or Connect
AVS › AVS Forum › Other Areas of Interest › Movies, Concerts, and Music Discussion › Gladiator... DVD ROT?!?!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Gladiator... DVD ROT?!?!  

post #1 of 4
Thread Starter 
I thought something was wrong with my projector but I've determined it's my Gladiator disc. Throughout the entire movie the picture is sort of "lost". It gets kind of jiggly and flickers and then returns to normal. This happens on both layers of the disc, during loud and quiet scenes, dark and light scenes, etc. I've tested several other discs and don't see anything which resembles this behavior. I looked at the surface of the disc but can't see anything. I don't think it's a WAMO disc, but I can't tell.

Anyone else have this problem with the Gladiator disc?

------------------
Good..... Bad..... I'm the guy with the gun.
post #2 of 4
If there was a problem with the disc then it would exhibit MPEG bit loss... as in chunks/squarish areas scattering about in a seemingly arbitrary fashion. Thought it's not arbitrary, it's simply having problems reading portions of the image that have not changed since the last keyframe.

At any rate, if it's jiggling around or something that looks like video interference, then it's not your DVD.

-- Robert
post #3 of 4
Thread Starter 
Hmmm... It's a fairly new player, a Toshiba SD2150. I've watched 15 or 20 different movies without any problems so far... it only behaves like this on Gladiator. I'm going to borrow my brother's copy and see if it does the same thing.

------------------
Good..... Bad..... I'm the guy with the gun.
post #4 of 4
This also happens with my original Gladiator DVD and the exchanged DVD and on two different DVD players. I don't know what it is about this DVD.

------------------
Regards
GMan
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
This thread is locked  
AVS › AVS Forum › Other Areas of Interest › Movies, Concerts, and Music Discussion › Gladiator... DVD ROT?!?!