Official Vizio 2016/2017 P Series Owners ONLY Thread UHD/HDR/DV No Price Talk Please - Page 1451 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 288502Likes
Reply
 
Thread Tools
post #43501 of 64109 Old 04-16-2017, 06:41 AM
AVS Forum Special Member
 
scitek's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: El Paso, TX
Posts: 1,440
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 138 Post(s)
Liked: 65
Quote:
Originally Posted by lujan View Post
Is "Iron Fist" now working w/ Dolby Vision on Netflix after the update?
Yes.
scitek is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #43502 of 64109 Old 04-16-2017, 06:49 AM
Advanced Member
 
lordj's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 652
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 497 Post(s)
Liked: 817
Official Vizio 2016/2017 P Series Owners Thread UHD/HDR/DV No Price Talk Please

Quote:
Originally Posted by chad473 View Post
Quote:
Originally Posted by lordj View Post
So my problem with the pic settings not changing when going to HDR is only with game mode, calibrated works fine. Anyone else have this problem on the newest beta? I'm 99% sure it always worked in game mode before.


Backlight changes for me when I switch to HDR and back, but gamma does not. Whatever changes made carries over.
It changes when you're on the Game preset?
lordj is offline  
post #43503 of 64109 Old 04-16-2017, 06:55 AM
Member
 
IntenseImage's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 130
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 78 Post(s)
Liked: 45
@Matt McRae

Got the update ... Thank you for the continued support. I did notice that now on my XB1s I can no longer select Bitstream out / DTS for audio. It will only allow me to select stereo since the update

Sent from my SM-N920V using Tapatalk
IntenseImage is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #43504 of 64109 Old 04-16-2017, 07:38 AM
N T
Member
 
N T's Avatar
 
Join Date: May 2016
Posts: 45
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by kemac View Post
did you miss this?
Is there a way to bring up the on screen menu without a physical remote?
I need another remote like i need another........

Sent from my SM-G935V using Tapatalk
N T is offline  
post #43505 of 64109 Old 04-16-2017, 07:58 AM
AVS Forum Special Member
 
reallynotnick's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,139
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 456 Post(s)
Liked: 325
Quote:
Originally Posted by N T View Post
Is there a way to bring up the on screen menu without a physical remote?
I need another remote like i need another........

Sent from my SM-G935V using Tapatalk


What good is an on screen menu without a physical remote? Or do you mean without a NEW physical remote? If so it sounds like an old Vizio remote would work or if you have a universal remote you could program that too.

Vizio 2016 P65, Denon x2200, 5.0.2 Elac Debut F5, C5, B4, and A4
PS4 Pro, AMD Vega 56, and Nvidia Shield
reallynotnick is offline  
post #43506 of 64109 Old 04-16-2017, 08:02 AM
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Diego CA
Posts: 134
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 83 Post(s)
Liked: 34
Quote:
Originally Posted by lujan View Post
Is "Iron Fist" now working w/ Dolby Vision on Netflix after the update?
Yeah it was working but I'm still on 3.0.14.0 firmware.

Vizio p65-c1, Onkyo TX-RZ900, Ps4, Andrew Jones 5.1.2 speaker set, Blue jeans cables. LG up970 Uhd Blu-ray player.
Moses760 is offline  
post #43507 of 64109 Old 04-16-2017, 08:05 AM
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: San Diego CA
Posts: 134
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 83 Post(s)
Liked: 34
Quote:
Originally Posted by Karnis2 View Post
Cables are your problem. The one included w/ the Vizio is a confirmed, high speed cable. I use BJC FE cables and have zero issues. Highly recommended. With high bandwidth 4K you can no longer use any old cable as the format pushes the bandwidth of most cables to their limit.
Yeah it's definitely time to step up my cable game and go with the blue jeans I hear much about. Definitely done with amazon basic. The amazon cable was only 4 months old.

Vizio p65-c1, Onkyo TX-RZ900, Ps4, Andrew Jones 5.1.2 speaker set, Blue jeans cables. LG up970 Uhd Blu-ray player.

