Official Samsung KS8000/KS8500 Owners Thread - Page 402 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 179991Likes
Reply
 
Thread Tools
post #12031 of 36746 Old 11-14-2016, 03:47 PM
Newbie
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 0
Major Issues - Interface Not Functioning Properly

Just tried to use apps, games, netflix, youtube and none of them work. They will launch but the tv refuses to respond to the remote navigation commands.

I tried to update the firmware - not available
tried to reset the tv - reset screen launches but Does Not respond to the remote

Yes, I changed the batteries but that can't be the reason as the tv responds to commands to start, stop, navigate the primary menu to different inputs and apps

But, does Not respond to navigate within the progs. So useless.

Going to try a hard reset - shut off, unplug - leave off and then power back up again
jmdesignz2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12032 of 36746 Old 11-14-2016, 03:54 PM
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 14
I ve calibrate the tv with x1 Rite and Calman.
If it helps, here r the sertings, give it a try

4
45
86
0
49
50/50
Off
Off
Custom 10/1
Low
Off
Auto(grey)
Off
Warm2
2 POINT -1/0/4/8/0/-3

10 POINT

10---24/23/-36
20---14/15/21
30---6/-11-9
40---2/0/0
50---4/4/-2
60---2/5/-7
70---2/4/-2
80---4/4/-2
90---2/1/1
100---0/0/1

Gama: -1

Off

Color Space

Red
33/10/0
Green
31/44/8
Blue
0/7/40
Yellow
52/49/8
Cyan
30/46/50
Magneta
25/12/37
Pir8pete, urgru and Lucas Lobato like this.
Pvi80 is offline  
post #12033 of 36746 Old 11-14-2016, 03:57 PM
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 14
Somebody here said that they have problems with judder when watching tv, you have to put in the movie mode 1 and the problem is solved, hope it helps. Sorry for my english.
If u guys have questions i m more then happy to help.
Pvi80 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #12034 of 36746 Old 11-14-2016, 03:57 PM
Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 23
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 0
Just ordered KS8500 65 inch and ill be mounting the tv to the wall. I read that ill need M8 1.25 x45MM (4) screws but i was wondering if the tv comes with spacers or washer for these screws to fit perfectly behind the tv? Also see the tv comes with a Input box does this box attached behind the tv?

thanks in advance
futbol90x is offline  
post #12035 of 36746 Old 11-14-2016, 04:00 PM
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 14
Quote:
Originally Posted by jmdesignz2 View Post
Just tried to use apps, games, netflix, youtube and none of them work. They will launch but the tv refuses to respond to the remote navigation commands.

I tried to update the firmware - not available
tried to reset the tv - reset screen launches but Does Not respond to the remote

Yes, I changed the batteries but that can't be the reason as the tv responds to commands to start, stop, navigate the primary menu to different inputs and apps

But, does Not respond to navigate within the progs. So useless.

Going to try a hard reset - shut off, unplug - leave off and then power back up again
It s not the tv is the remote, sometimes it s dead. Taking the batteries out and back in it helps( on my tv it dose) hope it helps
Pvi80 is offline  
post #12036 of 36746 Old 11-14-2016, 04:02 PM
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 14
Quote:
Originally Posted by futbol90x View Post
Just ordered KS8500 65 inch and ill be mounting the tv to the wall. I read that ill need M8 1.25 x45MM (4) screws but i was wondering if the tv comes with spacers or washer for these screws to fit perfectly behind the tv? Also see the tv comes with a Input box does this box attached behind the tv?

thanks in advance
For the first q: yes , the second no
The_Donster likes this.
Pvi80 is offline  
post #12037 of 36746 Old 11-14-2016, 04:06 PM
NTC
Senior Member
 
NTC's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Alabama, USA
Posts: 373
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 235 Post(s)
Liked: 312
Quote:
Originally Posted by jmdesignz2 View Post
Just tried to use apps, games, netflix, youtube and none of them work. They will launch but the tv refuses to respond to the remote navigation commands.

I tried to update the firmware - not available
tried to reset the tv - reset screen launches but Does Not respond to the remote

Yes, I changed the batteries but that can't be the reason as the tv responds to commands to start, stop, navigate the primary menu to different inputs and apps

But, does Not respond to navigate within the progs. So useless.

