Official Vizio 2016/2017 P Series Owners ONLY Thread UHD/HDR/DV No Price Talk Please - Page 1670 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 288562Likes
Reply
 
Thread Tools
post #50071 of 64336 Old 07-26-2017, 08:19 AM
Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 37
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 22
Quote:
Originally Posted by Daemon11 View Post
Good news for Plex fans, I now have Direct Play of HEVC content streaming through Plex onto my P-55 via the built in Chromecast. No transcoding, no buffering, no bull****. I'm not sure if it was something Plex changed, or Vizio, or maybe had something to do with the Chromecast profile I was editing (I changed mine to allow for H264 Level 5.1 playback), but it's working again finally! If it's not working for you let me know and I'll post my Chromecast Plex profile settings for you to try. Really happy about this.
I'll try my plex tonight when I get home. This is what I've really been waiting for!
benk016 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #50072 of 64336 Old 07-26-2017, 08:51 AM
Newbie
 
stewxQQ's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: Brooklyn, New York
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 4
Quote:
Originally Posted by Daemon11 View Post
Good news for Plex fans, I now have Direct Play of HEVC content streaming through Plex onto my P-55 via the built in Chromecast. No transcoding, no buffering, no bull****. I'm not sure if it was something Plex changed, or Vizio, or maybe had something to do with the Chromecast profile I was editing (I changed mine to allow for H264 Level 5.1 playback), but it's working again finally! If it's not working for you let me know and I'll post my Chromecast Plex profile settings for you to try. Really happy about this.
I'd like to try your chromecast.xml file. Thanks in advance.
stewxQQ is offline  
post #50073 of 64336 Old 07-26-2017, 09:20 AM
AVS Forum Special Member
 
Character_Zero's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,111
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 450 Post(s)
Liked: 289
Quote:
Originally Posted by M. Toboggan View Post
Sorry if these questions have already been answered.

Anyone having difficulty with standard PS4 consoles not wanting to display an image right away? I turn my TV on, turn on the PS4, no picture. Then I turn the TV off and back on again and there it is. It's very inconsistent. I haven't updated the PS4 in god knows how long and I don't think it coincides with updates on the TV. Doesn't seem to matter which HDMI cable or input.

Second: My PC is on input 5. It used to be that turning the TV on with any input besides 5 would keep my monitor turned on and allow me to watch both at the same time. The only time it would auto switch from the monitor to the TV was when the PC/5th HDMI input was selected.
My PS4 takes longer than any of my other components to display. I don't power cycle the TV, I just wait. I even get the message that nothing it connected to the HDMI port and then a second or two after that it kicks in.

Second: If you have your PC to only use one monitor than it may prioritizing the TV over the monitor. So on any other input it doesn't see the TV and uses the monitor. When you select Input 5 it sees the TV and if you don't have you OS set up to use Dual monitors it will send the display to the TV and not to the other monitor.
Character_Zero is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #50074 of 64336 Old 07-26-2017, 09:28 AM
DAB
AVS Forum Special Member
 
DAB's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: SF CA
Posts: 2,659
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 170 Post(s)
Liked: 88
Quote:
Originally Posted by whizzer4113 View Post
Same here (Denon x3200). However, with the latest beta firmware, ARC has improved for me. It's not 100% good, I still get dropouts, pops, and hissing about 5% of the time. Previously it happened about 80% of time. So a step in the right direction, but it's still unwatchable (unlistenable).
I too have major issues w/ARC[denonx3100w].... it SUC^(*%&$#s.
But I do get DD+
DAB is offline  
post #50075 of 64336 Old 07-26-2017, 10:40 AM
Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 167
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 109 Post(s)
Liked: 107
Quote:
Originally Posted by stewxQQ View Post
I'd like to try your chromecast.xml file. Thanks in advance.
I'll post it when I get home tonight.
stewxQQ likes this.
Daemon11 is offline  
post #50076 of 64336 Old 07-26-2017, 12:46 PM
Member
 
FoReVeR0515's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Texas
Posts: 88
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 55 Post(s)
Liked: 43
Just a quick FYI about the XRT136 remote:

