WHA - How to utilize RCA inputs on amp from a far room - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 10-21-2019, 09:36 PM - Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 0
WHA - How to utilize RCA inputs on amp from a far room

I have the monoprice 6 zone WHA amp.


What is the best way to utilize the RCA inputs from far away source? I want to be able to have RCA or analogous inputs in various rooms. How do I bring that audio through the wall back to the amp?



Thanks!
johnny audio is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 10-22-2019, 01:11 PM
Senior Member
 
FlyOnTheWall's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 458
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 158 Post(s)
Liked: 36
Quote:
Originally Posted by johnny audio View Post
I have the monoprice 6 zone WHA amp.


What is the best way to utilize the RCA inputs from far away source? I want to be able to have RCA or analogous inputs in various rooms. How do I bring that audio through the wall back to the amp?



Thanks!
get an audio balun.. they work great.

https://www.amazon.com/Sewell-single...NsaWNrPXRydWU=
FlyOnTheWall is offline  
post #3 of 3 Old 10-22-2019, 03:15 PM - Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 0
Thanks!
johnny audio is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Home A/V Distribution

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off