Last edited by Moses760; 04-16-2017 at 08:12 AM.
Moses760 is offline  
post #43508 of 64109 Old 04-16-2017, 08:39 AM
N T
Member
 
N T's Avatar
 
Join Date: May 2016
Posts: 45
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by reallynotnick View Post
What good is an on screen menu without a physical remote? Or do you mean without a NEW physical remote? If so it sounds like an old Vizio remote would work or if you have a universal remote you could program that too.
Please don't reply to questions if you have no answer.
N T is offline  
post #43509 of 64109 Old 04-16-2017, 08:47 AM
Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: Greenville,S.C.
Posts: 85
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 57 Post(s)
Liked: 23
Quote:
Originally Posted by OHMSEN View Post
Beyond. Denon 7200wa.
Quote:
Originally Posted by Schwa View Post
Atmos from Vudu over ARC is working for me...just tested it using Sully.
Thanks for the replies. Reset my Denon and now Atmos is now working. All is well. It wasn't a problem with tv or Vudu app.
kemac and shoman94 like this.
OHMSEN is offline  
post #43510 of 64109 Old 04-16-2017, 08:48 AM
Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 23
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 19 Post(s)
Liked: 4
Official Vizio 2016/2017 P Series Owners Thread UHD/HDR/DV No Price Talk Please

So 1080p60fps YouTube video works, but if a video is 4k60fps it still doesn't work. I hope one day that might be able to work but who knows.
kril89 is offline  
post #43511 of 64109 Old 04-16-2017, 08:48 AM
AVS Forum Special Member
 
reallynotnick's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,139
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 456 Post(s)
Liked: 325
Quote:
Originally Posted by N T View Post
Please don't reply to questions if you have no answer.


I literally gave you two options which were perfect for someone who clearly has a lot of remotes, and asked you to further clarify your question if I wasn't right. If you don't want help please don't ask questions.
Brandon B and ebanu2003 like this.

Vizio 2016 P65, Denon x2200, 5.0.2 Elac Debut F5, C5, B4, and A4
PS4 Pro, AMD Vega 56, and Nvidia Shield
reallynotnick is offline  
post #43512 of 64109 Old 04-16-2017, 08:57 AM
N T
Member
 
N T's Avatar
 
Join Date: May 2016
Posts: 45
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by reallynotnick View Post
I literally gave you two options which were perfect for someone who clearly has a lot of remotes, and asked you to further clarify your question if I wasn't right. If you don't want help please don't ask questions.
I asked "without a physical remote" your 2 options were to use a physical remote.


Sent from my SM-G935V using Tapatalk
N T is offline  
post #43513 of 64109 Old 04-16-2017, 08:59 AM
AVS Forum Special Member
 
JimLely's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Naples, FL
Posts: 1,017
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 215 Post(s)
Liked: 66
@Matt McRae

Matt, I asked in February to be put on the beta list via visitor's messages to you, but I guess it didn't happen. Could you please add me now?
S/N: 36LTMATKBS50115

Thanks
JimLely is offline  
post #43514 of 64109 Old 04-16-2017, 09:13 AM
AVS Forum Special Member
 
reallynotnick's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,139
Mentioned: 6 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 456 Post(s)
Liked: 325
Quote:
Originally Posted by N T View Post
I asked "without a physical remote" your 2 options were to use a physical remote.


Sent from my SM-G935V using Tapatalk


Yes but your true problem statement is you have too many remotes which you could just use for this.

Anyway if the question is: Is there a menu button on the back of a TV that never had a menu or can the TV read my mind to bring up the on screen menu? The answer is no, you need a remote, but you don't need a new remote since it uses old Vizio remote codes that can be programmed for. Otherwise continue to use your phone/tablet for picture adjustments.

Vizio 2016 P65, Denon x2200, 5.0.2 Elac Debut F5, C5, B4, and A4
PS4 Pro, AMD Vega 56, and Nvidia Shield
reallynotnick is offline  
post #43515 of 64109 Old 04-16-2017, 09:14 AM
AVS Forum Special Member
 
Schwa's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Ohio
Posts: 3,336
Mentioned: 9 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1271 Post(s)
Liked: 1337
Please guys, if you'd like to ask Matt to add you to the beta firmware list, PM him. Try not to clutter up this thread with a bunch of serial numbers. We go through this nearly every time there's a new beta firmware pushed out.
Schwa is offline  
post #43516 of 64109 Old 04-16-2017, 09:55 AM
AVS Forum Special Member
 
shoman94's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Maine
Posts: 7,207
Mentioned: 203 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 5071 Post(s)
Liked: 3581
Quote:
Originally Posted by Schwa View Post
Please guys, if you'd like to ask Matt to add you to the beta firmware list, PM him. Try not to clutter up this thread with a bunch of serial numbers. We go through this nearly every time there's a new beta firmware pushed out.
Makes sense if you can pm otherwise they have to do it this way.

Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sony LCD Master Series Calibration Thread
My P75-C1 Calibration Settings (5.0.14.1).
Sony XBR-75Z9F, Vizio P75-C1, Pioneer Kuro 5020, Pioneer VSX-1131, XBox One(X), Wii, NVIDIA SHIELD.v1, FireTV 4K-HDR, HDHR Connects, QNAP 431+
shoman94 is offline  
post #43517 of 64109 Old 04-16-2017, 09:58 AM
AVS Forum Special Member
 
chad473's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2,439
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 144 Post(s)
Liked: 160
Quote:
Originally Posted by lordj View Post
It changes when you're on the Game preset?


I'll have to check when I'm home. I don't use the game preset
lordj likes this.

Sony 55X900e
Vizio P50-C1 - My Calibration Settings
Xbox One X
PS4 Pro
chad473 is offline  
post #43518 of 64109 Old 04-16-2017, 10:14 AM
Advanced Member
 
Join Date: May 2015
Posts: 589
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 343 Post(s)
Liked: 200
Official Vizio 2016/2017 P Series Owners Thread UHD/HDR/DV No Price Talk Please

Quote:
Originally Posted by reallynotnick View Post
Quote:
Originally Posted by N T View Post
I asked "without a physical remote" your 2 options were to use a physical remote.


Sent from my SM-G935V using Tapatalk


Yes but your true problem statement is you have too many remotes which you could just use for this.

Anyway if the question is: Is there a menu button on the back of a TV that never had a menu or can the TV read my mind to bring up the on screen menu? The answer is no, you need a remote, but you don't need a new remote since it uses old Vizio remote codes that can be programmed for. Otherwise continue to use your phone/tablet for picture adjustments.
It would be of interest to me if we were able to use the supplied tablet or my phone to control the on screen menu or I may have just break down and buy a Logitech...to control everything...
Friendlys is offline  
post #43519 of 64109 Old 04-16-2017, 10:23 AM
Senior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 395
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 218 Post(s)
Liked: 189
Quote:
Originally Posted by Moses760 View Post
Yeah it's definitely time to step up my cable game and go with the blue jeans I hear much about. Definitely done with amazon basic. The amazon cable was only 4 months old.
About a month before I got my P-65 last summer, I upgraded all my cables to BJC and I've never had a single issue and my ARC works perfectly. Spending the money for BJC cables means you'll possess peace of mind that you will never have cable related issues in your system...assuming of course they are all under 15'.

BTW the FE series of BJC work perfectly, no need to spring for the Series 1. They're a bit pricey to say the least. And I use 3' cables for the interconnects from device to AVR...I don't buy that "less than 6' causes problems" crap, not for a single, solitary second. I use an 8' cable from AVR to P-65.
shoman94 and Moses760 like this.

Last edited by Karnis2; 04-16-2017 at 10:31 AM.
Karnis2 is offline  
post #43520 of 64109 Old 04-16-2017, 11:15 AM
AVS Forum Special Member
 
FilmMixer's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Los Angeles Area, CA. USA
Posts: 8,772
Mentioned: 161 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 2375 Post(s)
Liked: 3134
Quote:
Originally Posted by shoman94 View Post
Well, the P series is going out of stock everywhere.... even Vizio only has the P50 available. Google P75-E1 and you'll see a couple of placeholders for TigerDirect and Compsource. We all know that the P series released for 2016 was gonna be done in 2015 based on the model numbers but they couldn't do it. SOunds to me like they want to start releasing the P series every year because they have competition catching them.



This is My opinion but I expect to see a 2017 P.


Pure speculation....

But it has been stated that this is a two year model.

However I would expect a new SKU with the new remote Matt is kindly sending out.... so while there maybe a clearance of the 16 modes, the 17 SLU is likely to be the same set with the new remote.

Just a guess


Sent from my iPhone using Tapatalk
FilmMixer is offline  
post #43521 of 64109 Old 04-16-2017, 12:11 PM
AVS Forum Special Member
 
shoman94's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Maine
Posts: 7,207
Mentioned: 203 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 5071 Post(s)
Liked: 3581
Quote:
Originally Posted by FilmMixer View Post
Pure speculation....

