lock hd signal - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 11-30-2017, 12:16 PM - Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Nov 2017
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
lock hd signal

is there a hd radio out that we can lock hd signal. for example if we have it set to hd2 and we lost signal it wont revert back to analog
bumper1977 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-01-2017, 10:53 AM
Super Moderator
 
DrDon's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Metro Detroit, Tampa Bay
Posts: 17,211
Mentioned: 40 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2337 Post(s)
Liked: 4454
What kind of radio were you thinking? The portable Insignias allow you to store an HD2 in memory and it'll go back there, but if you're manually scrolling, it always hits the analog before making the HD2 available.

I can do the same with the MyLink system in my Silverado.

I don't have any radios that fall back to analog when the HD2 signal becomes too weak. They just go silent.

Walking the fine line between jaw-dropping and a plain ol' yawn.
DrDon is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply HD Radio

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off