Dallas, TX - HDTV - Page 256 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 373Likes
Reply
 
Thread Tools
post #7651 of 9950 Old 02-23-2015, 07:09 PM
Member
 
phiz118's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 64
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 39 Post(s)
Liked: 17
I'm a noob to cord cutting (like so many others) and currently reside in the Sachse region of DFW. Here's my TV Fool link to show the direction of the antennas. I'm planning to mount this above my 2nd story in the attic. I think this would suffice since the signal is pretty strong and all in one direction. I feel like the AntennaCraft HBU33 would be the best option, however it doesn't pick up the low VHF signals. As others have said, I'm concerned that someday DFW may move into that zone. Is it possible to buy an addon antenna at that time if it did happen? Any other antenna's you would recommend?

http://www.tvfool.com/?option=com_wr...f1f01e4869c97a

David
phiz118 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #7652 of 9950 Old 02-23-2015, 07:31 PM
AVS Forum Special Member
 
ed_in_tx's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: NW Dallas TX
Posts: 1,581
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 300 Post(s)
Liked: 117
As I recall from an email with an engineer a couple of years ago, Retro supplies its receiving equipment to the station operator.
ed_in_tx is offline  
post #7653 of 9950 Old 02-24-2015, 04:27 AM
Senior Member
 
Mister B's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: El Paso, TX
Posts: 442
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Liked: 16
Quote:
Originally Posted by phiz118 View Post
I feel like the AntennaCraft HBU33 would be the best option, however it doesn't pick up the low VHF signals. As others have said, I'm concerned that someday DFW may move into that zone. Is it possible to buy an addon antenna at that time if it did happen? Any other antenna's you would recommend?

http://www.tvfool.com/?option=com_wr...f1f01e4869c97a

David
One could always add a low VHF only antenna below the present installation with a high/low signal joiner (HLSJ) if the situation arose.http://www.solidsignal.com/pview.asp?p=Y5-2-6&ss=466698 If there is a mass exodus to the low band I suspect more such devices would become available. You already have signals on channels 2, 4 and 5. They appear to all be Spanish Religion or infomercials if that is any interest to you. It will at least be interesting to see if you can pull them in from a technical standpoint.
Mister B is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #7654 of 9950 Old 02-24-2015, 07:03 AM
AVS Forum Special Member
 
ed_in_tx's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: NW Dallas TX
Posts: 1,581
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 300 Post(s)
Liked: 117
Quote:
Originally Posted by nukeboy67 View Post
Might I throw in a suggestion? I live in Decatur and I use a CM-3020 Deep Fringe and it is a very reliable antenna sitting at 30 ft. AGL. I pick up nearly all of the Cedar Hill stations and a couple of the Wichita Falls stations as well. It may not be the prettiest in the world, but it gets the job done, especially if you get a rotator to boot. http://www.amazon.com/Channel-Master.../dp/B000BSGCSA
I was looking at that one on Amazon. It has a folded dipole UHF driven element too, like the AntennaCraft designs. In another post I mentioned comparing the AntennaCraft to a Winegard of similar physical size that had a simple dipole driven element, the folded dipole worked a lot better. Maybe because of more capture area, and wider bandwidth of a folded dipole? Not sure. But I found it interesting CM has a similar design on their biggie. And we know it works from Decatur!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ChMaster3020-uhf.driven.ele.2.jpg
Views:	95
Size:	21.2 KB
ID:	565041  
ed_in_tx is offline  
post #7655 of 9950 Old 02-24-2015, 03:07 PM
AVS Forum Special Member
 
