or Connect
AVS › AVS Forum › HDTV › HDTV Recorders › Problems with Motorola DCT6412III and Sony STRV444ES
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problems with Motorola DCT6412III and Sony STRV444ES

post #1 of 2
Thread Starter 
Hi everyone, I'm have a strange issue with my DCT6412III and my Sony STRV444ES. Everytime I change the channel, FF or REW DVR I get a "pop" out of all my speakers. I'm using the optical output for my audio. I've contacted Comcast and they have never heard of this issue. I sent in my receiver to Sony and they told me nothing was wrong with the receiver.

Here's what I've done to troubleshoot:
1. Try a diffferent receiver with optical inputs - NO POPPING
2. Try different sound options with the cable box and receiver - annoying pop
3. Try new optical cables - annoying pop

I truely feel there is something wrong with the receiver reguardless what Sony says. I just wanted to see if anyone else has had this issue or some other troubleshooting tips before I get on the phone with Sony and start b!tching.

Thanks!
post #2 of 2
Sounds like the reciever is switching between dolby digital and the standard anolog broadcast output, unfortunatly there is no solution for this unless you can lock your reciever in digital. not really sure about sony but my Denon you can cycle thru Auto, PCM, Dolby Digital inputs by pressing the input select, if you can lock it in Dolby Digital so it's not auto selecting anymore. I'm willing to bet it won't POP anymore.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: HDTV Recorders
AVS › AVS Forum › HDTV › HDTV Recorders › Problems with Motorola DCT6412III and Sony STRV444ES