Samsung HT-J4500 Subtitle while Fast Forwarding Is Inconsistent - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 11-12-2019, 11:03 PM - Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Samsung HT-J4500 Subtitle while Fast Forwarding Is Inconsistent

Hello, I have a Samsung HT-J4500 (Blue Ray Home Entertainment System with 5.1 sound, FM tuner, etc) that works reasonably well for most tasks. But it seems to have a mind of its own. Sometimes when watching a DVD, I can watch the subtitles while fast forwarding at 2x or even 4x. Other times, no subtitle is displayed at 2x (or any other fast speed). This even happens with the same disk: Everything can work fine, but if I stop the disk and come back later, the same disk no longer displays fast subtitles.



Is there a setting that I am missing? I can't figure out what causes this to stop working. Fast forwarding with subtitles is extremely useful, and it would be nice to have it work reliably.



Have the latest firmware..... 1017.3


Thanks!
tvfans is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Home Theater In A Box

Tags
HT-J4500 , j4500

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off