JHBrandt's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: S. Garland, TX
Posts: 7,245
Mentioned: 73 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2976 Post(s)
Liked: 1442
Quote:
Originally Posted by Norman Fisher View Post
Well here we go again! KGL31 Retro TV is once again off the air all day today. No more Doctor Who or The Doctors reruns for me today. This station must be run by kindergartners, I rarely ever get a full week the picture and sound is on 31.4 is stable. It's not my antenna, there is a signal and a station called Retro, but no picture or sound. Is it so difficult for them to pick up the Retro Feed without issues? Probably won't do any good but I emailed Mako Communications (the parent owners of KGL31) ) today to complain about it.
I think the problem is that there are two different groups involved. Mako owns and operates the TV transmitter, but they sell all the bandwidth to other companies, who provide content. With Retro, I think the content provider is the same group that does Hot TV (31.4 and Hot use similar logos); the difference is, with Hot TV they're broadcasting their own content, whereas with Retro they're receiving the content via satellite and sending it to K31GL.

I agree with Ed, this time it's most likely ice on the dish pointed at Retro's satellite. That would only affect 31.4, not any other subchannel on K31GL or any of Mako's other stations.
JHBrandt is offline  
post #7656 of 9950 Old 02-24-2015, 03:11 PM
AVS Forum Special Member
 
JHBrandt's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: S. Garland, TX
Posts: 7,245
Mentioned: 73 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2976 Post(s)
Liked: 1442
Quote:
Originally Posted by phiz118 View Post
I'm a noob to cord cutting (like so many others) and currently reside in the Sachse region of DFW. Here's my TV Fool link to show the direction of the antennas. I'm planning to mount this above my 2nd story in the attic. I think this would suffice since the signal is pretty strong and all in one direction. I feel like the AntennaCraft HBU33 would be the best option, however it doesn't pick up the low VHF signals. As others have said, I'm concerned that someday DFW may move into that zone. Is it possible to buy an addon antenna at that time if it did happen? Any other antenna's you would recommend?

http://www.tvfool.com/?option=com_wr...f1f01e4869c97a

David
Looks like you may be a bit too far out for an HBU33. I'd recommend at least an HBU44 or, if you're concerned about stations moving to VHF-Lo, I'd second Nukeboy's suggestion and go with a CM-3020. They've gotten a bit pricey at Fry's but I've had pretty good luck with mine.
JHBrandt is offline  
post #7657 of 9950 Old 02-24-2015, 04:09 PM
AVS Forum Special Member
 
tylerSC's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Mauldin SC, 29607
Posts: 6,879
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 1436 Post(s)
Liked: 272
Quote:
Originally Posted by JHBrandt View Post
Looks like you may be a bit too far out for an HBU33. I'd recommend at least an HBU44 or, if you're concerned about stations moving to VHF-Lo, I'd second Nukeboy's suggestion and go with a CM-3020. They've gotten a bit pricey at Fry's but I've had pretty good luck with mine.
The Antennacraft antennas are on clearance sale at various Radioshack stores that are closing down. Very good prices. Including HBU33, HBU55, and C490. The C490 would be similar to the CM-3020.
49Merc and JHBrandt like this.
tylerSC is offline  
post #7658 of 9950 Old 02-24-2015, 09:22 PM
Member
 
phiz118's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 64
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 39 Post(s)
Liked: 17
Quote:
Originally Posted by JHBrandt View Post
Looks like you may be a bit too far out for an HBU33. I'd recommend at least an HBU44 or, if you're concerned about stations moving to VHF-Lo, I'd second Nukeboy's suggestion and go with a CM-3020. They've gotten a bit pricey at Fry's but I've had pretty good luck with mine.
I'm pretty far out for some of the "junk" stations (red and grey), but all of the premier stations are in green/yellow. If I didn't pick up any of the red/grey stations, then I'm really not that worried. With that, I'm still thinking the HBU33 or HD850 would be good. I just can't put a 13 foot antenna in my attic (or on my roof for that matter). I think the 7 ft HBU33 is pushing my limits already. Thoughts? I do like the idea of grabbing one from radio shack if the deal is right. Their online prices aren't very good, but I may drop by to see if they have better in store prices.
phiz118 is offline  
post #7659 of 9950 Old 02-26-2015, 05:16 PM
Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 28 Post(s)
Liked: 1
Quote:
Originally Posted by JHBrandt View Post
I think the problem is that there are two different groups involved. Mako owns and operates the TV transmitter, but they sell all the bandwidth to other companies, who provide content. With Retro, I think the content provider is the same group that does Hot TV (31.4 and Hot use similar logos); the difference is, with Hot TV they're broadcasting their own content, whereas with Retro they're receiving the content via satellite and sending it to K31GL.

