Sony X900F Soundbar - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 05-18-2020, 06:38 AM - Thread Starter
Senior Member
 
brianlvi3's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Northern New Jersey
Posts: 327
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 128 Post(s)
Liked: 21
Sony HTX9000F Soundbar

I have had the 9000F for a few months now. I had asked this a while back but really didn't get an answer.


I hooked it up to a Sony 65 inch Bravia with ARC. I ran the HDMI from ARC to the TV spot on the soundbar. I only have a FIOS box and an OPPO 203 bluray player. What would the advantage be for me to running my FIOS box to the other HDMI port on the bar?


When I turn on the TV, I have no sound. If I power off the bar and turn it back on, sound kicks in. I had it so it was working but now it won't again. I can't find the setting I used.


Also when I hit sub or one of the sound modes I don't get an on screen display. I have to go into the Sony TV menu and then I can make adjustments such as sync.

Very frustrating, help please.

Thanks.

Brian

Brian

Last edited by brianlvi3; 05-18-2020 at 09:48 AM. Reason: spelling
brianlvi3 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Soundbars

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off