HELP ME OUT HERE, GUYS?...Want to Save My WD65731 (Pics Of Screen) - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 11-07-2018, 05:42 PM - Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
HELP ME OUT HERE, GUYS?..I Want to Save My WD-65731 (Pics Of Screen)

OK everything was good until yesterday, then picture started breaking up then grey.black vertical lines and half picture then NO picture only grey/Black vertical lines at startup. (Take A Look)
Sound is fine
Reset TV, unplugged for 30 min held power button, set looks like below when powered on, lines and width changes each time, one time NOTHING, just sound, upon startup again back to lines

NO red lights, fan shuts down as normal powers off fine just all of a sudden NO PICTURE
Never had white dots so maybe no DLP issue?

Should I try changing bulb first, ballast, or is this a light engine/color wheel problem?
Maybe something loose?

I LOVE my 65" DLP and hate to scrap it, but if costs are gonna exceed $500 or so I'll have to go buy a new Samsung or Sony (regretably).

CAN ANYONE HELP? Has anyone had this problem or seen these lines?
PLEASE help me save my DLP
Thanks In Advance!
Tom


Last edited by tbird71; 11-07-2018 at 06:08 PM.
tbird71 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Rear Projection Units

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off