I agree with Ed, this time it's most likely ice on the dish pointed at Retro's satellite. That would only affect 31.4, not any other subchannel on K31GL or any of Mako's other stations.
Well over 4 days now and no REtro TV on KGL-31.4. It sounds like more than just ice on the dish. I wouldn't be surprised if they are waiting on new equipment from the Retro folks. Even before the ice hit on Monday the picture on Retro was freezing from time to time. It must have been going out for quite a while. I hope they get it back up soon so I can get my shows... Too bad they don't have an alternate way of pulling in the station as a temp back up till the problem is fixed. Also it would be nice if they would flash on the screen from time to time that Retro will be back after technical issues are resolved. Any kind of update. That's asking too much I guess.
Norman Fisher is offline  
post #7660 of 9950 Old 02-26-2015, 05:38 PM
AVS Forum Special Member
 
ed_in_tx's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: NW Dallas TX
Posts: 1,581
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 300 Post(s)
Liked: 117
Quote:
Originally Posted by Norman Fisher View Post
... it would be nice if they would flash on the screen from time to time that Retro will be back after technical issues are resolved. Any kind of update. That's asking too much I guess.
Looks like your request was granted.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	k31gl-4msg.jpg
Views:	156
Size:	30.9 KB
ID:	570937  
ed_in_tx is offline  
post #7661 of 9950 Old 02-26-2015, 06:48 PM
Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 28 Post(s)
Liked: 1
Quote:
Originally Posted by ed_in_tx View Post
Looks like your request was granted.
Yes foot in mouth disease! Right after I posted it about 10 min later I turned the station on and saw the message. Ha!
Norman Fisher is offline  
post #7662 of 9950 Old 02-27-2015, 07:40 AM
AVS Forum Special Member
 
JHBrandt's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: S. Garland, TX
Posts: 7,245
Mentioned: 73 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2976 Post(s)
Liked: 1442
Bummer. The weather is supposed to be bad until Saturday evening and I doubt anyone's willing to work on the equipment Sunday, so it probably won't be fixed until Monday at the earliest. Looks like I'll miss my Saturday morning cartoons this week (still a kid at heart)
JHBrandt is offline  
post #7663 of 9950 Old 02-27-2015, 03:21 PM
Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 28 Post(s)
Liked: 1
Quote:
Originally Posted by JHBrandt View Post
Bummer. The weather is supposed to be bad until Saturday evening and I doubt anyone's willing to work on the equipment Sunday, so it probably won't be fixed until Monday at the earliest. Looks like I'll miss my Saturday morning cartoons this week (still a kid at heart)
Well from reading the messages here, it sounds like they had the same issue last summer, and they were off the air for over 8 days. So if they are waiting to get equipment from the REtro folks, I wouldn't be surprised if it doesn't come back till late next week---if at all that soon. This weather lately has been just crazy!
Norman Fisher is offline  
post #7664 of 9950 Old 02-27-2015, 05:49 PM
Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 28 Post(s)
Liked: 1
Once again I speak before looking. Retro TV is back online it seems! Yay! Got Doctor Who running right now. So JHBrandt you can for sure check out those cartoons tomorrow morning. I am amazed it came back up on today of all days, which was non stop snow in North Texas. At least where I live it was non stop.
JHBrandt likes this.
Norman Fisher is offline  
post #7665 of 9950 Old 02-27-2015, 06:57 PM
AVS Forum Special Member
 
