Dolby Atmos for GAMING thread - Page 18 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 298Likes
Reply
 
Thread Tools
post #511 of 630 Old 07-09-2019, 10:07 AM
Senior Member
 
thomasphoenix's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 312
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 164 Post(s)
Liked: 110
Quote:
Originally Posted by TheCableMan View Post
Mine is working fine. Playing world war z which is not Atmos. Receiver lights up Atmos whole time and I still receive sound through my height channels


how many height channels do you have?

TV-Sony Bravia KD-65"A1, Pioneer SC-LX901 7.2.4 ATMOS/DTS-X, Polk DSW 660*2, Polk RTi A7*2, Pol Csi A6, Polk RtiA5*2, Polk Tsi300*2, Polk TSX 220B *2, Polk OWM 3*2, Zappiti-4kHDROne, Oppo UDP-203, XboxOneX, PS4, Oppo BDP-83, Darbee DVP-500s, ZidooX10, Sony Bravia HX925 55"
thomasphoenix is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #512 of 630 Old 07-09-2019, 10:27 AM
Senior Member
 
TheCableMan's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Bellevue, NE
Posts: 487
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 44 Post(s)
Liked: 36
Quote:
Originally Posted by thomasphoenix View Post
how many height channels do you have?
I have a 5.2.1 system configured for top middle.
TheCableMan is online now  
post #513 of 630 Old 07-09-2019, 10:37 AM
Senior Member
 
thomasphoenix's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 312
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 164 Post(s)
Liked: 110
Dolby Atmos for GAMING thread

I have 7.1.4, upmixing seems to do 5.1.2 for me. two surrounds and two heights are silent. All channels work with native Atmos mixes.
MALICIOUS ONE and camd5pt0 like this.

TV-Sony Bravia KD-65"A1, Pioneer SC-LX901 7.2.4 ATMOS/DTS-X, Polk DSW 660*2, Polk RTi A7*2, Pol Csi A6, Polk RtiA5*2, Polk Tsi300*2, Polk TSX 220B *2, Polk OWM 3*2, Zappiti-4kHDROne, Oppo UDP-203, XboxOneX, PS4, Oppo BDP-83, Darbee DVP-500s, ZidooX10, Sony Bravia HX925 55"
thomasphoenix is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #514 of 630 Old 07-09-2019, 10:50 AM
Senior Member
 
camd5pt0's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 437
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 303 Post(s)
Liked: 193
Quote:
Originally Posted by TheCableMan View Post
Mine is working fine. Playing world war z which is not Atmos. Receiver lights up Atmos whole time and I still receive sound through my height channels
In my case and others, we don't have sound in top rear or rear height. Top Front or front height has low sound

Sent from my SM-N960U using Tapatalk

Home theatre: 65" Sony X950G / LG UBKM9 / Sony UBD-X800 / Xbox One X Project Scorpio / PS4 Pro
Denon AVR-X4400H 7.1.4 config. / Plantronics Dolby Atmos RIG 600LX
Pioneer Andrew Jones L,R,C,SL,SR,SBL,SBR / (4) Polk Atrium 5 series TF,TR
SVS PB-2000 w/ SVS SoundPath Subwoofer Isolation System
camd5pt0 is offline  
post #515 of 630 Old 07-09-2019, 10:51 AM
Senior Member
 
camd5pt0's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 437
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 303 Post(s)
Liked: 193
Quote:
Originally Posted by thomasphoenix View Post
I have 7.1.4, upmixing seems to do 5.1.2 for me. two surrounds and two heights are silent. All channels work with native Atmos mixes.
Yes same here I was thinking rear surround are quite with rear Height

Sent from my SM-N960U using Tapatalk

Home theatre: 65" Sony X950G / LG UBKM9 / Sony UBD-X800 / Xbox One X Project Scorpio / PS4 Pro
Denon AVR-X4400H 7.1.4 config. / Plantronics Dolby Atmos RIG 600LX
Pioneer Andrew Jones L,R,C,SL,SR,SBL,SBR / (4) Polk Atrium 5 series TF,TR
SVS PB-2000 w/ SVS SoundPath Subwoofer Isolation System
camd5pt0 is offline  
post #516 of 630 Old 07-14-2019, 10:44 AM
Member
 
pg22's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 180
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 107 Post(s)
Liked: 127
Quote:
Originally Posted by camd5pt0 View Post
In my case and others, we don't have sound in top rear or rear height. Top Front or front height has low sound

