Dune HD Pro 4K (Ultra) Thread - Page 175 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 1727Likes
Reply
 
Thread Tools
post #5221 of 6008 Old 04-05-2019, 07:17 PM
Senior Member
 
Seryl's Avatar
 
Join Date: Dec 2016
Location: The River House
Posts: 311
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 159 Post(s)
Liked: 105
Quote:
Originally Posted by dbone1026 View Post
Gotcha, I am trying to stick with one box that does it all.
One box sure would be nice, I have several like many of us here and find myself switching between them in search of that kind of utility. I'm starting to think Holodeck...
Seryl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #5222 of 6008 Old 04-05-2019, 11:19 PM
Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Liked: 2
Quote:
Originally Posted by alex5723 View Post
Sorry, but external subtitles doesn't work/properly.
Subtitles default has been set to always external.
My MKV files have internal subtitles & external subtitles and the player displays the internal subtitles.

I am back to Kodi.
hi,
pls go to encodings..
"your lang"
"your lang"
"auto" ( have u tried that.. probably u chose your lang here..change it to auto)

new settings under "playback" for me are;

under language;
sub: "your language"

under subtitle;
sub title: "only external"
"external"
"yes"


this settings fix all.. only audio-sub sync doesnt work..
my device is pro 4k

Last edited by mdmrx; 04-05-2019 at 11:59 PM.
mdmrx is offline  
post #5223 of 6008 Old 04-06-2019, 01:30 AM
Advanced Member
 
a5ian300zx's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: England, UK
Posts: 999
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 610 Post(s)
Liked: 194
Quote:
Originally Posted by Axel View Post
I did some direct comparison with the Spears & Munsil's ship scene. I took the pictures with my phone, which induced a bit of a moire artifact, which is not there on the TV (LG OLED C8). Please focus on the jaggies in the rigging:



Oppo 103D





Dune







As you can see the Dune does a terrible job deinterlacing.



Anyone else experience the same?



Are there any video settings I should try?

I had factory reset the Dune beforehand and went with the default settings in Dune's initial set up process.



I did the comparison by using my Denon AVR X6400h as a source switcher. I noticed that the Dune's image initially looked OK-ish, but after a few switches between the Dune and Oppo, the Dune's image got distorted as shown in the pics. The Oppo's image stayed 'clean' throughout.



____

Axel
I don't have to dune pro 4k now but remember it being that bad.

I have the same disc.

I would email dune and see what they say.

Thanks

Sent from my Samsung Note 9 using Tapatalk

TV: Sony 65" A1E OLED Surround: Yamaha RXA3070 + Orbs Audio Mod 4/2 7.1.2 + SVS SB12-NSD Stereo: Yamaha AS500 + Kef Q300 Processor: DVDO Iscan Mini + Darbee 5000S Players: Oppo UDP-203 / Dune Solo 4K / Apple TV 4K / VU+ Ultimo 4K NAS: Qnap TVS-871 Pro i7 10GBE
a5ian300zx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #5224 of 6008 Old 04-06-2019, 01:37 AM
Advanced Member
 
jowicrt's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Rotterdam, The Netherlands
Posts: 902
Mentioned: 10 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 704 Post(s)
Liked: 208
Quote:
Originally Posted by Axel View Post
As you can see the Dune does a terrible job deinterlacing.
Anyone else experience the same?
Never saw this. Are you sure the deinterlacing settings are set properly on the dune? (on the solo 4k there are several options).
Also... make sure your tv is not doing any processing... usually that causes this. Turn every possible processing OFF on the tv.

Arcam AVR850 • Pioneer KURO KRP-600M • KEF Reference Model 4/2/200c •• Velodyne DD15 •• HDI Dune 4K Solo • Logitech Squeezebox Radio/Duet • Wyrewizard Dreamcaster & Spellbinder (by Nordost) • JVC D-ILA-X7500 • HDFury Vertex
jowicrt is offline  
post #5225 of 6008 Old 04-06-2019, 01:52 AM
Member
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 32
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 25 Post(s)
Liked: 2
Hi all may i ask? After i download and upgrade using new firmware ,In this new firmware still no uhd menu?
Thanks before


