PN60F5300AF hdmi issues. - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-21-2020, 04:29 PM - Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
PN60F5300AF hdmi issues.

Hi guys I hope someone can help.
I have a pn60f5300af it turns on, I see the Samsung logo but when I plug hdmi into the input 1 or 2 I do not get any picture. I purchased a main board and replaced it but those boards do not even turn the screen on at all. I get 5 blinking standby lights and 5 blinking green lights on the board. When I install the original board everything turns on, no blinking lights but the hdmi inputs still a problem. Am I doing something incorrectly? Please help.
Thanks
ericv1320 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-26-2020, 09:19 PM
Newbie
 
aurthorbhishop's Avatar
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Contact your nearest service center for fix it immediately.

A professional is someone who can do his best work when he doesn’t feel like it.
aurthorbhishop is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Plasma Flat Panel Displays

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off