*Official* Google Chromecast AUDIO owners thread - Page 30 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 123Likes
Reply
 
Thread Tools
post #871 of 872 Old 02-12-2020, 05:46 PM
AVS Forum Special Member
 
Wendell R. Breland's Avatar
 
Join Date: Sep 1999
Location: North Carolina
Posts: 5,090
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 576 Post(s)
Liked: 278
Quote:
Originally Posted by madbrain View Post
Which Android version are you on ?
8.1.0 Works on my phone as well, Samsung model SM-J727T, Android 8.1.0
Wendell R. Breland is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #872 of 872 Old 02-12-2020, 06:36 PM
Advanced Member
 
madbrain's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: San Jose, California
Posts: 909
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 299 Post(s)
Liked: 74
Quote:
Originally Posted by Wendell R. Breland View Post
8.1.0 Works on my phone as well, Samsung model SM-J727T, Android 8.1.0

Thank you ! Looks like the Android 8.1 update for the SM-T580 tablet came out in late 2018 . My bug report was in January of that year. I think it was running Android 7 at the time. Maybe it's time to buy the tablet again and see if it's fixed.


At the moment, I have a FireHD 10 2019 version tablet, hacked with Google play, and the cast device audio function also fails on it ...


Everything is still fine with cast device audio on my Galaxy Note 8 . I switched my router and wireless APs to Ubiquti, FYI. No more Netgear Orbi.
madbrain is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Networking, Media Servers & Content Streaming

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off