or Connect
AVS › AVS Forum › AVS Forum Information › Forum Operations Center › Embed YouTube Video in Forum Post?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Embed YouTube Video in Forum Post?

post #1 of 25
Thread Starter 
Is there a way to embed a YouTube video in a Forum post? Thanks!
post #2 of 25
Sorry..no. Just use a link to the video file.
post #3 of 25
It's been a year... Any chance of seeing the [youtube] [/youtube] tag implemented?
post #4 of 25
Not at this time.
post #5 of 25
post #6 of 25
Yes, we are aware. Just not sure if we would want it here.
post #7 of 25
almost time for the yearly Q, still no embedded YouTube support on the horizon?

3 other boards I'm a member of recently added that support, and with the V in AVS standing for "Visual" seems a nice enhancement.
post #8 of 25
Yes, but home V not internet web site V.

Stay tuned as we may be working on something in this regard.
post #9 of 25
Quote:
Originally Posted by David Bott View Post

Yes, but home V not internet web site V.

Stay tuned as we may be working on something in this regard.

Thx, when done I've made some YouTube videos of my IB subwoofer in action:

Here are the 34 seconds of the final fight scene in K-F-P, where Panda is fighting Tiger. 126db @ last part, the famous wa-tu-shi finger hold scene!!
"Usul" the IB subwoofer Feb-18-2009 K-F-P Ska-Doo-shh


These are downloaded sound files, the cone movement in these two train files is awesome. 124 and 126db of low freq.
"Usul" the IB subwoofer Danley sound coal train
post #10 of 25
I saw this YouTube icon, so testing-testing 1-2-3

&fs=1" width="644" height="390">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&fs=1" />[ATTN POSTER: YouTube Insert Error: Something went wrong. Please make sure you added the video correctly. Click here to see how YouTube videos should be embedded. There could also be a technical issue that's not your fault. Click 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" target="_blank">here to view the video on YouTube's site. If this link doesn't work, you did something wrong.]

&fs=1" width="644" height="390">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&fs=1" />[ATTN POSTER: YouTube Insert Error: Something went wrong. Please make sure you added the video correctly. Click here to see how YouTube videos should be embedded. There could also be a technical issue that's not your fault. Click 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" target="_blank">here to view the video on YouTube's site. If this link doesn't work, you did something wrong.]

nice, it works.
post #11 of 25
?u_2STnB4X98&hl=en&fs=1&"
&fs=1" width="644" height="390">?u_2STnB4X98&hl=en&fs=1&"
&fs=1" />[ATTN POSTER: YouTube Insert Error: Something went wrong. Please make sure you added the video correctly. Click here to see how YouTube videos should be embedded. There could also be a technical issue that's not your fault. Click ?u_2STnB4X98&hl=en&fs=1&"
" target="_blank">here
to view the video on YouTube's site. If this link doesn't work, you did something wrong.]
post #12 of 25
?u_2STnB4X98&hl=en&fs=1&"&fs=1" width="644" height="390">?u_2STnB4X98&hl=en&fs=1&"&fs=1" />[ATTN POSTER: YouTube Insert Error: Something went wrong. Please make sure you added the video correctly. Click here to see how YouTube videos should be embedded. There could also be a technical issue that's not your fault. Click ?u_2STnB4X98&hl=en&fs=1&"" target="_blank">here to view the video on YouTube's site. If this link doesn't work, you did something wrong.]
post #13 of 25
i dont get it. youtube insertion is failing. copied and pasted embed code between youtubeid. failed. wtf?
post #14 of 25
Quote:
Originally Posted by tronn View Post

i dont get it. youtube insertion is failing. copied and pasted embed code between youtubeid. failed. wtf?

Embed a YouTube video. You only put the video ID in between the BB code tags (NOT the full URL or the code!).

Notice in the messed up code above the bold text...ATTN POSTER: YouTube Insert Error, in that line is a click showing you how to use it.
post #15 of 25
thanks for reply dave.
let me try this again. i've selected a youtube file.
hit the "embed" option and i get this:
?S_1iXu-0E9o&hl=en&fs=1"

now i hit go advanced on my screen

then i hit the youtube link:
[youtubeid]http://www.youtube.com/v/S_1iXu-0E9o&hl=en&fs=1[youtubeid]
post #16 of 25
&fs=1" width="644" height="390">?S_1iXu-0E9o&hl=en&fs=1&fs=1" />[ATTN POSTER: YouTube Insert Error: Something went wrong. Please make sure you added the video correctly. Click here to see how YouTube videos should be embedded. There could also be a technical issue that's not your fault. Click ?S_1iXu-0E9o&hl=en&fs=1" target="_blank">here to view the video on YouTube's site. If this link doesn't work, you did something wrong.]&fs=1" width="644" height="390">?S_1iXu-0E9o&hl=en&fs=1&fs=1" width="644" height="390">?S_1iXu-0E9o&hl=en&fs=1&fs=1" />[ATTN POSTER: YouTube Insert Error: Something went wrong. Please make sure you added the video correctly. Click here to see how YouTube videos should be embedded. There could also be a technical issue that's not your fault. Click ?S_1iXu-0E9o&hl=en&fs=1" target="_blank">here to view the video on YouTube's site. If this link doesn't work, you did something wrong.]&fs=1" />[ATTN POSTER: YouTube Insert Error: Something went wrong. Please make sure you added the video correctly. Click here to see how YouTube videos should be embedded. There could also be a technical issue that's not your fault. Click ?S_1iXu-0E9o&hl=en&fs=1&fs=1" width="644" height="390">?S_1iXu-0E9o&hl=en&fs=1&fs=1" />[ATTN POSTER: YouTube Insert Error: Something went wrong. Please make sure you added the video correctly. Click here to see how YouTube videos should be embedded. There could also be a technical issue that's not your fault. Click ?S_1iXu-0E9o&hl=en&fs=1" target="_blank">here to view the video on YouTube's site. If this link doesn't work, you did something wrong.]" target="_blank">here to view the video on YouTube's site. If this link doesn't work, you did something wrong.]
post #17 of 25
post #18 of 25
WTF! this was driving me insane! thanks david!
post #19 of 25
Yup...as you have learned, just the ID is needed. In the case above, S_1iXu-0E9o&hl , is all that is needed between the tag. The site fills in the rest.
post #20 of 25


post #21 of 25
Again, all you need is the video ID. Not the entire source code.
post #22 of 25
Too many embedded flash videos on a thread bog my browser down like crazy..


EDIT:

I like what it says when i disable flash and view this thread (That has a youtube vid)

Quote:


[ATTN POSTER: YouTube Insert Error: Something went wrong. Please make sure you added the video correctly. Click here to see how YouTube videos should be embedded. There could also be a technical issue that's not your fault. Click here to view the video on YouTube's site. If this link doesn't work, you did something wrong.]

Most sites you dont see anything if you disable flash and view a youtube embedded thread,you just see an empty frame.....

There should be an option Dave to have this shown INSTEAD OF THE EMBEDDED FLASH in case your on dial up or IT BOGS YOUR BROWSER like it does me...... (Could be set from the UserCP)

Hmmmmm
post #23 of 25
LOL...It could be worse, all the videos could start to auto play.
post #24 of 25
Yes i reckon one could post it to do that!

uugghh
post #25 of 25
True..Warning deserved! :-)

..... But why does the thread like this even exist in the first place?....AVS should have been on the cutting edge.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Forum Operations Center
AVS › AVS Forum › AVS Forum Information › Forum Operations Center › Embed YouTube Video in Forum Post?