Sent from my iPhone using Tapatalk
tukul28 is offline  
post #5226 of 6008 Old 04-06-2019, 03:12 AM
Advanced Member
 
jowicrt's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Rotterdam, The Netherlands
Posts: 902
Mentioned: 10 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 704 Post(s)
Liked: 208
Quote:
Originally Posted by tukul28 View Post
Hi all may i ask? After i download and upgrade using new firmware ,In this new firmware still no uhd menu?
No. And by the looks of it, it will never happen... it is not even mentioned anymore in the specs on the official Dune site.
It used to say that UHD menu's would be implemented in a future fw release, but that line is gone.

https://dune-hd.com/eng/products/ful...dia_players/57

Arcam AVR850 • Pioneer KURO KRP-600M • KEF Reference Model 4/2/200c •• Velodyne DD15 •• HDI Dune 4K Solo • Logitech Squeezebox Radio/Duet • Wyrewizard Dreamcaster & Spellbinder (by Nordost) • JVC D-ILA-X7500 • HDFury Vertex
jowicrt is offline  
post #5227 of 6008 Old 04-06-2019, 03:41 AM
Advanced Member
 
a5ian300zx's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: England, UK
Posts: 999
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 610 Post(s)
Liked: 194
Quote:
Originally Posted by jowicrt View Post
No. And by the looks of it, it will never happen... it is not even mentioned anymore in the specs on the official Dune site.

It used to say that UHD menu's would be implemented in a future fw release, but that line is gone.



https://dune-hd.com/eng/products/ful...dia_players/57
I can't see that from a snapshot of their site from July 2018.

https://web.archive.org/web/20180728..._media_players

Sent from my Samsung Note 9 using Tapatalk

TV: Sony 65" A1E OLED Surround: Yamaha RXA3070 + Orbs Audio Mod 4/2 7.1.2 + SVS SB12-NSD Stereo: Yamaha AS500 + Kef Q300 Processor: DVDO Iscan Mini + Darbee 5000S Players: Oppo UDP-203 / Dune Solo 4K / Apple TV 4K / VU+ Ultimo 4K NAS: Qnap TVS-871 Pro i7 10GBE
a5ian300zx is offline  
post #5228 of 6008 Old 04-06-2019, 03:54 AM
Advanced Member
 
jowicrt's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Rotterdam, The Netherlands
Posts: 902
Mentioned: 10 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 704 Post(s)
Liked: 208
You need a screenshot of the 'specifications' and then the playback part. There was mentioning of uhd menu's, with an added asterix (*) on the bottom of the page that said it would be implemented in a future release.

Arcam AVR850 • Pioneer KURO KRP-600M • KEF Reference Model 4/2/200c •• Velodyne DD15 •• HDI Dune 4K Solo • Logitech Squeezebox Radio/Duet • Wyrewizard Dreamcaster & Spellbinder (by Nordost) • JVC D-ILA-X7500 • HDFury Vertex
jowicrt is offline  
post #5229 of 6008 Old 04-06-2019, 04:00 AM
Member
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 32
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 25 Post(s)
Liked: 2
Quote:
Originally Posted by jowicrt View Post
No. And by the looks of it, it will never happen... it is not even mentioned anymore in the specs on the official Dune site.

It used to say that UHD menu's would be implemented in a future fw release, but that line is gone.



https://dune-hd.com/eng/products/ful...dia_players/57


Thanks for your reply but since i used 4k plus , and in the dune firmware zone description have this words stated, so whats meant?



Anyway wth with this dune , they trully troll their own huge users , firstly they mention will implement this 4k uhd menu but now nothing


Sent from my iPhone using Tapatalk
tukul28 is offline  
post #5230 of 6008 Old 04-06-2019, 05:00 AM
Advanced Member
 
jowicrt's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Rotterdam, The Netherlands
Posts: 902
Mentioned: 10 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 704 Post(s)
Liked: 208
i can't even find the pro 4k's firmwares anymore on Dune's firmware zone... wtf is that about? If you click on Solo 4K you get a list of firmwares, if i do that with the pro, i get nothing, only some licensing text...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2019-04-06 at 14.01.44.png
Views:	28
Size:	156.9 KB
ID:	2549590   Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2019-04-06 at 14.03.01.png
Views:	26
Size:	290.6 KB
ID:	2549592  

Arcam AVR850 • Pioneer KURO KRP-600M • KEF Reference Model 4/2/200c •• Velodyne DD15 •• HDI Dune 4K Solo • Logitech Squeezebox Radio/Duet • Wyrewizard Dreamcaster & Spellbinder (by Nordost) • JVC D-ILA-X7500 • HDFury Vertex

Last edited by jowicrt; 04-06-2019 at 05:03 AM.
jowicrt is offline  
post #5231 of 6008 Old 04-06-2019, 05:08 AM
Advanced Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 802
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 628 Post(s)
Liked: 158
Quote:
Originally Posted by jowicrt View Post
i can't even find the pro 4k's firmwares anymore on Dune's firmware zone... wtf is that about? If you click on Solo 4K you get a list of firmwares, if i do that with the pro, i get nothing, only some licensing text...
????