Going to try a hard reset - shut off, unplug - leave off and then power back up again

Or it could be you need to re-pair the samrt remote.

See here for instructions

http://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00049953/
King Richard likes this.
NTC is offline  
post #12038 of 36746 Old 11-14-2016, 04:13 PM
AVS Forum Special Member
 
jconjason's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 3,063
Mentioned: 25 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1305 Post(s)
Liked: 2157
Quote:
Originally Posted by futbol90x View Post
Just ordered KS8500 65 inch and ill be mounting the tv to the wall. I read that ill need M8 1.25 x45MM (4) screws but i was wondering if the tv comes with spacers or washer for these screws to fit perfectly behind the tv? Also see the tv comes with a Input box does this box attached behind the tv?

thanks in advance
You connect the Samsung OneConnectBox to the back of the TV via a cord. You can place the OCB above, behind, below, or next to the TV but are restricted by the length of the cord.
Terminader and The_Donster like this.

Samsung 65" KS8000
Denon AVR 6300H
Klipsch 5.1.2
HSU VTF-3 MK5 HP
jconjason is offline  
post #12039 of 36746 Old 11-14-2016, 04:17 PM
AVS Forum Special Member
 
jconjason's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 3,063
Mentioned: 25 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1305 Post(s)
Liked: 2157
Quote:
Originally Posted by Pvi80 View Post
I ve calibrate the tv with x1 Rite and Calman.
If it helps, here r the sertings, give it a try
Just an FYI to those unaware....using someone else's white balance settings is not recommended as each panel is different and require different settings. It's very likely using online settings will make your picture look worse than out of box settings. If you would like to have your white balance adjusted, get a true professional calibration or buy a meter and do it yourself. So use the above settings at your own risk.
King Richard and mrtickleuk like this.

Samsung 65" KS8000
Denon AVR 6300H
Klipsch 5.1.2
HSU VTF-3 MK5 HP
jconjason is offline  
post #12040 of 36746 Old 11-14-2016, 04:32 PM
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 14
A warning for you guys who had the tv profesional calibrated!!!!'
I had my tv calibrated before the 1142 updated i since then i ve notice sime changes on the image. It was not the placebo effect, becouse when i checked again with x1 rite and calman, and ...yes, the update changed the values.
So if u paid someone to calibrate your tv, and u don t want to waste your money, watch out, Samsung dosen t tell us what exactly each update do.
I don t know it a the case with all updates, and if all mesess with the settings, but i can confirm that with this one , it did.
Again, sorry for my english, it s not my native language, and i m in my phone and it s late.
Take care
mrtickleuk likes this.
Pvi80 is offline  
post #12041 of 36746 Old 11-14-2016, 04:38 PM
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 14
Quote:
Originally Posted by jconjason View Post
Quote:
Originally Posted by Pvi80 View Post
I ve calibrate the tv with x1 Rite and Calman.
If it helps, here r the sertings, give it a try
Just an FYI to those unaware....using someone else's white balance settings is not recommended as each panel is different and require different settings. It's very likely using online settings will make your picture look worse than out of box settings. If you would like to have your white balance adjusted, get a true professional calibration or buy a meter and do it yourself. So use the above settings at your own risk.
Yes i agree with u, each pannel is different, thats why i said "give it a try" not it will be perfect", it can make it worse? Yeah, maybe better? Sure, but u can allways reset it, so , no harm done , but a risk, no
NTC and Lucas Lobato like this.
Pvi80 is offline  
post #12042 of 36746 Old 11-14-2016, 04:54 PM
Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Massachusetts
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 16 Post(s)
Liked: 10
I apologize in advance if this question is too broad for this specific thread but figured I'd try as there are obviously a lot of knowledgeable people here. Specifically, my question pertains to using ARC to send audio from my KS80000 to my Pioneer VSX-822K receiver but I would like the option of selecting Optical when using my Xbox One. ARC works fine but for a specific game (Rocksmith 2014) I'd like to use Optical to reduce lag. I've posted in the model-specific receiver thread but it's a few years old and I'm not expecting to get much of a response. Anyway, my original post (in the Rocksmith forum) is posted below. It includes all model info and, I think, explains what I'm trying to accomplish.