rakstr's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: dallas
Posts: 1,441
Mentioned: 7 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 483 Post(s)
Liked: 223
http://www.homedepot.com/p/Channel-M...3020/203763044
Quote:
Originally Posted by JHBrandt View Post
Looks like you may be a bit too far out for an HBU33. I'd recommend at least an HBU44 or, if you're concerned about stations moving to VHF-Lo, I'd second Nukeboy's suggestion and go with a CM-3020. They've gotten a bit pricey at Fry's but I've had pretty good luck with mine.
rakstr is offline  
post #7666 of 9950 Old 02-27-2015, 07:13 PM
AVS Forum Special Member
 
JHBrandt's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: S. Garland, TX
Posts: 7,245
Mentioned: 73 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2976 Post(s)
Liked: 1442
Home Depot sells the 3020? Looks like it's the same price as at Fry's

I got mine at Fry's about 3-4 years ago, but it only set me back $79.99. That's a 50% increase and I know inflation hasn't been that much! Maybe they had it on sale and I didn't even notice....
JHBrandt is offline  
post #7667 of 9950 Old 02-27-2015, 07:30 PM
AVS Forum Special Member
 
49Merc's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: North Texas
Posts: 2,425
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 676 Post(s)
Liked: 134
Recently moved a very good 1981 Sony analog TV into a second floor guest bedroom. Since it will rarely be used I plan to bring in stations with a set top antenna. Our hilltop home in DeSoto is in line of sight of the antenna farms in Cedar. I'll be reporting back with the initial results.

Oh, almost forgot. Please recommend a set top antenna suitable for my application.

Thanks in advance.

Sony 4K XBR55X930E, Sony 4K UBPX800 Blu-Ray Player, Sony HTST 5000 SoundBar, DirecTV 4K HS17 w/2 Mini Genies, Panamax MR5100 Power Manager, Harmony Elite Remote, Monoprice Cables
49Merc is offline  
post #7668 of 9950 Old 02-28-2015, 09:19 AM
AVS Forum Special Member
 
JHBrandt's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: S. Garland, TX
Posts: 7,245
Mentioned: 73 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2976 Post(s)
Liked: 1442
Since you're on the second floor in DeSoto, I'd think a simple rabbit ears+UHF loop combo antenna should work fine.

You'll need a converter box too. If you don't already have one, I'd recommend the Homeworx HW-180, which can serve as a simple DVR and media player also.
49Merc likes this.
JHBrandt is offline  
post #7669 of 9950 Old 02-28-2015, 09:32 AM
AVS Forum Special Member
 
JHBrandt's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: S. Garland, TX
Posts: 7,245
Mentioned: 73 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2976 Post(s)
Liked: 1442
Quote:
Originally Posted by Norman Fisher View Post
Once again I speak before looking. Retro TV is back online it seems! Yay! Got Doctor Who running right now. So JHBrandt you can for sure check out those cartoons tomorrow morning. I am amazed it came back up on today of all days, which was non stop snow in North Texas. At least where I live it was non stop.
Unfortunately it looks like their satellite feed died again around 9:30. But I did get to watch He-Man before that happened
JHBrandt is offline  
post #7670 of 9950 Old 03-06-2015, 06:21 AM
Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 28 Post(s)
Liked: 1
Quote:
Originally Posted by JHBrandt View Post
Unfortunately it looks like their satellite feed died again around 9:30. But I did get to watch He-Man before that happened
This station is an absolute enigma! Someone sneezes in the wrong direction and the picture goes out. There has to be something else other than "weather" affecting their equipment. according to what they are saying. No other station has issues with satellite reception during the weather conditions here in Dallas, which really are not that horrible. I wish Time Warner would pick Retro up so I don't have to deal with these guys at KGL31. Absolutely beyond frustrating!
Norman Fisher is offline  
post #7671 of 9950 Old 03-06-2015, 08:33 AM
AVS Forum Special Member
 
unclehonkey's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Mankato, MN
Posts: 2,357
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 621 Post(s)
Liked: 175
Mako Communications is the owner. They pick up RTV and Rev'n by KU Band which is susceptible to rain (weather) issues.
unclehonkey is offline  
post #7672 of 9950 Old 03-10-2015, 09:25 AM
Member
 
dtv_junkie87's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: DFW, TX
Posts: 183
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 40 Post(s)
Liked: 25
CBS 11's EPG Woes