But it has been stated that this is a two year model.

However I would expect a new SKU with the new remote Matt is kindly sending out.... so while there maybe a clearance of the 16 modes, the 17 SLU is likely to be the same set with the new remote.

Just a guess


Sent from my iPhone using Tapatalk
Of course it's speculation 🙄. I have a feeling there will be some hardware changes.... Again speculation.... 😉.

We will find out soon enough.

Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sony LCD Master Series Calibration Thread
My P75-C1 Calibration Settings (5.0.14.1).
Sony XBR-75Z9F, Vizio P75-C1, Pioneer Kuro 5020, Pioneer VSX-1131, XBox One(X), Wii, NVIDIA SHIELD.v1, FireTV 4K-HDR, HDHR Connects, QNAP 431+
shoman94 is offline  
post #43522 of 64109 Old 04-16-2017, 12:27 PM
 
Sbuchanan813's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 585
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 474 Post(s)
Liked: 312
Hey everyone got the new windows 10 update and it now has 4K settings and hdr built in


Sent from my iPhone using Tapatalk
shoman94 likes this.
Sbuchanan813 is offline  
post #43523 of 64109 Old 04-16-2017, 12:29 PM
 
Sbuchanan813's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 585
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 474 Post(s)
Liked: 312
Quote:
Originally Posted by Sbuchanan813 View Post
Hey everyone got the new windows 10 update and it now has 4K settings and hdr built in


Sent from my iPhone using Tapatalk


Also want to add it shows hdr10 on the info.. so the entire interface of win 10 is in hdr now ... pretty cool I'm gonna see if it plays YouTube vids


Sent from my iPhone using Tapatalk
mpgxsvcd likes this.
Sbuchanan813 is offline  
post #43524 of 64109 Old 04-16-2017, 12:37 PM
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 18
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 4
Quote:
Originally Posted by Matt McRae View Post
The left and right arrows will works as fast forward and rewind... behavior depends on the app.
sorry to clog the flow with more serial numbers, sent Matt a PM last time somehow but as my post count is too low i have to do it this way. if you could get my replacement P65 in the beta/early release list i'd really appreciate it. Thanks in advance and happy easter!

Serial: LTMATLCS4350240
Fish106 is offline  
post #43525 of 64109 Old 04-16-2017, 12:42 PM
AVS Forum Special Member
 
shoman94's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Maine
Posts: 7,207
Mentioned: 203 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 5071 Post(s)
Liked: 3581
I have no clue what the minimum is. I think it's more than 5.

Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sony LCD Master Series Calibration Thread
My P75-C1 Calibration Settings (5.0.14.1).
Sony XBR-75Z9F, Vizio P75-C1, Pioneer Kuro 5020, Pioneer VSX-1131, XBox One(X), Wii, NVIDIA SHIELD.v1, FireTV 4K-HDR, HDHR Connects, QNAP 431+
shoman94 is offline  
post #43526 of 64109 Old 04-16-2017, 12:44 PM
AVS Forum Special Member
 
Schwa's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Ohio
Posts: 3,336
Mentioned: 9 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1271 Post(s)
Liked: 1337
Quote:
Originally Posted by FilmMixer View Post
Pure speculation....

But it has been stated that this is a two year model.

However I would expect a new SKU with the new remote Matt is kindly sending out.... so while there maybe a clearance of the 16 modes, the 17 SLU is likely to be the same set with the new remote.

Just a guess


Sent from my iPhone using Tapatalk
I bet you're right. I have a feeling the new SKUs will swap the tablet remote for the physical one. If so, smart move on Vizio's part IMO -- avoids all the grumbling from people who don't like the tablet remote, adds legacy-style remote functionality for everyone, gives the tablet-lovers the option to use their own smartphone or tablet if they like, and saves Vizio some money in the process since now they don't have to pack in a tablet that many people won't even use.
shoman94 likes this.
Schwa is offline  
post #43527 of 64109 Old 04-16-2017, 12:46 PM
AVS Forum Special Member
 
Schwa's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Ohio
Posts: 3,336
Mentioned: 9 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1271 Post(s)
Liked: 1337
Quote:
Originally Posted by Friendlys View Post
It would be of interest to me if we were able to use the supplied tablet or my phone to control the on screen menu or I may have just break down and buy a Logitech...to control everything...
If you're in the beta firmware group Matt will send you a new remote for free -- just search for his last post for instructions.
shoman94 likes this.
Schwa is offline  
post #43528 of 64109 Old 04-16-2017, 01:16 PM
AVS Forum Special Member
 
FilmMixer's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Los Angeles Area, CA. USA
Posts: 8,772
Mentioned: 161 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 2375 Post(s)
Liked: 3134
Quote:
Originally Posted by shoman94 View Post
Of course it's speculation . I have a feeling there will be some hardware changes.... Again speculation.... .