Thanks in advance to anyone who might be able to point me in the right direction:

"I apologize in advance as I'm sure these questions are asked to death here. Also, I'm not sure this is the right place as it may be a receiver / TV specific question. I just purchased a new Samsung KS8000 tv and I'm trying to optimize my setup to eliminate lag. Right now it's certainly playable but I know I'd have better success with minimal lag.

Prior to this TV I always ran all HDMI inputs through my Pioneer VSX-822K receiver. I then ran an HDMI out to the TV and the receiver handled input selection and processing. Lag was minimal but probably not ideal.

With the new TV I run all HDMI inputs (Xbox One, Cable, Blu-Ray) first to the TV (as recommended by Samsung) with an HDMI out from the TV to the receiver using ARC (audio return channel).

I have an optical cable from the Xbox to the Pioneer (connection is there) but can't figure out a way to force the receiver to use the Optical input in favor of the HDMI / ARC one. Also, I'm not sure how I should set my Xbox sound settings.

Again, I apologize if this is too specific for this forum but thought someone may have been down this road before. I'm going to post something similar in the forums for my TV and receiver as well but there's not a lot of discussion of Rocksmith there. I suspect that most would suggest that I just use the ARC and live with it.

Thanks in advance for any help."
Henry Krinkle is offline  
post #12043 of 36746 Old 11-14-2016, 04:55 PM
Member
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 23
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 0
How can I attached it behind the TV because im mouintaing it on the wall?
futbol90x is offline  
post #12044 of 36746 Old 11-14-2016, 05:18 PM
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 14
Quote:
Originally Posted by Henry Krinkle View Post
I apologize in advance if this question is too broad for this specific thread but figured I'd try as there are obviously a lot of knowledgeable people here. Specifically, my question pertains to using ARC to send audio from my KS80000 to my Pioneer VSX-822K receiver but I would like the option of selecting Optical when using my Xbox One. ARC works fine but for a specific game (Rocksmith 2014) I'd like to use Optical to reduce lag. I've posted in the model-specific receiver thread but it's a few years old and I'm not expecting to get much of a response. Anyway, my original post (in the Rocksmith forum) is posted below. It includes all model info and, I think, explains what I'm trying to accomplish.

Thanks in advance to anyone who might be able to point me in the right direction:

"I apologize in advance as I'm sure these questions are asked to death here. Also, I'm not sure this is the right place as it may be a receiver / TV specific question. I just purchased a new Samsung KS8000 tv and I'm trying to optimize my setup to eliminate lag. Right now it's certainly playable but I know I'd have better success with minimal lag.

Prior to this TV I always ran all HDMI inputs through my Pioneer VSX-822K receiver. I then ran an HDMI out to the TV and the receiver handled input selection and processing. Lag was minimal but probably not ideal.

With the new TV I run all HDMI inputs (Xbox One, Cable, Blu-Ray) first to the TV (as recommended by Samsung) with an HDMI out from the TV to the receiver using ARC (audio return channel).

I have an optical cable from the Xbox to the Pioneer (connection is there) but can't figure out a way to force the receiver to use the Optical input in favor of the HDMI / ARC one. Also, I'm not sure how I should set my Xbox sound settings.

Again, I apologize if this is too specific for this forum but thought someone may have been down this road before. I'm going to post something similar in the forums for my TV and receiver as well but there's not a lot of discussion of Rocksmith there. I suspect that most would suggest that I just use the ARC and live with it.

Thanks in advance for any help."
In xbox settings did u put the sound output on optical?
pg22 and Henry Krinkle like this.
Pvi80 is offline  
post #12045 of 36746 Old 11-14-2016, 05:19 PM
Advanced Member
 
zero_zep's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 582
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 35 Post(s)
Liked: 19
Hey so I've tried the settings on rtings and I play in a mostly dark room with ambient light behide the tv and it does feel like it's straining my eyes a bit . So the obvious answer is turn the settings down but I don't know what settings to turn them to so I don't loose the hdr effect, and since I'm not real familiar with it I'm open to suggestions.
My light sheeting now on regular- BL 5 B40 C95 and smart led off
HDR- BL 15 and the rest the same as above
zero_zep is offline  
post #12046 of 36746 Old 11-14-2016, 05:24 PM
Member
 