Maybe they know it’s you !!!

Try this link........
https://dune-hd.com/firmware/pro4k_tv292a/
jconjason and mdmrx like this.
Whirlpool0548 is online now  
post #5232 of 6008 Old 04-06-2019, 05:38 AM
AVS Forum Special Member
 
GPBURNS's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Halifax, Nova Scotia
Posts: 1,176
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 418 Post(s)
Liked: 765
One of most impressive aspect aspect of the DUNE is its upscaling - just been blown away on 1080P upscaled to 4K on my new JVC N7-
detail is staggering - kind of been shocked how good ripped bluray looks- probably most commented aspect of guests who wanted to see jvs in action-

15400 Watts of Atmos Seaton Power -Quad SubMersived - JVC N7
GPBURNS is offline  
post #5233 of 6008 Old 04-06-2019, 05:39 AM
Newbie
 
Join Date: May 2018
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 0
I' m thinking about buying the Pro 4K.
Can anyone confirm that Dolby Digital + (E-AC3) Sound does not work in Bitstream mode.

That would be a No-Go, because more and more titles are beeing released with a DD+ Soundtrack. (Disney titles in Germany)
hellhero is online now  
post #5234 of 6008 Old 04-06-2019, 05:46 AM
Advanced Member
 
jowicrt's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Rotterdam, The Netherlands
Posts: 902
Mentioned: 10 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 704 Post(s)
Liked: 208
Quote:
Originally Posted by Whirlpool0548 View Post
Maybe they know it’s you !!!
That must be it but seriously, if you go to the dune site and then click support en then firmware... you don't get to the link you provided...

But i understand UHD menu's are still mentioned and promised in the fw releasenotes then?

Arcam AVR850 • Pioneer KURO KRP-600M • KEF Reference Model 4/2/200c •• Velodyne DD15 •• HDI Dune 4K Solo • Logitech Squeezebox Radio/Duet • Wyrewizard Dreamcaster & Spellbinder (by Nordost) • JVC D-ILA-X7500 • HDFury Vertex

Last edited by jowicrt; 04-06-2019 at 07:16 AM.
jowicrt is offline  
post #5235 of 6008 Old 04-06-2019, 05:56 AM
Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 71
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 56 Post(s)
Liked: 5
Quote:
Originally Posted by hellhero View Post
I' m thinking about buying the Pro 4K.
Can anyone confirm that Dolby Digital + (E-AC3) Sound does not work in Bitstream mode.

That would be a No-Go, because more and more titles are beeing released with a DD+ Soundtrack. (Disney titles in Germany)

Hallo,


What app or from what media?
All sound formats work fine for me from my ripped BluRay .iso files.


Cheers
Caesar


PS: Netflix and some other apps don't work (only 2 channels)!
-Caesar- is offline  
post #5236 of 6008 Old 04-06-2019, 06:17 AM
AVS Forum Special Member
 
tbass2k's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Alabama
Posts: 1,324
Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 306 Post(s)
Liked: 298
Quote:
Originally Posted by hellhero View Post
I' m thinking about buying the Pro 4K.

Can anyone confirm that Dolby Digital + (E-AC3) Sound does not work in Bitstream mode.



That would be a No-Go, because more and more titles are beeing released with a DD+ Soundtrack. (Disney titles in Germany)
DD+ works fine for me in bitstream.

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
tbass2k is online now  
post #5237 of 6008 Old 04-06-2019, 07:02 AM
Member
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 32
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 25 Post(s)
Liked: 2
Anyone in here know when dune will release beta ( maybe?) for the new fw which support 4k bd menu ( not lite like still today)
Anyone has info will appreciate much
Danke


Sent from my iPhone using Tapatalk
tukul28 is offline  
post #5238 of 6008 Old 04-06-2019, 07:17 AM
Advanced Member
 
jowicrt's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Rotterdam, The Netherlands
Posts: 902
Mentioned: 10 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 704 Post(s)
Liked: 208
Quote:
Originally Posted by tukul28 View Post
Anyone in here know when dune will release beta ( maybe?) for the new fw which support 4k bd menu
That is the one common thing we are all waiting for. For over a year now...