I confirmed with Vizio this morning that their XRT136 remote order form is now online and ready for use at http://www.vizio.com/remote . They gave the OK to post this information here in the forums. I was able to submit mine successfully earlier this morning.
A.Bell, DirkBelig, Ph8te and 10 others like this.
FoReVeR0515 is offline  
post #50077 of 64336 Old 07-26-2017, 12:59 PM
AVS Forum Special Member
 
lujan's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 9,198
Mentioned: 42 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4775 Post(s)
Liked: 2806
Quote:
Originally Posted by FoReVeR0515 View Post
Just a quick FYI about the XRT136 remote:

I confirmed with Vizio this morning that their XRT136 remote order form is now online and ready for use at http://www.vizio.com/remote . They gave the OK to post this information here in the forums. I was able to submit mine successfully earlier this morning.
I just ordered it as well but it's weird that it didn't accept the new replacement P75? Instead I had to enter the old P75 SN that I sent back to Vizio because of video issues.

lujan
581 Ultra HD
722 HD
4 SD
lujan is offline  
post #50078 of 64336 Old 07-26-2017, 01:16 PM
AVS Forum Special Member
 
mpgxsvcd's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Cary, NC
Posts: 8,898
Mentioned: 57 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2958 Post(s)
Liked: 2617
Unhappy

Quote:
Originally Posted by FoReVeR0515 View Post
Just a quick FYI about the XRT136 remote:

I confirmed with Vizio this morning that their XRT136 remote order form is now online and ready for use at http://www.vizio.com/remote . They gave the OK to post this information here in the forums. I was able to submit mine successfully earlier this morning.
I tried my serial number and it says I am not eligible. It would be a shame if someone went through the thread and scooped up everyone's serial numbers and now we can't get the remote because they took our serial numbers.

Is there anyway to retrieve the 4 digit code after it goes off the screen?
mpgxsvcd is offline  
post #50079 of 64336 Old 07-26-2017, 01:17 PM
Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 167
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 109 Post(s)
Liked: 107
Quote:
Originally Posted by FoReVeR0515 View Post
Just a quick FYI about the XRT136 remote:

I confirmed with Vizio this morning that their XRT136 remote order form is now online and ready for use at http://www.vizio.com/remote . They gave the OK to post this information here in the forums. I was able to submit mine successfully earlier this morning.
Ordered mine, hope it still has the Hulu button in the top left as it was shown earlier in the Youtube link. Weird that they show it as a blank gray button on the order form site...
Daemon11 is offline  
post #50080 of 64336 Old 07-26-2017, 01:24 PM
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 202
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 161 Post(s)
Liked: 80
@ FoReVeR0515 Thank U Very Much 4 The Info!!!!
O'neil026 is offline  
post #50081 of 64336 Old 07-26-2017, 01:27 PM
AVS Forum Special Member
 
mpgxsvcd's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Cary, NC
Posts: 8,898
Mentioned: 57 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2958 Post(s)
Liked: 2617
Quote:
Originally Posted by rjsmith2007 View Post
Movies will be in either 4:2:2 or 4:2:0 so you probably won't notice a difference there.

If the Xbox isn't working with full uhd enabled, you probably need a new cable that can handle the higher bandwidth.


Sent from my iPhone using Tapatalk
I am not aware of any movie that is in 4:2:2. They are ALL 4:2:0 as far as I am aware.
mpgxsvcd is offline  
post #50082 of 64336 Old 07-26-2017, 01:46 PM
Member
 
FoReVeR0515's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Texas
Posts: 88
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 55 Post(s)
Liked: 43
Quote:
Originally Posted by lujan View Post
I just ordered it as well but it's weird that it didn't accept the new replacement P75? Instead I had to enter the old P75 SN that I sent back to Vizio because of video issues.
Have you added the serial number for your replacement display to the beta program? I had to have my P75 replaced as well a while back and had to submit the new serial for the program.

Quote:
Originally Posted by mpgxsvcd View Post
I tried my serial number and it says I am not eligible. It would be a shame if someone went through the thread and scooped up everyone's serial numbers and now we can't get the remote because they took our serial numbers.

