or Connect
AVS › AVS Forum › AVS Forum Information › Forum Operations Center › Not receiving notification emails
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Not receiving notification emails

post #1 of 11
Thread Starter 
For about the last month I have not been receiving forum notifications. I have been really busy and only looked into it yesterday. Somehow, my setting had been changed to no notifications - forum only. I changed that to instant and then went to one of my favorite threads and posted. Over the next 10-15 mins a few other members posted, yet I still did not receive notifications. I double-checked at the bottom of the page for my subscribed threads and they all said "instant."

Any ideas?

Thanks,
Jeff

lol, I guess I'll keep this thread open in my browser and hit F5 every now and then ...
post #2 of 11

@pepar - We have a dedicated thread for this about 5 down from the top of the page. :)

 

http://www.avsforum.com/t/1432076/post-here-if-youre-not-receiving-emails/0_60

 

In your case, you unchecked the notifications box on or about 9/28. When you go to your profile page, you'll see this:

 


Check that box to turn them back on.

post #3 of 11
Thread Starter 
Thanks, Mike. I rarely visit my profile page and didn't uncheck that box. In fact, I don't think I've ever seen that section. Is it new to the new BBS software?

I'll drop in on the thread to learn more.

Thanks again!

Jeff
post #4 of 11
Quote:
Originally Posted by pepar View Post

I don't think I've ever seen that section. Is it new to the new BBS software?

 

 

It's been there as long as the software has. :)

 

You might want to look around that page a bit. That's where you can turn off the advertising due to your AVS Club membership.

post #5 of 11
Thread Starter 
Thanks for the help. I visited the thread you linked and it seems that there were others who mysteriously had their notification boxes unchecked as well. Oh well, I know now where to look if it happens again.

Jeff
post #6 of 11
I seem to be having the same trouble, and my Send Email box is checked and everything is set to Immediate. Is there another place I should look?
post #7 of 11
Quote:
Originally Posted by Archerkit View Post

I seem to be having the same trouble, and my Send Email box is checked and everything is set to Immediate. Is there another place I should look?


In your case, your email provider was bouncing them back. I reset your account.

post #8 of 11
It's working now. Thanks Mike!
post #9 of 11
Quote:
Originally Posted by Archerkit View Post

It's working now. Thanks Mike!


Great!

post #10 of 11
I had the opposite problem. All of a sudden I started getting emails for people quoting my posts. I never checked that box.

larry
post #11 of 11

That's a new feature & box. :)

 

You can uncheck that if you don't want to know when you're quoted.

 

You also won't get any duplicate emails if you're quoted in a thread you're getting subscription emails for. Only one will be sent.

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Forum Operations Center
AVS › AVS Forum › AVS Forum Information › Forum Operations Center › Not receiving notification emails