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
Can this be remedied by overcompensating the height speaker sound levels vis a vis the ground level speakers?
pg22 is offline  
post #517 of 630 Old 07-14-2019, 10:49 AM
Senior Member
 
camd5pt0's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 437
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 303 Post(s)
Liked: 193
Quote:
Originally Posted by pg22 View Post
Can this be remedied by overcompensating the height speaker sound levels vis a vis the ground level speakers?
It could, but it would be much more beneficial to use the receiver's onboard upmixer

Sent from my SM-N960U using Tapatalk

Home theatre: 65" Sony X950G / LG UBKM9 / Sony UBD-X800 / Xbox One X Project Scorpio / PS4 Pro
Denon AVR-X4400H 7.1.4 config. / Plantronics Dolby Atmos RIG 600LX
Pioneer Andrew Jones L,R,C,SL,SR,SBL,SBR / (4) Polk Atrium 5 series TF,TR
SVS PB-2000 w/ SVS SoundPath Subwoofer Isolation System
camd5pt0 is offline  
post #518 of 630 Old 07-14-2019, 11:27 AM
Member
 
pg22's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 180
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 107 Post(s)
Liked: 127
Quote:
Originally Posted by camd5pt0 View Post
It could, but it would be much more beneficial to use the receiver's onboard upmixer

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
Sorry, I wasn't clear enough: the use of a receiver was implicit in my question (e.g, Dolby Surround or DTS: Neural X). I would imagine it's necessary. Perhaps I'm confusing things.
pg22 is offline  
post #519 of 630 Old 07-14-2019, 07:17 PM
Senior Member
 
camd5pt0's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 437
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 303 Post(s)
Liked: 193
Quote:
Originally Posted by pg22 View Post
Sorry, I wasn't clear enough: the use of a receiver was implicit in my question (e.g, Dolby Surround or DTS: Neural X). I would imagine it's necessary. Perhaps I'm confusing things.
I understood you, but perhaps I was confusing. Yes you can bump the dB of the Top Front to match the ground level speakers, however with having silent rear channels, I'd rather chose upmixer to utilize all speakers in my configuration, for non Atmos content.

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
pg22 and MALICIOUS ONE like this.

Home theatre: 65" Sony X950G / LG UBKM9 / Sony UBD-X800 / Xbox One X Project Scorpio / PS4 Pro
Denon AVR-X4400H 7.1.4 config. / Plantronics Dolby Atmos RIG 600LX
Pioneer Andrew Jones L,R,C,SL,SR,SBL,SBR / (4) Polk Atrium 5 series TF,TR
SVS PB-2000 w/ SVS SoundPath Subwoofer Isolation System

Last edited by camd5pt0; 08-21-2019 at 08:23 PM.
camd5pt0 is offline  
post #520 of 630 Old 08-23-2019, 01:41 PM
Advanced Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 539
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 261 Post(s)
Liked: 202
I am playing ForzaHorizon1 on xbox x, in 4k/30fps, dolby digital with atmos upmix to DolbySurround; its excellent! Driving through tunnels sounds surreal! (really feels like a tunnel) 5.1.4 system.
DaverJ and MALICIOUS ONE like this.
am2model3 is offline  
post #521 of 630 Old 08-24-2019, 07:20 AM
Senior Member
 
TheCableMan's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Bellevue, NE
Posts: 487
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 44 Post(s)
Liked: 36
Quote:
Originally Posted by am2model3 View Post
I am playing ForzaHorizon1 on xbox x, in 4k/30fps, dolby digital with atmos upmix to DolbySurround; its excellent! Driving through tunnels sounds surreal! (really feels like a tunnel) 5.1.4 system.
I only played the demo but I though the part were the fighter jet flies over you was a standout for me..... oh ya the fireworks too
MALICIOUS ONE and am2model3 like this.
TheCableMan is online now  
post #522 of 630 Old 08-26-2019, 10:00 AM
Advanced Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 539
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 261 Post(s)
Liked: 202
cool! yes, i played some more over the weekend; and the showcase events where biplanes and propeller planes fly overhead from back to front or front to back; they sound fantastic with DSU; it was a treat to play and listen!
MALICIOUS ONE likes this.
am2model3 is offline  
post #523 of 630 Old 08-26-2019, 08:31 PM
Senior Member
 
