error of Murideos SIX-G with JVCs RS1000 / 2000/3000 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 05-31-2019, 05:02 PM - Thread Starter
Member
 
carpantata's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 22
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 14
error of Murideos SIX-G with JVCs RS1000 / 2000/3000

Hello,
the photos added give an account of what happens.
They have been tested with 3 JVC DLA-RS1000, 3 JVC DLA-RS2000 and 3 JVC DLA-RS 3000 with the same problem (same erroneous result).
D65 impossible to correct and dye not correctable.

Then tested with a JVC DLA-X7900 and all right.

It only happens with the new 4K series of JVC.

Is there someone else with this problem?

P.D.: I have already reported it in the Murideo support.




MURIDEO SIX-G (1)











MURIDEO SIX-G (2)











Quantumdata 780








Is there someone else with this problem?

P.D.: I have already reported it in the Murideo support.
carpantata is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 06-05-2019, 08:59 AM
Senior Member
 
jdoostil's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: St Petersburg, FL
Posts: 326
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Liked: 27
Are you only experiencing this with the JVC projector? What happens if you try another display?

AVPro Edge/Murideo Training and Education
ISF certified in 2008, Level II in 2010, Level III in 2017
ISF instructor certified since 2012
[email protected]
Serving Florida
jdoostil is offline  
post #3 of 4 Old 06-08-2019, 08:45 AM - Thread Starter
Member
 
carpantata's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 22
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 14
Topic solved by putting the firmware version 2.07 in the JVC.
carpantata is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 06-08-2019, 09:36 AM
AVS Forum Special Member
 
Rolls-Royce's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Victorville, CA
Posts: 3,939
Mentioned: 35 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1019 Post(s)
Liked: 1154
Quote:
Originally Posted by carpantata View Post
Topic solved by putting the firmware version 2.07 in the JVC.
Shouldn't you then change the topic title to read that it's a JVC problem, not with the Murideo? The way you have it now, it appears to be a problem with the TPG itself.

...Royce...

"I never drink...wine."
Bela Lugosi, DRACULA, 1931
Rolls-Royce is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Display Calibration

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off