What's up with CBS 11 and their EPG? On 11-1, instead of a program title such as The Price Is Right or CBS 11 News At (time), we see some kind of weird codes for the title (of course, "No Event Information" is the same synopsis for each "title"). Check out the pictures below. Just for fun, I've added a screenshot of the 11-2 EPG (you guessed it, "No Event Information" for the title AND synopsis just yet)!

dtv_junkie87
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_1893.jpg
Views:	90
Size:	156.2 KB
ID:	595121   Click image for larger version

Name:	IMG_1894.jpg
Views:	84
Size:	196.4 KB
ID:	595129   Click image for larger version

Name:	IMG_1895.jpg
Views:	82
Size:	174.0 KB
ID:	595137   Click image for larger version

Name:	IMG_1896.jpg
Views:	86
Size:	167.9 KB
ID:	595145  
dtv_junkie87 is offline  
post #7673 of 9950 Old 03-10-2015, 09:44 AM
AVS Forum Special Member
 
ed_in_tx's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: NW Dallas TX
Posts: 1,581
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 300 Post(s)
Liked: 117
Did not notice anything unusual earlier when I switched to Ch11 just before the end of Price to watch their 11AM news.

I would guess Decades might get around to adding program info by their "Official Launch" date in May.
ed_in_tx is offline  
post #7674 of 9950 Old 03-11-2015, 04:53 PM
AVS Forum Special Member
 
JHBrandt's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: S. Garland, TX
Posts: 7,245
Mentioned: 73 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2976 Post(s)
Liked: 1442
Quote:
Originally Posted by Norman Fisher View Post
This station is an absolute enigma! Someone sneezes in the wrong direction and the picture goes out. There has to be something else other than "weather" affecting their equipment. according to what they are saying. No other station has issues with satellite reception during the weather conditions here in Dallas, which really are not that horrible. I wish Time Warner would pick Retro up so I don't have to deal with these guys at KGL31. Absolutely beyond frustrating!
Yes, the whole setup resembles a Rube Goldberg contraption. Luken is the content provider, Mako is the broadcaster, and there's a middleman (which also airs Hot TV) that gets the satellite equipment from Luken, receives the content, and feeds it to Mako.

At a minimum, I wish they'd switch one of their many Hot TV simulcasts over to Retro, but perhaps there's something in their contract with Luken that prohibits it.

One little ice storm and the whole house of cards falls down for over a week. It does look like they have it back together for the time being; let's just hope nobody sneezes.
JHBrandt is offline  
post #7675 of 9950 Old 03-14-2015, 11:56 AM
Member
 
crackedscreen's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 55
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 15 Post(s)
Liked: 16
I'm surprised to find that KTXD is airing ROH Wrestling. They're not listed on ROH's site, and I don't remember hearing an announcement that they picked them up. KTXD's EPG is screwed up, listing it as Six Gun Theater.
crackedscreen is offline  
post #7676 of 9950 Old 03-14-2015, 02:29 PM
AVS Forum Special Member
 
JHBrandt's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: S. Garland, TX
Posts: 7,245
Mentioned: 73 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2976 Post(s)
Liked: 1442
Over on the iView thread, there's someone asking about TWC Dallas stations. She can get some unencrypted stations on her TV but not on her iView. The working theory on that thread is that TWC Dallas still has some analog stations, which the iView cannot tune. However, I thought TWC Dallas had gone all-digital, but I don't have cable so I can't be sure. Anyone here know for sure?
JHBrandt is offline  
post #7677 of 9950 Old 03-14-2015, 05:22 PM
Senior Member
 
