last several days) upload an image it allows me to select an image however the upload always fails with the above error. This is within a List or add photos under profile. I'm using the latest (recently updated Chrome) release and tried IE 11 (as well). Haven't tried from another PC yet... using Windows 8.1 Pro Preview.

post #2 of 8
Hi,

You might try hosting it off site and then embedding via the link. Without more details, it's hard to troubleshoot.

Thanks
post #3 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Mike Lang View Post

Without more details, it's hard to troubleshoot.


What details?.. I'll try my wife's laptop to see if that works.

 

Doesn't work on her laptop either... Windows 7 with an older version of Chrome I'm guessing.

 

Just tried download via URL and that failed as well... same error message.

 

One piece of information. When you attempt to add an image via Photos it doesn't give an error message as it just returns to the screen and never shows the new image... like nothing has happened. The error message pops up when you try to replace a List's item image or add another image to that List's item. The images are roughly 2.75MB.

 

Another piece if I add a new Item within the List it uploads the same image fine.


Edited by Charles R - 9/27/13 at 10:53am
post #4 of 8
Quote:
Originally Posted by Charles R View Post
 
Quote:
Originally Posted by Mike Lang View Post

Without more details, it's hard to troubleshoot.


What details?.. I'll try my wife's laptop to see if that works.

 

Doesn't work on her laptop either... Windows 7 with an older version of Chrome I'm guessing.

 

Just tried download via URL and that failed as well... same error message.

 

One piece of information. When you attempt to add an image via Photos it doesn't give an error message as it just returns to the screen and never shows the new image... like nothing has happened. The error message pops up when you try to replace a List's item image or add another image to that List's item. The images are roughly 2.75MB.

 

Another piece if I add a new Item within the List it uploads the same image fine.

 

Well, it's not file size. I loaded a 3.8MB pic three times here (114MB total) with no problem through Preview... didn't Submit.

 

Used FF 24.0.

post #5 of 8
Once you host the image and link to it, any of us can test it to rule things out.

Thanks
post #6 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Mike Lang View Post

Once you host the image and link to it, any of us can test it to rule things out.

 

Here is a link to another image (not one from before) that acts the same way. If I try to replace an Item's image (within a List) it fails. If I add a new Item it works.


Edited by Charles R - 9/27/13 at 1:54pm
post #7 of 8

I just took the image you linked to above and used it to replace an image in my list (my remote) without issue.

 

I'm getting ready to host the AVS party @ CEDIA so I may not be on much more today.

post #8 of 8
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Mike Lang View Post
 

I just took the image you linked to above and used it to replace an image in my list (my remote) without issue.


I figured it would work... or there would be many complaints. Much like my other issue it appears unique although that one someone else reported.

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Forum Operations Center
AVS › AVS Forum › AVS Forum Information › Forum Operations Center › 'A temporary error occurred. Please retry your request.'