or Connect
AVS › AVS Forum › Video Components › Home Theater Computers › WinTV-D Data Capture Problems Documented
New Posts  All Forums:Forum Nav:

WinTV-D Data Capture Problems Documented  

post #1 of 2
Thread Starter 
Well today I tried every manner of installing the three files needed for getting dtvCapture to work. Here are the glitches I'm encountering.

1) When following the install order as prescribed I loose my digital channels after the dtvupdate install. The WinTV2000 screen is blue and diags show that the channels aren't even being tuned.

2) If I install in differenct sequences I can get the final WinTV2000 app to still tune the channels however everytime you start WinTV2000 the video is in black and white until you change the channel at least once. Additionally tuning multicast channels was not very reliable.

3) No matter which of the above is used, when I go to start dtvcap.exe I get an error dialog:

"A Device Attached to the System is not Functioning"

.... followed by another error dialog box:

"Error Starting Program dtvcap.exe is linked to missing export HCWPSIP.DLL:HcWPsipGetSystemPids"

So I'm shelving the whole concept for now unless someone has definate workarounds for these specific errors.

Bob Held

------------------
WinME, PIII 866mhz, 815e Chipset, 256MB, Radeon AIW, WinTV-D & DirectX 8
post #2 of 2
Thread Starter 
Refreshing since as a weekend post it might have been missed.

Bob

------------------
WinME, PIII 866mhz, 815e Chipset, 256MB, Radeon AIW, WinTV-D & DirectX 8
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Home Theater Computers
This thread is locked  
AVS › AVS Forum › Video Components › Home Theater Computers › WinTV-D Data Capture Problems Documented