How to correctly launch MadVR? - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 03-05-2020, 08:14 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
Anderegg's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 898
Mentioned: 31 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 616 Post(s)
Liked: 360
How to correctly launch MadVR?

I cannot get MadVR's GUI to display, the one with the check box buttons across the top. I open MadVR, but it only shows in the taskbar. It launches patters with HCFR, but with Calman it is unresponsive. MadVR is the only pattern generator I can use for Calman, and without the GUI, I cannot access the HDR toggle to calibrate HDR, so I am kinda stuck. I tried uninstalling and deleting and dowloading again, but same thing, only visable in the taskbar.

Paul

Sony X900F SDR and HDR Calibrations https://www.avsforum.com/forum/166-l...l#post57551552
Anderegg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 03-06-2020, 12:12 AM
Member
 
MMoser's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Los Angeles, CA
Posts: 122
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 88 Post(s)
Liked: 28
Right click on the madvr icon and edit settings. Icon is in the Taskbar next to the clock when you are playing a video configured to render with madvr.

Sent from my SM-N975U using Tapatalk
MMoser is online now  
post #3 of 3 Old 03-06-2020, 04:31 AM
Senior Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 279
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 174 Post(s)
Liked: 33
I replied in the sony thread, but if you are talking about madTPG, you have to click on that separately.
toby5 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Display Calibration

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off