or Connect
AVS › AVS Forum › Gaming & Content Streaming › Digital Recorders (PVRs) General › No guide or menu after switching inputs
New Posts  All Forums:Forum Nav:

No guide or menu after switching inputs  

post #1 of 4
Thread Starter 
I have a comcast hd dvr receiver that was on my bedroom tv hooked up to my svideo connection well i brought it out to the living room one day to hook to my dvi connection for the super bowl and when i brought it back to my bed room and hooked it up it will show picture and sound but none of the guides will come up, including menu, tv guide or my dvr selection. I took it back to the living room and hooked it up dvi and it worked flawlessly. Already look thru all the settings but havent seen anything to change to get it to work in my bedroom again. Is there a way to hard reset it or is there anything someone can help me with??????
post #2 of 4
Quote:
Originally posted by q-live
I have a comcast hd dvr receiver that was on my bedroom tv hooked up to my svideo connection well i brought it out to the living room one day to hook to my dvi connection for the super bowl and when i brought it back to my bed room and hooked it up it will show picture and sound but none of the guides will come up, including menu, tv guide or my dvr selection. I took it back to the living room and hooked it up dvi and it worked flawlessly. Already look thru all the settings but havent seen anything to change to get it to work in my bedroom again. Is there a way to hard reset it or is there anything someone can help me with??????
For non HDTV's

on your 6412 STB

Power off
Hit menu

Check that your STB TV type setting is set to 4:3 or 4:3 Letterbox when using the S-Video cable.

also

YPbPr Output must be set to 480i for your menu's and guide info to show up.

For HDTV's make sure you have the output set correctly. The box does not auto select the correct output.
post #3 of 4
Thread Starter 
Quote:
Originally posted by scanpa
For non HDTV's

on your 6412 STB

Power off
Hit menu

Check that your STB TV type setting is set to 4:3 or 4:3 Letterbox when using the S-Video cable.

also

YPbPr Output must be set to 480i for your menu's and guide info to show up.

For HDTV's make sure you have the output set correctly. The box does not auto select the correct output.



YOU ARE THE MAN:D it worked perfectly.... man i cant believe motorola would do something so stupid where it wont be able to auto detect what input thats used. FIRST THE MPX NOT THIS!!!!!! GET IT TOGETHER MOTOROLA!!!!!!!
post #4 of 4
Quote:
Originally posted by q-live
YOU ARE THE MAN:D it worked perfectly.... man i cant believe motorola would do something so stupid where it wont be able to auto detect what input thats used. FIRST THE MPX NOT THIS!!!!!! GET IT TOGETHER MOTOROLA!!!!!!!

The settings cover both the DVI & S-Video & Comp. Connections, They need to have seperate settings for each connection.

Glad the info worked.

:)
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
This thread is locked  
AVS › AVS Forum › Gaming & Content Streaming › Digital Recorders (PVRs) General › No guide or menu after switching inputs