TheCableMan's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Bellevue, NE
Posts: 487
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 44 Post(s)
Liked: 36
I seriously cannot wait for Modern Warfare to come out. Playing the remaster version upmixed is pretty awesome. Native Atmos...HDR....drool
am2model3 likes this.
TheCableMan is online now  
post #524 of 630 Old 08-27-2019, 06:34 AM
AVS Forum Special Member
 
sjchmura's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Chicago, IL USA
Posts: 5,509
Mentioned: 31 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2355 Post(s)
Liked: 923
And will be RTX

DocACE911 on Steam, XBOX, PS4
"Kill Cancer or Die"
Custom Z9 Game Settings For SDR and HDR
Sony 75" Z9, Denon X4200, Definitive Technologies BP7002 + 9.1 ATMOS, PSV 18" sub
Loving Wife and 4 year old Son who tolerate this expense!
sjchmura is online now  
post #525 of 630 Old 09-01-2019, 09:59 AM
Member
 
dareelest1's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Dallas, Tx
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Liked: 18
atmos on x box one s

I have a question. Does rise of the tomb raider support atmos on the s too or just the x? I already have a base model x box one and play gears 4 in atimos but when i bought SOTTR i found out atmos only works for the x on it and some of the other games. If the games with atmos that aren't on the base model x box have it on the s, i will buy it. If not, i wont spend the money on the x since a new console will be out in little more than a year. Thanks in advance

onkyo tx nr-787 9.2 channel receiver in 7.2.2 configuration, front L and R and L and R surrounds,onkyo skf 4800 floorstanders; center, jbl studio 235 C; rear surrounds, klipsch rbs51 II's; height, svs prime elevation modules; subs, two klipsch sw-112's;display, vizio m6557 4k uhd quantum display ps4, x box one, ps3, LG up 870 ultra hd blu ray player.;apple tv 4K; google chromecast;senheiser RS 170 wireless cans
dareelest1 is offline  
post #526 of 630 Old 09-01-2019, 12:28 PM
Senior Member
 
camd5pt0's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 437
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 303 Post(s)
Liked: 193
Quote:
Originally Posted by dareelest1 View Post
I have a question. Does rise of the tomb raider support atmos on the s too or just the x? I already have a base model x box one and play gears 4 in atimos but when i bought SOTTR i found out atmos only works for the x on it and some of the other games. If the games with atmos that aren't on the base model x box have it on the s, i will buy it. If not, i wont spend the money on the x since a new console will be out in little more than a year. Thanks in advance
I heard of it being tied to X console for Atmos

Sent from my SM-N975U using Tapatalk
dareelest1 likes this.

Home theatre: 65" Sony X950G / LG UBKM9 / Sony UBD-X800 / Xbox One X Project Scorpio / PS4 Pro
Denon AVR-X4400H 7.1.4 config. / Plantronics Dolby Atmos RIG 600LX
Pioneer Andrew Jones L,R,C,SL,SR,SBL,SBR / (4) Polk Atrium 5 series TF,TR
SVS PB-2000 w/ SVS SoundPath Subwoofer Isolation System
camd5pt0 is offline  
post #527 of 630 Old 09-01-2019, 04:28 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
DaverJ's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Tennessee
Posts: 9,749
Mentioned: 19 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1780 Post(s)
Liked: 4046
Quote:
Originally Posted by dareelest1 View Post
I have a question. Does rise of the tomb raider support atmos on the s too or just the x? I already have a base model x box one and play gears 4 in atimos but when i bought SOTTR i found out atmos only works for the x on it and some of the other games. If the games with atmos that aren't on the base model x box have it on the s, i will buy it. If not, i wont spend the money on the x since a new console will be out in little more than a year. Thanks in advance

Rise of the Tomb Raider only supports Atmos on the X model of Xbox One, not the S or original. The same might be true about Shadow of the Tomb Raider too... not positive though.
DaverJ is offline  
post #528 of 630 Old 09-06-2019, 12:30 PM
Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 26
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 23 Post(s)
Liked: 2
Just recently upgraded to Atmos so trying to consume as much as possible and try different stuff out. Forza Horizon 4 with the jet show-case was a neat early standout.


Anyone know if Gears 5 supports Atmos? I don't see any mention of it on Dolby sites or publicity around it in some quick Googling so leaning towards No. I know Gears 4 supported it, but wonder if it will be like the Assassins Creed games, Origins had it, then Odyssey didn't. Shooter games aren't really my style, but as a Game Pass member, hard to say no to not at least trying Gears 5.
MALICIOUS ONE likes this.
Andrew Stevenson is offline  
post #529 of 630 Old 09-06-2019, 12:34 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
DaverJ's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Tennessee
Posts: 9,749
Mentioned: 19 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1780 Post(s)
Liked: 4046
Quote:
Originally Posted by Andrew Stevenson View Post
Anyone know if Gears 5 supports Atmos? I don't see any mention of it on Dolby sites or publicity around it in some quick Googling so leaning towards No. I know Gears 4 supported it, but wonder if it will be like the Assassins Creed games, Origins had it, then Odyssey didn't. Shooter games aren't really my style, but as a Game Pass member, hard to say no to not at least trying Gears 5.

