Channel Master DVR+ and Inteset Remote - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 11-20-2015, 06:40 PM - Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 6
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 1
Channel Master DVR+ and Inteset Remote

So I've had the DVR+ for a few weeks and getting used to how it works - which is so far, so good. Just waiting for my TW contract to expire and I'll be returning their equipment. I also have a Roku 2 and along with that I have Netflix, Amazon Prime and Hulu - all great!

Today I got my new Inteset 4 in 1 remote. It's already programmed for my Roku and I have programmed it for my Vizio TV with no problem. Next up is my blu ray but I don't see an issue there. The one issue is the Channel Master DVR+. It came with a code which I've not been able to make work. Yet. So has anyone actually programmed their Inteset remote to work with the Channel Master DVR+? And if so - did you have to do it button by button?

Any help is appreciated!
katmack is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-12-2016, 08:41 PM
Newbie
 
Join Date: May 2016
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Please tell me someone has this figured out by now

I have the same issue, the code specified in the Inteset database does not seem to work. (Aka Code: 03286)

Path to this code:
Device Type: Game Console - Streamer - Computer
Manufacturer: Channel Master
Code: 03286
jb2kewl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply HDTV Recorders

Tags
channel master dvr+ , inteset

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off