movies2090's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: WI
Posts: 194
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 37 Post(s)
Liked: 25
Quote:
Originally Posted by Tanmay Garg View Post
Thank you. That gives me hope. Will try calling again.
I emailed and online chatted w them. No luck on either
movies2090 is offline  
post #12047 of 36746 Old 11-14-2016, 05:25 PM
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 14
Quote:
Originally Posted by zero_zep View Post
Hey so I've tried the settings on rtings and I play in a mostly dark room with ambient light behide the tv and it does feel like it's straining my eyes a bit . So the obvious answer is turn the settings down but I don't know what settings to turn them to so I don't loose the hdr effect, and since I'm not real familiar with it I'm open to suggestions.
My light sheeting now on regular- BL 5 B40 C95 and smart led off
HDR- BL 15 and the rest the same as above
You have the brightness on 40?
It very wierd. Check it again
Pvi80 is offline  
post #12048 of 36746 Old 11-14-2016, 05:27 PM
Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Massachusetts
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 16 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Pvi80 View Post
In xbox settings did u put the sound output on optical?
Yes. I tried turning HDMI off and Optical on - no sound. But sincere thanks for the response.
Henry Krinkle is offline  
post #12049 of 36746 Old 11-14-2016, 05:29 PM
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 14
No problem, i m not at the tv now, but tommorow i will look in to it, and maybe i will come with an answer
Henry Krinkle likes this.
Pvi80 is offline  
post #12050 of 36746 Old 11-14-2016, 05:31 PM
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 14
Quote:
Originally Posted by Henry Krinkle View Post
Quote:
Originally Posted by Pvi80 View Post
In xbox settings did u put the sound output on optical?
Yes. I tried turning HDMI off and Optical on - no sound. But sincere thanks for the response.
I remeber when i had a pionerr , u have ti cycle from the remote to go to optical in on the reciver
Pvi80 is offline  
post #12051 of 36746 Old 11-14-2016, 05:32 PM
Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Massachusetts
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 16 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Pvi80 View Post
No problem, i m not at the tv now, but tommorow i will look in to it, and maybe i will come with an answer
Thanks - much appreciated!
Henry Krinkle is offline  
post #12052 of 36746 Old 11-14-2016, 05:36 PM
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 14
Quote:
Originally Posted by Henry Krinkle View Post
Quote:
Originally Posted by Pvi80 View Post
No problem, i m not at the tv now, but tommorow i will look in to it, and maybe i will come with an answer
Thanks - much appreciated!
I had the reciver about 3 years ago so its hard to remeber, i m might be wrong, but when u r on xbox imput, push the signal sel, buton on rhe remote, and cycle until u r on optical, u should have sound thgru, optical
Henry Krinkle likes this.
Pvi80 is offline  
post #12053 of 36746 Old 11-14-2016, 05:46 PM
NTC
Senior Member
 
NTC's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Alabama, USA
Posts: 373
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 235 Post(s)
Liked: 312
Quote:
Originally Posted by Henry Krinkle View Post
Yes. I tried turning HDMI off and Optical on - no sound. But sincere thanks for the response.
On the receiver, have you selected optical for the audio input for the XBOX or whatever source you are trying to use the optical for? Looked at page 25 of the receiver's manual (I hope I looked at the right manual)

http://www.pioneerelectronics.com/St...ions062612.pdf
Henry Krinkle likes this.
NTC is offline  
post #12054 of 36746 Old 11-14-2016, 05:47 PM
Member
 
movies2090's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: WI
Posts: 194
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 37 Post(s)
Liked: 25
An FYI to anyone ordering through Samsung. I ordered my tv nov 5 and won't be taking delivery on it until November 16. 11 days later. A long time if you ask me. Or maybe I'm just used to Amazon delivering stuff to me a day after I order it
movies2090 is offline  
post #12055 of 36746 Old 11-14-2016, 06:03 PM
Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 55
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 45 Post(s)
Liked: 6
I have a KS9500 4K HDR Samsung and when I watch movies weather Netflix or Bly-ray in dark scenes the blacks look very grainy and not clean. Do you think my TV is jacked up or is it normal? Thanks
JediKnight4Him is offline  
post #12056 of 36746 Old 11-14-2016, 06:07 PM
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 14
At what level do u have the sharpness?
Pvi80 is offline  
post #12057 of 36746 Old 11-14-2016, 06:11 PM
Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Massachusetts
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 16 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Pvi80 View Post
I had the reciver about 3 years ago so its hard to remeber, i m might be wrong, but when u r on xbox imput, push the signal sel, buton on rhe remote, and cycle until u r on optical, u should have sound thgru, optical
I think that's how it SHOULD work - but it seems as if the ARC is preventing me from changing the input or source. I can scroll through CD, SAT/CABLE, etc., but nothing is connected to those inputs so nothing changes. My understanding is that the ARC has to go into the receiver through the "HDMI OUT" - and that's the problem. ARC shows up as "TV" on the receiver. The Optical port is tied "TV" and I might not be able to change it. Unless I can find a way to reassign the Optical I think might be hitting a dead-end.