Gears 5 does have Atmos (logo appears in-game during startup), and it's highly recommended to check out!

Last edited by DaverJ; 09-06-2019 at 12:41 PM.
DaverJ is offline  
post #530 of 630 Old 09-06-2019, 12:50 PM
Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 26
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 23 Post(s)
Liked: 2
Quote:
Originally Posted by DaverJ View Post
Gears 5 does have Atmos (logo appears in-game during startup), and it's highly recommended to check out!
Sweet - got it set to install later. And I see you updated the OP - nice. Weird they aren't promoting this a bit more on the Dolby site or app etc.
Andrew Stevenson is offline  
post #531 of 630 Old 09-06-2019, 12:54 PM
Advanced Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 539
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 261 Post(s)
Liked: 202
I played Infamous SS and FirstLight on PS4 Pro, with DSU, the sound was incredible! also ,the game looked amazing at 1800p.
am2model3 is offline  
post #532 of 630 Old 09-06-2019, 12:57 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
DaverJ's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Tennessee
Posts: 9,749
Mentioned: 19 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1780 Post(s)
Liked: 4046
Quote:
Originally Posted by Andrew Stevenson View Post
Sweet - got it set to install later. And I see you updated the OP - nice. Weird they aren't promoting this a bit more on the Dolby site or app etc.

Yeah, I don't remember any buzz talking about Atmos support in Gears 5, but it was nice to see that logo pop up. One would think Dolby and/or Microsoft would be promoting the audio in this triple-A title. Both companies seem to have cooled on Atmos in gaming, which is a shame.


EDIT: need to check if the PC version has it. Anyone try it yet?
MALICIOUS ONE likes this.
DaverJ is offline  
post #533 of 630 Old 09-06-2019, 05:54 PM
Senior Member
 
PhilH930's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 248
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 64 Post(s)
Liked: 24
I wonder if anyone can help with this strange issue. I have my XOneX configured to bitstream Atmos. The issue is coming from my receiver. My old receivers (Denon X2200 and more recent X4500) both worked perfectly (Atmos was displayed on the receiver screen, confirmed as the output, and worked in the Atmos Xbox App and movies).

I recently changed to a Marantz 6014. No change to any Xbox settings, however at the Xbox menu and Atmos app all i get is Stereo, Multi Ch In, or Multi Ch Stereo. The receiver stays in any of those settings when using the Atmos app. When playing a UHD movie it then converts to the right format (e.g. Bohemian Rhapsody showed as Atmos; Top Gun as TrueHD).

I wondered if it was a software glitch as the Marantz 6014 is a new release. I didn't have the patience to resolve so purchased a Marantz 7013 also in the hope a more mature model overcomes this (the Denon's had no issue and are almost the same, but Marantz sounds superior with KEF speakers).
PhilH930 is offline  
post #534 of 630 Old 09-07-2019, 06:19 PM
Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 26
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 23 Post(s)
Liked: 2
Quote:
Originally Posted by PhilH930 View Post
I wonder if anyone can help with this strange issue. I have my XOneX configured to bitstream Atmos. The issue is coming from my receiver. My old receivers (Denon X2200 and more recent X4500) both worked perfectly (Atmos was displayed on the receiver screen, confirmed as the output, and worked in the Atmos Xbox App and movies).

I recently changed to a Marantz 6014. No change to any Xbox settings, however at the Xbox menu and Atmos app all i get is Stereo, Multi Ch In, or Multi Ch Stereo. The receiver stays in any of those settings when using the Atmos app. When playing a UHD movie it then converts to the right format (e.g. Bohemian Rhapsody showed as Atmos; Top Gun as TrueHD).

I wondered if it was a software glitch as the Marantz 6014 is a new release. I didn't have the patience to resolve so purchased a Marantz 7013 also in the hope a more mature model overcomes this (the Denon's had no issue and are almost the same, but Marantz sounds superior with KEF speakers).
I have a SR6013 and had no issues, been playing around with different connections to see what I like from ease of use and sound so far, but had no problems getting the Atmos out correctly both when connected directly and through my TV arc.

