Hk990 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 02-12-2012, 06:47 AM - Thread Starter
Senior Member
 
cdepaola's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 219
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 11
Curious if any owners can tell me if the HK990 can be controlled via the RS232 input?

Thanks!
cdepaola is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 02-14-2012, 06:37 PM
AVS Forum Special Member
 
mpedris's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Planet Earth
Posts: 1,382
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 13
I'd be interested in knowing this as well.

"Some folks hate the whites who hate the blacks
who hate the Klan
Most of us hate anything that
we don't understand"

- Kris Kristofferson.
mpedris is offline  
post #3 of 4 Old 06-12-2012, 11:39 AM - Thread Starter
Senior Member
 
cdepaola's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 219
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 11
Confirmed with HK that the RS232 is ONLY for firmware updates, unfortunately...
cdepaola is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 06-12-2012, 11:39 AM - Thread Starter
Senior Member
 
cdepaola's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 219
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 11
Confirmed with HK that the RS232 is ONLY for firmware updates, unfortunately...
cdepaola is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply 2-Channel Audio

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off