Arcam AVR850 • Pioneer KURO KRP-600M • KEF Reference Model 4/2/200c •• Velodyne DD15 •• HDI Dune 4K Solo • Logitech Squeezebox Radio/Duet • Wyrewizard Dreamcaster & Spellbinder (by Nordost) • JVC D-ILA-X7500 • HDFury Vertex
jowicrt is offline  
post #5239 of 6008 Old 04-06-2019, 07:45 AM
jju
Member
 
Join Date: May 2016
Location: EU
Posts: 39
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 29 Post(s)
Liked: 13
Quote:
Originally Posted by jowicrt View Post
That is the one common thing we are all waiting for. For over a year now...
I was waiting for you to get into the trash and it happened
jju is offline  
post #5240 of 6008 Old 04-06-2019, 08:08 AM
AVS Forum Special Member
 
blenky's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Hove, UK
Posts: 1,388
Mentioned: 12 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 943 Post(s)
Liked: 865
Quote:
Originally Posted by kadqs View Post
BD4k menu shall be relased in a few days, Dune says: 2-3 days. Latest beta (190330_0254_r13) is candidate for stable version, we can expect Dune will switch beta to offcial in single days.
@kadqs - you posted this on 1st April. Are we 'fools' to believe Dune? The '2-3 days' expired 2-3 days ago! Is there an update?
tukul28 likes this.

Samsung UE55KS8000 | Pioneer SC-LX701 | Dune HD Pro 4K | Zidoo Z9S | Apple TV 4K | Samsung UBD-K8500 UHD Player
blenky is offline  
post #5241 of 6008 Old 04-06-2019, 09:28 AM
Member
 
alex5723's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 133
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 85 Post(s)
Liked: 23
Quote:
Originally Posted by mdmrx View Post
hi,
pls go to encodings..
"your lang"
"your lang"
"auto" ( have u tried that.. probably u chose your lang here..change it to auto)

new settings under "playback" for me are;

under language;
sub: "your language"

under subtitle;
sub title: "only external"
"external"
"yes"


this settings fix all.. only audio-sub sync doesnt work..
my device is pro 4k
These are my settings and still no external subtitles.
alex5723 is offline  
post #5242 of 6008 Old 04-06-2019, 09:57 AM
Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Liked: 2
Quote:
Originally Posted by alex5723 View Post
These are my settings and still no external subtitles.
sry to ask that.. i m sure you know but;
do u rename the sub file name as the same as video file name?
if you have problems with your alphabet or etc, write(rename) numbers for both files?

11.mkv
11.srt

both 2 files must be in the same folder
mdmrx is offline  
post #5243 of 6008 Old 04-06-2019, 10:03 AM
Member
 
alex5723's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 133
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 85 Post(s)
Liked: 23
Quote:
Originally Posted by mdmrx View Post
sry to ask that.. i m sure you know but;
do u rename the sub file name as the same as video file name?
if you have problems with your alphabet or etc, write(rename) numbers for both files?

11.mkv
11.srt

both 2 files must be in the same folder
External subs are renamed correctly and work fine with Kodi.
alex5723 is offline  
post #5244 of 6008 Old 04-06-2019, 10:08 AM
Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Liked: 2
Quote:
Originally Posted by alex5723 View Post
External subs are renamed correctly and work fine with Kodi.
ok.. hope it will be fixed in the future..
i dont like kodi.. internal player of dune is the best with its remote control..
of course people using the futures of kodi must use it.. mine is only watching movies and want to have no sub problems..
now dune pro 4k meets all my needs.
mdmrx is offline  
post #5245 of 6008 Old 04-06-2019, 10:50 AM
Advanced Member
 
indieke2's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 515
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 81 Post(s)
Liked: 14
My usb out, ,not works with the latest alpha firmware. Does a good job though with the App for android. Hiby music crashes, and cannot configure it well, it is the adaptive player to the unit, as normal Hiby, not work at all on it any more. It worked with the latest official I used, and sound was really good to my external Dac.