I assume you've got the Dolby app installed, it's needed to output Atmos for games etc. I know the setting for the Blu-ray output is independent of the Games, menus and so on setting, which would be why your getting UHDs out correctly. Your post reads like you have things set-up similarly to me, maybe check the Marantz settings to ensure they are "pure" I think.
Andrew Stevenson is offline  
post #535 of 630 Old 09-08-2019, 07:46 AM
Member
 
eqzitara's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 163
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 54 Post(s)
Liked: 20
Having a lot of trouble with gears 5 atmos - Was my first attempt at atmos on pc. I have it set in control panel and everything and movies is no issue. Its odd - my INFO is saying PCM and all channels are active including overhead speakers even on PURE but it says PCM which it shouldnt.
eqzitara is offline  
post #536 of 630 Old 09-08-2019, 08:06 AM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
DaverJ's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Tennessee
Posts: 9,749
Mentioned: 19 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1780 Post(s)
Liked: 4046
Quote:
Originally Posted by eqzitara View Post
Having a lot of trouble with gears 5 atmos - Was my first attempt at atmos on pc. I have it set in control panel and everything and movies is no issue. Its odd - my INFO is saying PCM and all channels are active including overhead speakers even on PURE but it says PCM which it shouldnt.

I tried Gears 5 Atmos on PC last night, and it works and sounds great.


What AVR are you using? Is should show Dolby Surround at your desktop, and then switch to Atmos once the game launches.

**BTW, a fun tidbit - when the game launches, the various logos appear encased in ice, which has a cracking sound. If the system isn't set up for Atmos, the Atmos logo will still appear but the sound is the same as the other logos (simple cracking ice). However, if Atmos is enabled, that logo has an additional bass sweep along with a shaker sound overhead.
pg22 and MALICIOUS ONE like this.
DaverJ is offline  
post #537 of 630 Old 09-08-2019, 08:57 AM
Member
 
eqzitara's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 163
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 54 Post(s)
Liked: 20
Quote:
Originally Posted by DaverJ View Post
I tried Gears 5 Atmos on PC last night, and it works and sounds great.


What AVR are you using? Is should show Dolby Surround at your desktop, and then switch to Atmos once the game launches.

**BTW, a fun tidbit - when the game launches, the various logos appear encased in ice, which has a cracking sound. If the system isn't set up for Atmos, the Atmos logo will still appear but the sound is the same as the other logos (simple cracking ice). However, if Atmos is enabled, that logo has an additional bass sweep along with a shaker sound overhead.
Something feels like its off, it was working last night - I thought.
On desktop I am Multi in I could choose Surround from there of course.

Despite choosing Atmos home theater + atmos spatial surround.
eqzitara is offline  
post #538 of 630 Old 09-08-2019, 09:11 AM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
DaverJ's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Tennessee
Posts: 9,749
Mentioned: 19 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1780 Post(s)
Liked: 4046
Quote:
Originally Posted by eqzitara View Post
Something feels like its off, it was working last night - I thought.
On desktop I am Multi in I could choose Surround from there of course.

Despite choosing Atmos home theater + atmos spatial surround.

Do you have speaker setup on your PC as Dolby Atmos (see attached), and tested the setup using the test tones? If you change this, you'll probably need to reboot for it to take effect. Also, you should then set your AVR to Dolby Surround.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Atmos_snip.jpg
Views:	20
Size:	181.6 KB
ID:	2612590  
DaverJ is offline  
post #539 of 630 Old 09-08-2019, 09:38 AM
Member
 
eqzitara's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 163
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 54 Post(s)
Liked: 20
Quote:
Originally Posted by DaverJ View Post
Do you have speaker setup on your PC as Dolby Atmos (see attached), and tested the setup using the test tones? If you change this, you'll probably need to reboot for it to take effect. Also, you should then set your AVR to Dolby Surround.
Nm... windows hates me for some reason nothing is working on pc despite not changing. VLC which worked fine yesterday won't do DTS:X or atmos or dts

Fire stick 4k works fine.
eqzitara is offline  
post #540 of 630 Old 09-08-2019, 12:08 PM
Senior Member
 
TheCableMan's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Bellevue, NE
Posts: 487
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 44 Post(s)
Liked: 36
Just pre or pre ordered Gears 5. Super excited for Tuesday to get my hands on this. How is the overhead on this. I've seen a few walkthroughs online and can tell this will be a pretty good audio demo
TheCableMan is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Xbox Area

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off