See The Light's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: DFW
Posts: 452
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 96 Post(s)
Liked: 107
Quote:
Originally Posted by JHBrandt View Post
Over on the iView thread, there's someone asking about TWC Dallas stations. She can get some unencrypted stations on her TV but not on her iView. The working theory on that thread is that TWC Dallas still has some analog stations, which the iView cannot tune. However, I thought TWC Dallas had gone all-digital, but I don't have cable so I can't be sure. Anyone here know for sure?

TWC in Dallas has not gone all digital, in the sense that I can view many basic channels using my flatscreen's C-QAM tuner. But maybe I'm confusing "digital" with going "all-scrambled" channels.

Cable Channel Choice is the only choice I want to make !!
See The Light is offline  
post #7678 of 9950 Old 03-14-2015, 06:26 PM
AVS Forum Special Member
 
JHBrandt's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: S. Garland, TX
Posts: 7,245
Mentioned: 73 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2976 Post(s)
Liked: 1442
Thanks. Yes, I knew they hadn't scrambled everything yet. Both her iView and her TV pick up some channels, and neither has a CableCARD slot for descrambling. But her TV picks up some channels that her iView doesn't.

So to clarify, if you have an older, pre-digital "cable ready" TV, can you watch anything on TWC Dallas? Those would be analog channels.
JHBrandt is offline  
post #7679 of 9950 Old 03-15-2015, 07:49 PM
Member
 
julesism's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: North Little Rock AR
Posts: 137
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by JHBrandt View Post
Thanks. Yes, I knew they hadn't scrambled everything yet. Both her iView and her TV pick up some channels, and neither has a CableCARD slot for descrambling. But her TV picks up some channels that her iView doesn't.

So to clarify, if you have an older, pre-digital "cable ready" TV, can you watch anything on TWC Dallas? Those would be analog channels.
When I had TWC last year in Lewisville, I am pretty certain that all analog was gone, nothing but fuzz/static. The only channels I remember "in the clear" on the digital QAM side were locals and maybe Discovery.

OTA Signal Reports:
Park Hill NLR AR CM-4228HD + Antennas Direct VHF-1 -> CM-7778 -> CM-3418
Grace Village Saline Co. AR Terk HDTVa -> Antennas Direct CDA8
julesism is offline  
post #7680 of 9950 Old 03-16-2015, 01:43 PM
AVS Forum Special Member
 
JHBrandt's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: S. Garland, TX
Posts: 7,245
Mentioned: 73 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2976 Post(s)
Liked: 1442
Quote:
Originally Posted by julesism View Post
When I had TWC last year in Lewisville, I am pretty certain that all analog was gone, nothing but fuzz/static. The only channels I remember "in the clear" on the digital QAM side were locals and maybe Discovery.
Thanks. That's what I thought, but she's getting quite a bit more:

Quote:
Originally Posted by Natalie Smith View Post
I have Time Warner. Among some [my iView] is not getting [that my TV gets] are History, USA, MTV, Lifetime, Food, TLC, Disney, Travel, Bravo, etc. It [my iView] has no problems with Discovery, C-Span, ESPN (multiple), a few of those ABC/CBS alternative stations, bunch of sports stations and news stations, QVC (oh goodie, ha), even the on demand stations.
Quote:
Originally Posted by Natalie Smith View Post
I'm in Dallas as well. When I use my TV's tuner, it tells you how many are digital vs analog. Most are digital.
I suppose the lineup could depend on whether you're in Dallas proper or one of the suburbs, as well as which suburb, and possibly even your subscription

Or maybe she has something different than TWC Dallas? Is that lineup of unencrypted channels familiar to anyone?
JHBrandt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Local HDTV Info and Reception

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off