or Connect
AVS › AVS Forum › Display Devices › Rear Projection Units › Mitsubishi WD-73C9 DLP HDMI Problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Mitsubishi WD-73C9 DLP HDMI Problem

post #1 of 4
Thread Starter 

I have a WD-73C9 TV, when I run my HDMI video from the cable box -> Xbox One -> Receiver -> TV I get no video. Below are some of the things I have tried:

  • Switched HDMI Cables
  • Replaced the Receiver to a Denon AVR-3000
  • Upgraded the TVs firmware
  • Reset the TV using Menu 123 per the Mitsubishi site

 

If I take the same exact cable going to the HDMI port on the back of the TV as going into the receiver it works.  I had this exact same problem with an Onkyo SR806 and after fooling around had thought it to be the receiver and therefore bought the new one.  Sadly, I'm now $600 lighter in the pocket and have the same problem.

 

Anyone have any suggestions, I'm at my wits end.


Edited by Adydar - 11/27/13 at 6:03pm
post #2 of 4
Turn off CEC if on and turn off all video processing on the receiver.
post #3 of 4
Thread Starter 

Thanks for the suggestions, CEC is off already.  Is there a way to disable the video processing from the receiver itself?  I'm unable to get video display from it to see the menus.  Been googling but haven't found anything yet

post #4 of 4
Thread Starter 

I ordered a mainboard for the TV from eBay, we'll see if that does the trick.  I'm still open to suggestions should anyone have any more thoughts.

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Rear Projection Units
AVS › AVS Forum › Display Devices › Rear Projection Units › Mitsubishi WD-73C9 DLP HDMI Problem