Thanks again.
Henry Krinkle is offline  
post #12058 of 36746 Old 11-14-2016, 06:14 PM
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 14
Quote:
Originally Posted by Henry Krinkle View Post
Quote:
Originally Posted by Pvi80 View Post
I had the reciver about 3 years ago so its hard to remeber, i m might be wrong, but when u r on xbox imput, push the signal sel, buton on rhe remote, and cycle until u r on optical, u should have sound thgru, optical
I think that's how it SHOULD work - but it seems as if the ARC is preventing me from changing the input or source. I can scroll through CD, SAT/CABLE, etc., but nothing is connected to those inputs so nothing changes. My understanding is that the ARC has to go into the receiver through the "HDMI OUT" - and that's the problem. ARC shows up as "TV" on the receiver. The Optical port is tied "TV" and I might not be able to change it. Unless I can find a way to reassign the Optical I think might be hitting a dead-end.

Thanks again.
On your reciver u have diferent hdmi inputs, so u stil have to chose(on the reciver) what imput u want( blu ray, game etc) so from the reciver chose the xbox, then push signal sel until u have optical
Henry Krinkle likes this.
Pvi80 is offline  
post #12059 of 36746 Old 11-14-2016, 06:14 PM
Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Massachusetts
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 16 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by NTC View Post
On the receiver, have you selected optical for the audio input for the XBOX or whatever source you are trying to use the optical for? Looked at page 25 of the receiver's manual (I hope I looked at the right manual)

http://www.pioneerelectronics.com/St...ions062612.pdf
Thanks - that is the correct manual. See my earlier response. I think by using ARC I might be prevented from using the optical port. It's not a big deal and I can probably live with it until I get a newer receiver (but that's hard to justify right now after new TV and Blu-Ray). But it's driving me nuts because there should be a way to do it. Thanks for taking the time to look up the manual. Much appreciated.
Henry Krinkle is offline  
post #12060 of 36746 Old 11-14-2016, 06:18 PM
Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 21
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 11 Post(s)
Liked: 14
Quote:
Originally Posted by Pvi80 View Post
Quote:
Originally Posted by Henry Krinkle View Post
Quote:
Originally Posted by Pvi80 View Post
I had the reciver about 3 years ago so its hard to remeber, i m might be wrong, but when u r on xbox imput, push the signal sel, buton on rhe remote, and cycle until u r on optical, u should have sound thgru, optical
I think that's how it SHOULD work - but it seems as if the ARC is preventing me from changing the input or source. I can scroll through CD, SAT/CABLE, etc., but nothing is connected to those inputs so nothing changes. My understanding is that the ARC has to go into the receiver through the "HDMI OUT" - and that's the problem. ARC shows up as "TV" on the receiver. The Optical port is tied "TV" and I might not be able to change it. Unless I can find a way to reassign the Optical I think might be hitting a dead-end.

Thanks again.
On your reciver u have diferent hdmi inputs, so u stil have to chose(on the reciver) what imput u want( blu ray, game etc) so from the reciver chose the xbox, then push signal sel until u have optical
ARC it s for controling all with one remote.
Om the reciver u have diferent hdmi in( blu ray, xbox) so for each one u can select waht imput to use, diferent from tv.
I supouse, that rhe optical cable u put in to reciver from xbox?
Pvi80 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply LCD Flat Panel Displays

Tags
denon s740h , extra , hdmi input , KS8000/KS8500 , no picture , one connect fail , xbox one s

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off