Is there anyway to retrieve the 4 digit code after it goes off the screen?
That would be a shame, but I only ever submitted mine through PM to Matt. Has your current display's serial been added to the beta program? If not, I'd say that's why it shows ineligible. Also, I didn't use the 4-digit code on the order page, but instead the serial. I saw the code on my last beta FW update, but I accidentally skipped it before noting it down.
mpgxsvcd likes this.
FoReVeR0515 is offline  
post #50083 of 64336 Old 07-26-2017, 01:50 PM
Member
 
FoReVeR0515's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Texas
Posts: 88
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 55 Post(s)
Liked: 43
Quote:
Originally Posted by Daemon11 View Post
Ordered mine, hope it still has the Hulu button in the top left as it was shown earlier in the Youtube link. Weird that they show it as a blank gray button on the order form site...
I wonder if it's somehow programmable to another app of your choice.
FoReVeR0515 is offline  
post #50084 of 64336 Old 07-26-2017, 01:55 PM
Senior Member
 
Dodge DeBoulet's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 224
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 152 Post(s)
Liked: 115
Ordered my XRT136 just a few moments ago, no issues. I'm in the bata and received an XRT135 a month or so ago (before I was a beta member), and had also signed up for the XRT136 when it was first "sandboxed." So I was a bit concerned that there might be a problem ... but there wasn't.

I never posted my s/n in the forum, either. Sent it to Matt via PM.
Dodge DeBoulet is offline  
post #50085 of 64336 Old 07-26-2017, 01:59 PM
Senior Member
 
Dodge DeBoulet's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 224
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 152 Post(s)
Liked: 115
Quote:
Originally Posted by mpgxsvcd View Post
Is there anyway to retrieve the 4 digit code after it goes off the screen?
I'm pretty sure a factory reset (performed through either the app or the on-screen menu) will make it reappear. Of course, that will be at the expense of all your customized settings
mpgxsvcd likes this.
Dodge DeBoulet is offline  
post #50086 of 64336 Old 07-26-2017, 01:59 PM
AVS Forum Special Member
 
lujan's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 9,198
Mentioned: 42 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4775 Post(s)
Liked: 2806
Quote:
Originally Posted by FoReVeR0515 View Post
Have you added the serial number for your replacement display to the beta program? I had to have my P75 replaced as well a while back and had to submit the new serial for the program.

That would be a shame, but I only ever submitted mine through PM to Matt. Has your current display's serial been added to the beta program? If not, I'd say that's why it shows ineligible. Also, I didn't use the 4-digit code on the order page, but instead the serial. I saw the code on my last beta FW update, but I accidentally skipped it before noting it down.
Yes, I submitted the new S/N to the beta program once the old one was replaced but it still said I was ineligible with the new S/N so had to use the old one for the remote order to go through.

lujan
581 Ultra HD
722 HD
4 SD
lujan is offline  
post #50087 of 64336 Old 07-26-2017, 02:00 PM
AVS Forum Special Member
 
shoman94's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Maine
Posts: 7,320
Mentioned: 205 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 5148 Post(s)
Liked: 3621
Make sure you enter the serial number from the TV not from the SmartCast app.

Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk
mpgxsvcd, Ph8te and sonoftumble like this.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sony LCD Master Series Calibration Thread
My P75-C1 Calibration Settings (5.0.14.1).
Sony XBR-75Z9F, Vizio P75-C1, Pioneer Kuro 5020, Pioneer VSX-1131, XBox One(X), Wii, NVIDIA SHIELD.v1, FireTV 4K-HDR, HDHR Connects, QNAP 431+
shoman94 is offline  
post #50088 of 64336 Old 07-26-2017, 02:10 PM
Member
 
Join Date: May 2017
Location: Saint-Jérôme, Québec
Posts: 22
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 5
Quote:
Originally Posted by mpgxsvcd View Post
I tried my serial number and it says I am not eligible. It would be a shame if someone went through the thread and scooped up everyone's serial numbers and now we can't get the remote because they took our serial numbers.

