Vizio TV Power problems - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 02-16-2016, 02:38 PM - Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Vizio TV Power problems

So when I try to turn my Vizio TV on, one of three things happens:
1) Power indicator light comes on but no picture/audio (screen completely black no backlight)
2) Power indicator light comes on and then vizio logo appears for a second and then no picture or audio 3) turns on perfectly normal(rare)
How do I fix this so the TV powers on normally every time?
Vizio Model:E500i-B1
jschiff22 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 02-16-2016, 03:32 PM
AVS Forum Special Member
 
ProjectSHO89's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 3,282
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 336 Post(s)
Liked: 157
Wrong forum, read the "Sticky" messages BEFORE posting.
ProjectSHO89 is offline  
post #3 of 3 Old 02-17-2016, 05:41 AM
Super Moderator
 
DrDon's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Metro Detroit, Tampa Bay
Posts: 16,779
Mentioned: 31 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2177 Post(s)
Liked: 4087
^^^^

moved.

In the future, please read posts that say "read before posting" ..before posting. Speeds help up for you, means less time away from my beer for me.

Walking the fine line between jaw-dropping and a plain ol' yawn.

Last edited by DrDon; 02-17-2016 at 10:33 AM.
DrDon is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread LCD Flat Panel Displays

Tags
power , television , Vizio

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off