We will find out soon enough.

Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk


It was pure speculation on my part.... made clear by "pure speculation... but..."

Not a comment directed at you....

No need for the roll eyes.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Mustang66 and shoman94 like this.
FilmMixer is offline  
post #43529 of 64109 Old 04-16-2017, 01:27 PM
Senior Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 343
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 202 Post(s)
Liked: 74
Quote:
Originally Posted by FilmMixer View Post
Pure speculation....

But it has been stated that this is a two year model.

However I would expect a new SKU with the new remote Matt is kindly sending out.... so while there maybe a clearance of the 16 modes, the 17 SLU is likely to be the same set with the new remote.

Just a guess


Sent from my iPhone using Tapatalk
Yea I agree. I went out to Costco on Friday and they had 4 in stock and one on display. I was kinda shocked, because that was the first time I have seen the P65​ there and it was on display. They have always had the M Series.

Sent from my XT1585 using Tapatalk
steba is online now  
post #43530 of 64109 Old 04-16-2017, 01:42 PM
AVS Forum Special Member
 
bpmurr's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Baltimore, MD
Posts: 4,326
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 226 Post(s)
Liked: 158
Quote:
Originally Posted by Matt McRae View Post
Sorry for the long absence... we had a quiet period while we were waiting for the LeEco situation to resolved (which ended this week).

Good news is that the teams have been working really hard on new firmware. Version 3.2.8.3 is a test release which significant and numerous changes... too many to enumerate here but the highlights consist of:

1. EDID improvements and stability changes
2. CEC improvements
3. ARC stability improvements
4. DolbyVision improvements (including fixing some Netflix, Vudu playback issues)
5. Additional backlight enhancements (blooming reduction, fine tuning, etc)
6. Local dimming improvements (algorithm, fine tuning...)
7. Fixes for various stability issues, freezes, hangs on boot, etc.
8. 100's of small bug fixes and improvements

We have Golden Reference files that will be posted on Monday, along with official release notes. but I wanted to get this out for the holiday weekend to this group.

This firmware also unifies our 2016 and 2017 code bases and checks in significant architectural changes for futures releases and performance enhancements. The VIZIO 2017 press event is on April 24th in New York and we will be pre-announcing some significant features that will roll out this Summer. Stay tuned...

What I can reveal here (and what many of you already found) is that we added on screen menus and a new OOBE. This was a huge undertaking as we hooked up the UX to the underlying settings framework. There are a couple of known issues that we are fixing ASAP including 11 point adjustments but hopefully you will see the addition of our sidebar as a step forward.

The sidebar and new OOBE will work with older VIZIO remote that have Dpad or any universal remote that can utilize VIZIO IR codes.

To say thank you to our beta testers here... VIZIO has developed a new remote control with a Dead called the XRT135. If you are on the beta test list and don't have a remote that has VIZIO Dpad... email [email protected] with your shipping address and I'll send you a free remote.

Please test and report issues you find. We did our best to regression test from Sprint 1.3 to Sprint 2 (this code) but there are major changes to this code. I'll be monitoring this group and working with the team over the next weeks to knock down issues you find.

Again, thanks for your patience... and stay tuned for more improvements, new content and new features over the coming months.

Matt
Sorry if someone has already asked this, but was your team able to make any additional improvements to input lag on HDMI inputs 1 to 4? If I remember right there was going to be a separation of the HDR10 and Dolby Vision processing at some point which might lead to better input lag for games using HDR10.

65C8P l 65B6P l P55-C1 l Shockwafe Ultra 9.2 & Elite 7.2 l XB1 X l PS4 Pro l Switch
bpmurr is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply LCD Flat Panel Displays

Tags
2016/2017 vizio p-series - nice pic(k)! / netflix , best value , D7000 , dolby vision , latest firmware - 6.0.18.1 - previous 5.0.16.1 , Vizio , Vudu

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off