Is there anyway to retrieve the 4 digit code after it goes off the screen?
Same here not elligible... Maybe I bought a chinese clone of there product, maybe they resell all there scrapt tv (a lot of people here have return defective device not only one time) and those unit are ban from there support...
Serge Bolduc is offline  
post #50089 of 64336 Old 07-26-2017, 02:46 PM
Senior Member
 
A.Bell's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Woodbridge, Va.
Posts: 402
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 133 Post(s)
Liked: 98
Quote:
Originally Posted by FoReVeR0515 View Post
Just a quick FYI about the XRT136 remote:

I confirmed with Vizio this morning that their XRT136 remote order form is now online and ready for use at http://www.vizio.com/remote . They gave the OK to post this information here in the forums. I was able to submit mine successfully earlier this morning.
Thanks, just ordered mine.
A.Bell is offline  
post #50090 of 64336 Old 07-26-2017, 02:52 PM
Newbie
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 1
Just bought a new P65 from Walmart...It was the last one they had in stock. When they brought it out from the back the box was all ripped up and had a weird "HOT" sticker on it. But I gave it a shot anyway.

Get it home and everything seemed to be packaged properly. Went to put the stand on and the included screws were not the right size. Red Flag. Called Vizio and they are sending proper screws. Now after a couple days with it I noticed what looked like shaded ripples in the TV when a solid color was on it. Decided to put a white screen up and this is what I found. https://imgur.com/a/YbXrR

Is this normal for this TV? Am I just being paranoid thinking someone dropped this thing or already returned it? They are super noticeable when looking at the TV from a side angle as well and the kinda disappear and reappear as you move from side to side in front of the TV.
jonvito2 is offline  
post #50091 of 64336 Old 07-26-2017, 03:02 PM
AVS Forum Special Member
 
lujan's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 9,198
Mentioned: 42 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4775 Post(s)
Liked: 2806
Quote:
Originally Posted by lujan View Post
I just ordered it as well but it's weird that it didn't accept the new replacement P75? Instead I had to enter the old P75 SN that I sent back to Vizio because of video issues.
I also just got the shipping notice as well but probably too early to track?

lujan
581 Ultra HD
722 HD
4 SD
lujan is offline  
post #50092 of 64336 Old 07-26-2017, 03:12 PM
Senior Member
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 217
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 127 Post(s)
Liked: 70
Quote:
Originally Posted by FoReVeR0515 View Post
Just a quick FYI about the XRT136 remote:

I confirmed with Vizio this morning that their XRT136 remote order form is now online and ready for use at http://www.vizio.com/remote . They gave the OK to post this information here in the forums. I was able to submit mine successfully earlier this morning.
OKAY, GREAT. JUST ORDERED MINE!
Samurai G0SU is offline  
post #50093 of 64336 Old 07-26-2017, 03:17 PM
AVS Forum Special Member
 
ffactoryxx's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,050
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 543 Post(s)
Liked: 91
Because the new remote is available does this mean the 2016 P75 got the official update in not on the Beta?
ffactoryxx is offline  
post #50094 of 64336 Old 07-26-2017, 03:29 PM
AVS Forum Special Member
 
naustin's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Deep in the Heart of TX
Posts: 3,141
Mentioned: 55 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1828 Post(s)
Liked: 1170
Quote:
Originally Posted by shoman94 View Post
Make sure you enter the serial number from the TV not from the SmartCast app.

Sent from my ZTE A2017U using Tapatalk
Try both I guess I used the number from the Smartcast App. Just got my Vizio email confirmation.

As an FYI, their website has 3.2.13.3 as the lastest offical firmware.
naustin is offline  
post #50095 of 64336 Old 07-26-2017, 03:45 PM
Advanced Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 941
Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 714 Post(s)
Liked: 370
Quote:
Originally Posted by jonvito2 View Post
Just bought a new P65 from Walmart...It was the last one they had in stock. When they brought it out from the back the box was all ripped up and had a weird "HOT" sticker on it. But I gave it a shot anyway.

Get it home and everything seemed to be packaged properly. Went to put the stand on and the included screws were not the right size. Red Flag. Called Vizio and they are sending proper screws. Now after a couple days with it I noticed what looked like shaded ripples in the TV when a solid color was on it. Decided to put a white screen up and this is what I found. https://imgur.com/a/YbXrR

Is this normal for this TV? Am I just being paranoid thinking someone dropped this thing or already returned it? They are super noticeable when looking at the TV from a side angle as well and the kinda disappear and reappear as you move from side to side in front of the TV.
Contact vizio. They may exchange the display for u or return to Walmart. This is not normal.
meduzadg is offline  
post #50096 of 64336 Old 07-26-2017, 03:49 PM
Member
 
playadel2001's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 193
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 100 Post(s)
Liked: 117
Quote:
Originally Posted by naustin View Post
3.2.13.3 is still the offical firmware and it supports on Screen Apps.
It does? How do you access them? As far as I can tell it only supports on screen *menus*, not apps