I like my HT, wine and pretty girls. But...am I the only one
indieke2 is online now  
post #5246 of 6008 Old 04-07-2019, 07:50 AM
Newbie
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 2
Quote:
Originally Posted by mdmrx View Post
i wrote several issues to dune support after every fw som were fixed but they have ignored some urgent updates..

for me;

external subtitle doesnt start at the begining although video file name n sub file name is the same.. even old dune can do that.

audio and subtitle sync doesnt work.. left right arrows change the value but subtitle Show time never changes..


havent tried recently but, tranmission torrent didnt work a few months ago. the folder name of the movie appeared on hdd but download never started
I also have same problem as you, especially for subtitle sync donesn't work .... (.srt), it is a problem for a long long long time, but DUNE's engineers don't think so. It is a very basic function for media box, even a cheapest one on the market has this function, but DUNE NO.
blenky and -Caesar- like this.
Gardenboy is offline  
post #5247 of 6008 Old 04-07-2019, 08:46 AM
Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Liked: 2
Quote:
Originally Posted by Gardenboy View Post
I also have same problem as you, especially for subtitle sync donesn't work .... (.srt), it is a problem for a long long long time, but DUNE's engineers don't think so. It is a very basic function for media box, even a cheapest one on the market has this function, but DUNE NO.
last update has solved my problems.. ext sub starts auto.. and no false characters..

i dont know but some above says they still have problem so am I the only one whose ext sub problem has solved?..

well i sent to dune support two subs which are both perfect in my old dune bd prime 3.0 but one showed false characters on pro 4k..and wrote them the names of movies..

for now everything is ok for me (turkish) except sync

Last edited by mdmrx; 04-07-2019 at 08:53 AM.
mdmrx is offline  
post #5248 of 6008 Old 04-07-2019, 11:10 AM
Advanced Member
 
a5ian300zx's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: England, UK
Posts: 999
Mentioned: 8 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 610 Post(s)
Liked: 194
It might be worth doing a factory reset on the player after new firmware update and then reconfigure everything back as that is what they advise first.

You will loose your setting and my collection.



Sent from my Samsung Note 9 using Tapatalk

TV: Sony 65" A1E OLED Surround: Yamaha RXA3070 + Orbs Audio Mod 4/2 7.1.2 + SVS SB12-NSD Stereo: Yamaha AS500 + Kef Q300 Processor: DVDO Iscan Mini + Darbee 5000S Players: Oppo UDP-203 / Dune Solo 4K / Apple TV 4K / VU+ Ultimo 4K NAS: Qnap TVS-871 Pro i7 10GBE
a5ian300zx is offline  
post #5249 of 6008 Old 04-07-2019, 11:22 AM
AVS Forum Special Member
 
robena's Avatar
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 1,930
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 176 Post(s)
Liked: 80
dune_firmware_tv292a_190330_0254_r13 broke playback for me, making MKV movies stop randomly.

The alpha dune_firmware_tv292a_190301_1357_r13 works very well, and added the missing default subtitle ON choice that was sorely missing compared to the Solo.

Personally I don't care about menus (but I do understand the frustration of those who do), so I'm missing only 2 features compared to the Solo:

- Perfect 23.97 framerate, even though I barely notice it.
- Subs sync. The GUI is here but does nothing, and it can be really annoying.

Everything else works perfectly, and SDR to HDR is a wonder on an OLED display with infinite contrast.

Robert
robena is offline  
post #5250 of 6008 Old 04-07-2019, 11:33 AM
Member
 
helcio.carvalho's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: BRAZIL
Posts: 155
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by robena View Post
dune_firmware_tv292a_190330_0254_r13 broke playback for me, making MKV movies stop randomly.

The alpha dune_firmware_tv292a_190301_1357_r13 works very well, and added the missing default subtitle ON choice that was sorely missing compared to the Solo.

Personally I don't care about menus (but I do understand the frustration of those who do), so I'm missing only 2 features compared to the Solo:

- Perfect 23.97 framerate, even though I barely notice it.
- Subs sync. The GUI is here but does nothing, and it can be really annoying.

Everything else works perfectly, and SDR to HDR is a wonder on an OLED display with infinite contrast.

HOW ABOUT AUDIO SYNC ON THE RED KEY? Does it work for you?
helcio.carvalho is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Networking, Media Servers & Content Streaming

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off