Sent from my SM-G920V using Tapatalk
playadel2001 is offline  
post #50097 of 64336 Old 07-26-2017, 04:00 PM
AVS Forum Special Member
 
CleCakYngMfd's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Ohio, USA
Posts: 3,936
Mentioned: 37 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2050 Post(s)
Liked: 724
Quote:
Originally Posted by playadel2001 View Post

As far as I can tell it only supports on screen *menus*, not apps.

Yeah, Web-based Apps are still in Beta.


.
playadel2001 likes this.

- PjThis is The End-Age GenerationTime is Running OutQuakes, Sinkholes, Meteors
EvilutionMankind Was CreatedWe Didn't Come From ApesThere Was a Worldwide Flood!
The End of This Age is Near!I'm Ready For The Rapture!Are You Ready?The Time is Now!
CleCakYngMfd is offline  
post #50098 of 64336 Old 07-26-2017, 04:08 PM
Senior Member
 
mikestr's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Michigan
Posts: 284
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 191 Post(s)
Liked: 265
Quote:
Originally Posted by FoReVeR0515 View Post
Just a quick FYI about the XRT136 remote:



I confirmed with Vizio this morning that their XRT136 remote order form is now online and ready for use at http://www.vizio.com/remote . They gave the OK to post this information here in the forums. I was able to submit mine successfully earlier this morning.


Thanks for the heads up. Just ordered mine and got the confirmation email.


Sent from my iPad using Tapatalk

Samsung 55JS9000
Vizio P65-C1
mikestr is offline  
post #50099 of 64336 Old 07-26-2017, 04:42 PM
AVS Forum Special Member
 
CleCakYngMfd's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Ohio, USA
Posts: 3,936
Mentioned: 37 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2050 Post(s)
Liked: 724
Quote:
Originally Posted by jonvito2 View Post

Just bought a new P65 from Walmart...It was the last one they had in stock.
When they brought it out from the back the box was all ripped up and had
a weird "HOT" sticker on it. But I gave it a shot anyway.


You rolled the dice and lost.

Every post of a 'Ripple' or 'Wave' in their Displays is an auto-replacement thing.
Always bad news.

I enhanced your image. It's 'frightful' looking:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	jonvito2 [July 2017] [Ripples].jpg
Views:	101
Size:	40.2 KB
ID:	2259464   Click image for larger version

Name:	jonvito2 [July 2017] [Ripples] [Enhanced Version].jpg
Views:	117
Size:	56.0 KB
ID:	2259466  

- PjThis is The End-Age GenerationTime is Running OutQuakes, Sinkholes, Meteors
EvilutionMankind Was CreatedWe Didn't Come From ApesThere Was a Worldwide Flood!
The End of This Age is Near!I'm Ready For The Rapture!Are You Ready?The Time is Now!
CleCakYngMfd is offline  
post #50100 of 64336 Old 07-26-2017, 04:53 PM
AVS Forum Special Member
 
CleCakYngMfd's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Ohio, USA
Posts: 3,936
Mentioned: 37 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2050 Post(s)
Liked: 724
Quote:
Originally Posted by shoman94 View Post

Make sure you enter the serial number
from the TV not from the SmartCast app.

What I recall from Matt's post a while back, either one is fine.
There are posts where some got it from the Display's label and
others from the SmartCast App, and each got on the Beta (or
got their remotes).

Unless I missed a change on that?


.
shoman94 likes this.

- PjThis is The End-Age GenerationTime is Running OutQuakes, Sinkholes, Meteors
EvilutionMankind Was CreatedWe Didn't Come From ApesThere Was a Worldwide Flood!
The End of This Age is Near!I'm Ready For The Rapture!Are You Ready?The Time is Now!
CleCakYngMfd is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply LCD Flat Panel Displays

Tags
2016/2017 vizio p-series - nice pic(k)! / netflix , best value , D7000 , dolby vision , latest firmware - 6.0.18.1 - previous 5.0.16.1 , Vizio , Vudu

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off